- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SeVGiLeR SaHTe İNSaNLaR ***** HaYaTıNıZ PLaN ALaYıNıZ YAALAAAANNNN
Kimine göre kralım Kimine göre yalanım Herkes rahat olsun Adamına göre Adamım...
Hayat 3-4 Arasındadır Ya4-4 lük Yaşarsın Yada 3.5 Atarsın..
Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete p..lerde. Moda olmuş
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir,Delilanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır...
Ya Tam Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim...
bütün bedenimi yak kalbim kalsın çünkü içinde sen varsın
Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!!
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
Bu alemde şekli ben koyar ben çizerim işine gelmiyorsa game over güzelim...
Beni BiR " ALLAH'IM BiR'de DOST'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..
Borcun iyisi vermek, derdin iyisi ölmek.
SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!
SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin* SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN* aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin?
Sevmek ölmektir bence * ben de sevmistim ölmeden önce
Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım…
Laf Dalaşına Girme (KAPAK) Olursun
Uğraşma (ETİKET) Olursun
Adam Ol Belki (YANIMDA) Olursun
Pamuk diye prenses mi olur,
Prenses dediğin taş gibi olur
İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Yakışıklı bir erkek.. Ahh kahretsin işte o bnm.
DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!!
Deniz DeğiLki Yüreğim..Öfkesini KayaLara VuRsun..!!!
Sigara keyif vermio,esrara para yetmio,tiner koku yapmıo anlasana kızım bu dünya sensiz olmuyo...
Gözlerin Nehir, Kirpiklerin Köprü Olsun. Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun.
SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK
Çok Rahatım Rahatsız Eder mi ? Etse Bile Fark Eder Mi ?
Kimine göre kralım Kimine göre yalanım Herkes rahat olsun Adamına göre Adamım...
Hayat 3-4 Arasındadır Ya4-4 lük Yaşarsın Yada 3.5 Atarsın..
Bizim Parasızlıktan Kestiremediğimiz Sakallarımız sosyete p..lerde. Moda olmuş
Delikanlılık ne racon kesmek ne adam dövmektir,Delilanlılık koltuğuna 1 ekmek alıp evin yolunu tutmaktır...
Ya Tam Susturcağım ya Kan kusturucagım Ezanla başladım Selayla bitircegim isteğine deil alayına gidecegim...
bütün bedenimi yak kalbim kalsın çünkü içinde sen varsın
Eger birgün gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cünkü kursunu beynimde....!!!
GuLmEk SeNin BiR TuTkUn OlSuN,bIrGuN aGlArSaN oDa MuTlUlUkTaN oLsUn...
Her günün son günün olacakmış gibi yaşa.. Çünkü bu günlerden birisi son olacaktır..
Bu alemde şekli ben koyar ben çizerim işine gelmiyorsa game over güzelim...
Beni BiR " ALLAH'IM BiR'de DOST'Larım BiLSin , GeriSi İLerLeSin!!
Bizi Eskiler Tanır, Yéniler ôrnek alir, Tanımayanlar ise İbret Alır..
Borcun iyisi vermek, derdin iyisi ölmek.
SiL KıZıM SiL AkLınDaKi O KaRaNLıK ESeRi En KRALINDAN ÜSTÜNDÜR Bu GöRDüYüN SeRSeRi..!
SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin* SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN* aCaBa SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin?
Sevmek ölmektir bence * ben de sevmistim ölmeden önce
Ben seni unutmak için sevseydim sana olan tutkumu kalbime değil, güneşin çıktığı zaman kaybolan buğulu camlara yazardım…
Laf Dalaşına Girme (KAPAK) Olursun
Uğraşma (ETİKET) Olursun
Adam Ol Belki (YANIMDA) Olursun
Pamuk diye prenses mi olur,
Prenses dediğin taş gibi olur
İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Yakışıklı bir erkek.. Ahh kahretsin işte o bnm.
DağLar önümde diz çökerken kayaLara yaLvaramam...NehirLer ßana akarken ßir damLayLa uğraşamam..!!!
Deniz DeğiLki Yüreğim..Öfkesini KayaLara VuRsun..!!!
Sigara keyif vermio,esrara para yetmio,tiner koku yapmıo anlasana kızım bu dünya sensiz olmuyo...
Gözlerin Nehir, Kirpiklerin Köprü Olsun. Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun.
SenLe BeN BaTI-DoĞu , AmA DüNYa YuVaRLaK
Çok Rahatım Rahatsız Eder mi ? Etse Bile Fark Eder Mi ?