HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın Metin2 Oyuncuları Bana Çok Hakarette BulunDunuz.Bakın Dogukusayı Banlandık Zorba01 İ Banladık diye başıma Pek Çok Şey Geldi.Arkadaşlarım Kızdılar.Utandım!.Artık Karar Verdimki Zorba01 Ve Dogukusayının Banını Açmaya Topluca Kara Verdik.Haziran 1 'De Açılacak Banları.Diğer Kişiler Adlarını Aşağıya Yazsınlar.Banlarsın Derseniz Banlı Charı Açacağım.Dikkat [Gm]Medea Coştu Herkesi Banlıcam Diyor.Dikkatli Olun!Eğer Medea Sizi Banlarsa Alta Yazın!Ben Medeaya Hem Kızar Hemde Banınızı Açtırırım!Herşey İçin Teşekkürler !
[Gm]Scale.
[Gm]Scale.
Arkdaşlar Yeni Üye Oldum.Bana Site Konulrında Yardım Edin.Dikkat Lütfen Hileye Son !
banlanan banlanır
Hileye son diyen desin bişi değişmicek... İstersem 99 lv. ol banla hiç bişi değişmez oyun bu :m08:
Ama GM Scale olmadıgın için sorun yok
Hileye son diyen desin bişi değişmicek... İstersem 99 lv. ol banla hiç bişi değişmez oyun bu :m08:Ama GM Scale olmadıgın için sorun yok

banlanan banlanırHileye son diyen desin bişi değişmicek... İstersem 99 lv. ol banla hiç bişi değişmez oyun bu :m08:
Ama GM Scale olmadıgın için sorun yok
çok haklısın admin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...