HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar kendimin hamachili sw var fakat swyi kurdum 6 tane timeout verdi!
7.sini vermedi bu yuzden oyuna giremiyorum!
yardım edene teşekkür ederim!
arkadaşlar lutfen çok zor durumdayım!
yardım için ağlar!
KankaLaRMt2
KankaLaRMt2-2
KankaLaRMt2-3
KankaLaRMt2-4
KankaLaRMt2-5
pmler [TL]HaKaN A
7.sini vermedi bu yuzden oyuna giremiyorum!
yardım edene teşekkür ederim!
arkadaşlar lutfen çok zor durumdayım!
yardım için ağlar!
KankaLaRMt2
KankaLaRMt2-2
KankaLaRMt2-3
KankaLaRMt2-4
KankaLaRMt2-5
pmler [TL]HaKaN A
Son düzenleme:
Merhaba ;
Aşağıda yazdığım durum olmaz ise öncelikle metin2 nin sitesinden indirme dosyasını tekrar indir ( Saten 1 sn de iniyor ) Metin2 yi silip tekrar kur. Eğer uğraşamam dersen birde PatchUptader den dosyaları tekrar indir. Olmassa tek çözüm yolu metin2 yi silip kurmak . =)
Bazılarında ise böyle bir sorun oluyor şimdi bendede timeout veriyor hamachiyi silip bir yükle. Ayarları iyice baka baka yap. Eğer yine olmazsa metin2 de bir sorun var belkide senin pwpinde sorun var. Pwp dosyalarını iyice kontrol et veya yeniden dosyaları koyduğun yere koy. Sorun çözülmez ise yukarda yazdığımı uygula. Eğer yine olmazsa seni rahatsız ettiğim için özürdilerim.
Aşağıda yazdığım durum olmaz ise öncelikle metin2 nin sitesinden indirme dosyasını tekrar indir ( Saten 1 sn de iniyor ) Metin2 yi silip tekrar kur. Eğer uğraşamam dersen birde PatchUptader den dosyaları tekrar indir. Olmassa tek çözüm yolu metin2 yi silip kurmak . =)
Bazılarında ise böyle bir sorun oluyor şimdi bendede timeout veriyor hamachiyi silip bir yükle. Ayarları iyice baka baka yap. Eğer yine olmazsa metin2 de bir sorun var belkide senin pwpinde sorun var. Pwp dosyalarını iyice kontrol et veya yeniden dosyaları koyduğun yere koy. Sorun çözülmez ise yukarda yazdığımı uygula. Eğer yine olmazsa seni rahatsız ettiğim için özürdilerim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)