HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
2010'a ışınlanıp arkadaşa bi sorim olur verirse geri gelip eklerim :GHGLKJ
Ne yapalım kurallar gereği böyle Kurallar gereği yazılması gereken şey şöle olmalı aslına bakılırsaNe yapalım kurallar gereği böyle
Konuyu şimdilik kilitliyorum dosya elinde olan özelden ulaşırsa konuyu tekrar aktif ederim.
bunun sebebide konu sahibinin nerdeyse 5-6 senedir aktif olmaması bide link patlak bile olsa eski konularıu hortlatmak yasak yni olduğu yerde ne güzel dururlarken.
Ama sonuç olarak konularında kontrolde edilmesi gerekiyor.Kurallar gereği yazılması gereken şey şöle olmalı aslına bakılırsa
Konuyu şimdilik kilitliyorum dosya elinde olan özelden ulaşırsa konuyu tekrar aktif ederim.
bunun sebebide konu sahibinin nerdeyse 5-6 senedir aktif olmaması bide link patlak bile olsa eski konularıu hortlatmak yasak yni olduğu yerde ne güzel dururlarken.
Ben kontrol edilmesin demedimde bnm sölediğim şeyin uygulanması daha mantıklı konu sahibi forumda aktif bi halde deilse heleki 5 senelik bi süre zarfında konuya geçici kilitleme uygulanıp dosya bulunduğunda moderatöre ulaşılıp konunun tekrar aktif edilmesi daha iyi olur gerçi bunu uygulayan mod sayısı 2-3 tane ya var ya yok lakin en azından konuya yazılıcak gereksiz postlar engelleniyo ve konuya giren biride ayrıca modun yazısını görüyo her halükarda konu kitli kalırsada kimsenin dosyayı elinde bulundurmadığı malum oluyo.Ama sonuç olarak konularında kontrolde edilmesi gerekiyor.
teşekkür ederim dikkate alıcağım dedikleriniBen kontrol edilmesin demedimde bnm sölediğim şeyin uygulanması daha mantıklı konu sahibi forumda aktif bi halde deilse heleki 5 senelik bi süre zarfında konuya geçici kilitleme uygulanıp dosya bulunduğunda moderatöre ulaşılıp konunun tekrar aktif edilmesi daha iyi olur gerçi bunu uygulayan mod sayısı 2-3 tane ya var ya yok lakin en azından konuya yazılıcak gereksiz postlar engelleniyo ve konuya giren biride ayrıca modun yazısını görüyo her halükarda konu kitli kalırsada kimsenin dosyayı elinde bulundurmadığı malum oluyo.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)