HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gencim , Yetenekliyim , Zekiyim.. ProfesyoneLim.. Kodları Ezbere Bilirim..!..◄♫↓◄☻▲
Yapacağım Yetenekler :
Serverda teknik bakım yapabilirim..NPC Leri Düzenlerim..GM'ler arası iletişimimi sürdürürüm.ve Onları yönetirim..Navicat'a hakimim
.. Gm Komutları ezberimde :m08: TL'liği rütbe değil , Görev olarak görüyorum. 0yuncular arasıda iletişimimi sürdürürüm tabi gerektiğinde.. yönetirim.. Eventleri Sıkça yaparım.. Adaletli davranırım, (Adil ve Dürüst) , Tanıdıklarımı çağırırım ama kayırmam:ka19: Forumlarda BYJPNGAMES olarak tanınırım Google◄ye yazıp görürsünüz becerimi
Günlük Online Saatim 6 , 7 , 8.. Memleket İstanbul.. Lütfen bana görev verecek kişide.. benim gibi olmalı.
İletişim : byjpngames@hotmail.com Ekleyin görüşelim..
Yapacağım Yetenekler :
Serverda teknik bakım yapabilirim..NPC Leri Düzenlerim..GM'ler arası iletişimimi sürdürürüm.ve Onları yönetirim..Navicat'a hakimim
.. Gm Komutları ezberimde :m08: TL'liği rütbe değil , Görev olarak görüyorum. 0yuncular arasıda iletişimimi sürdürürüm tabi gerektiğinde.. yönetirim.. Eventleri Sıkça yaparım.. Adaletli davranırım, (Adil ve Dürüst) , Tanıdıklarımı çağırırım ama kayırmam:ka19: Forumlarda BYJPNGAMES olarak tanınırım Google◄ye yazıp görürsünüz becerimi
Günlük Online Saatim 6 , 7 , 8.. Memleket İstanbul.. Lütfen bana görev verecek kişide.. benim gibi olmalı.İletişim : byjpngames@hotmail.com Ekleyin görüşelim..
20 mesajı olmayanlar foruma link koyamazlar. Virüs ve trojanleri engellemek için böyle bir kural uygulanmaktadır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)