InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

2Pac yaşıyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sweet_dreams
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 697

sweet_dreams

Level 6
Fahri Üye
TM Üye
Konular
687
Online süresi
7h 54m
Reaksiyon Skoru
32
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 29 Gün
Başarım Puanı
175
MmoLira
11
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2Pac'ın öldüğü haberi duyuldu duyulalı yüzlerce söylenti çıktı ortaya. Evet, yüzlerce! 2Pac'ın Mars'ta yaşamak için özel yaşama alanı oluşturduğuna inananlar bile var moruk. Fakat tüm bu söylentiler arasında bir tanesi var ki, insanı gerçekten düşündürüyor. Tüm bu söylentiler arasında en inanılası söylenti diyebiliriz biz buna, evet. Eğer bu söylentiyi maddelere dökecek olursak, şöyle bir şey olur herhalde moruk:

• 2Pac'ın "The Seven Day Theory" isimli albümüyle aynı anda çıkan Richie Rich'in "Seasoned Veteran" isimli albümde, Richie ve 2Pac'ın "Niggaz Done Changed" adlı bir düetleri var. Bü parçada 2Pac, "Vuruldum ve öldürüldüm, sana nasıl olduğunu anlatamam ama o zencilerin hakettiklerini bulacaklarına inanıyorum" diyor. Bu söz 2Pac'ın, Richie Rich albümü çıktığında ölü olacağını bildiğinin ilk kanıtı.
  • e-40'ın "Hall of Game" adlı kasedindeki "Million Dollar Spot" şarkısında 2Pac'ın bir düeti var. Bu parçada 2Pac, "Hayranlarım varoş argomu anlayamıyorlar, o yüzden kurtulup daha iyi bir hayat sürmeyi planlıyorum." diyor. Yani, 2Pac tekrar planından bahsediyor.
  • "Toss It Up" klibinde 2Pac, Penny Hardaway ayakkabıları giymişti. Oysa bu ayakkabılar, 2Pac'ın ölümünden önce satılmıyordu. Aynı şekilde, "To Live & Die in L.A." klibinde de arabaya atlıyor ve ayaklarında, ölümünden sonra piyasaya sürülen Jordan ayakkabılarından olduğu görülüyor.
  • "I ain't Mad at Cha" klibi ölümünden bir kaç gün sonra çıktı. Bu klipte 2Pac, cennetteki bir melek. Klipte 2Pac, arkadaşıyla birlikte bir tiyatrodan ayrılırken vuruluyor. Bu gerçek yaşamındaki vuruluşuna çok benziyor, 'her şey bir oyun, siz beni 'öldü' biliyorsunuz; ama ölmedim' mesajı veriyor. 2Pac, Mike Tyson'ın boks maçının çıkışında vurulmuştu.
  • 2Pac'ın aşırı zenginlik tutkusu ve para hırsı vardı. Çok büyük tazminatlı(milyon dolarlık) hayat sigortası vardı. Bu parayı alabilmek için de ölmüş gibi davranmış olabilir. Bu durum ortaya çıksa dahi, herhangi bir cezaya maruz kalmayacak. Çünkü Amerika'da sadece Nevada'da(2Pac'ın vurulduğu yer) ölümünü taklit etmek yasal!
  • 2Pac, doğu yakasındaki rapçilerle olan kavgasından dolayı(B.I.G. & Puff Daddy) o günlerde sürekli yanında korumayla ve üstünde çelik yelekle gezerdi. Oysa vurulduğu gün, hiçbir koruması silahını yanına almamıştı ve 2Pac çelik yeleğini giymemişti.
  • "Ain't Hard 2 Find" adlı şarkısında 2Pac, "öldüğüm dedikodularını duydum, soğukkanlıca öldürüldüğümü. çekilmiş travma resimlerim, annem ağlıyor işte bilirsin... ama tüm bunlar bir yalandı, bir korkak hikayeyi çarptırdı." diyor. Gelecekten bahsediyor?
  • 2Pac vurulmadan önce, 1996 Eylül'ünde çekilmiş olan Scarface'in "Smile" adlı şarkısının klibinde 2Pac çarmıha geriliyken rap yapıyor. Klibin sonunda ise 2Pac haçtan düşüp, ayağa kalkıyor. Bu da geri döneceğinin işareti olabilir.
  • "Ambitionz Az a Ridah" adlı şarkısında 2Pac, mahalleye rüşvet vermekten bahsediyor. Bahsettiği mahalle, Las Vegas'taki herhangi bir mahalle olmasın, mesela Nevada? belki de 2Pac, yaşadığını söylemesinler diye mahalledekileri rüşvet verdi. Las Vegas'ın rüşvet cenneti olduğu bilinen bir şey...
  • "God Bless the Dead" şarkısının başında 2Pac, "huzur içinde yat, .r.sp. çocuğu Biggie Smalls" diyor. Ama Notorious B.I.G.(diğer adıyla biggie smalls) 2Pac'tan 4 ay sonra öldü. Bu da her şeyin planlandığının bir başka göstergesi.
  • "Before I Wake" dvd'sinde 1996 olayının bir bayan görgü tanığı, röportajda, olay yerinde olduğunu ve 2Pac'ın başkaları tarafından helikopterle götürülüşünü gördüğünü belirtiyor. Hastahane çıkışında hiçbir resim çekilememiş olması da bunu doğrular nitelikte.
  • "Better Dayz" kasedinin outrosu oldukça ilginç. Outro'da 2Pac, "Beni Hz. İsa'nın geri dönüşünü nasıl bekliyorsanız, öyle bekleyin. Dönüşümü bekleyin..." diyor.
  • Röportajlarında, 2Pac rapi bırakmak istediğini ve gangster olup bir kenara çekilmek istediğini hep söylüyordu.
  • 2Pac vurulduktan sonra, ailesi önce cenaze töreni yapacağız dedi; fakat birkaç gün sonra bu fikirlerinden vazgeçtiler ve töreni sadece aile bireyleriyle gerçekleştirdiler(medya alınmadı). Cesedi ise yakıldı. Sanırım Elvis Presley gibi mezarının açılabileceğinden korkuldu
  • Supercop'ın soundtrackı olan "Made Niggaz" şarkısında 2Pac, "O planlarımı anlamayan kişileri s.k.y.m, mezara kadar outlaw, lanet olası bir gangster zenci, daha fazla zenginleşmek için planım var, beni anla" diyor.
  • 2Pac, Bone Thug-N-Harmony grubunun söylediği "Thug Luv" adlı şarkıda "Nasıl gidiyor zenci" diyor, arka planda ise Bizzy Bone "O yaşıyor o yaşıyor o yaşıyor" diyor.
  • "Life Goes On" şarkısında 2Pac kendi cenazesi hakkında rap yapıyor.

Bu arada 2Pac'ın uğurlu sayısı 7'dir. Şimdi şu 7 rastlantılarına bir bakın...

• 2Pac öldükten sonra çıkan ilk albümünün adı "The 7 Day Theory".
  • "Heaven Gotta Ghetto" klibinde, 2Pac ve yaşlı adamın bindiği arabanın plakası "61671". (2 adet 6 ve 2 adet 1 var. Her ikisi için de 6 + 1 = 7. --> 777!)
  • 2Pac'ın "All Eyez On Me" kasedi 13 Şubat 1996'da çıkmıştı, ve 2Pac 13 Eylül'de öldü(!). Arada kaç ay var? 7! Yine 7...
  • Las Vegas'ta, 2Pac'ın arabasına 12 el ateş edildi ve bunların 5'i 2Pac'ı vurabildi. 12 - 5 = 7. Yine 7 rastlantısı.
  • 2Pac, 7 Eylül günü vuruldu. Resmi kayıtlara göre vurulduktan 7 gün sonra, yani 14 Eylül sabahı öldü. Ve öldüğünde saat 04:03'tü(4 + 3 = 7). Öldüğünde ise 25 yaşındaydı(5 + 2 = 7).
  • "I Wonder If Heaven Got a Ghetto" klibinde olay "Rukahs" isimli bir mekanda geçiyor. Tersten okunduğunda bu isim "Shakur" oluyor. Kızla beraber girdikleri odanın numarası 7. Arka plandaki saat ise 04:03 ü gösteriyor; 2Pac'ın resmi olarak öldüğü saat yani! Ölmeden önce çekilmiş bir klipte nasıl oluyor da tam olarak öleceği saat yer alabiliyor?
  • Ve son olarak, 2Pac öldükten sonra toplam 7 albümü çıktı. Ve sözde bu şarkıların çoğu yeniydi, yani ölmeden önce yaptığı fakat yayınlanmamış olan şarkılar! Bu albümlerin dışında kitapları da çıktı. Yaşarken bu kadar verimli günler yaşamamış olan 2Pac, öldükten sonra mı kavuşuyor verime?
Ha bu arada, videoyu izlerseniz 2Pac'ın "This Life I Lead" isimli parçasında gizli bir mesaj olduğunu göreceksiniz(Yes, I'm alive and me missing you!):

Tüm bu teoriler, gerçekten 2Pac'ın yaşıyor olduğu söylentisini gerçeğe yakın kılıyor. Düşünmeye değer sanki, ha moruk? Bu adamı seviyorum...

Alıntıdır

Bunlar 2Pac'in ölmediğinin en iyi kanıtları. Sizin yorumunuz ne?..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri