PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Wizard' 1
Wizard'
shrpnl 1
shrpnl
Queinn 1
Queinn
NovaLst 1
NovaLst
InfernoShade 1
InfernoShade
MysticBlade 1
MysticBlade
SolarPhantom 1
SolarPhantom
Riftas 1
Riftas
LunarWraith 1
LunarWraith
Hikaye Ekle

Bir Kaç Kişisel İleti Ve Nick :) 5

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 168

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir çocuk gülüşünde,rüzgarın en çapkın öpüşünde,yağmur her saçına düşüşünde beni hatırla....

Dünya 3 günlüktür.Dün,bugün,yarın.Dün geçti,yarının geleceği belli değil öyleyse bugünün kıymetini bil!

Zoru başarırım,imkansız biraz zamanımı alır

Seni bu dünyada 10 kişi seviyorsa bunlardan biri benim.Eğer seni bu dünyada 5 kişi seviyorsa bilki yine bunlardan biri benim.Eğer bu dünyada seni 1 kişi seviyorsa bu kesin benim.Eğer seni bu dünyada kimse sevmiyorsa bilki ben ölmüşüm!

Aşk, Seven için acı , Sevilen için gurur, Sevişenler için mutluluktur!
Beni benimle değil kalbinde bıraktığım izlerle hatırla!

İnsanlar yaşadıkça yaşlandıklarını zannederler ama aslında yaşamadıkça yaşlanırlar.

Taşı delen suyun gücü değil,damlaların sürekliliğidir.

Herkesin üç kişiliği vardır.Ortaya çıkardığı,sahip olduğu,sahip olduğunu sandığı.
İyimser her felakette bir fırsat,kötümserde her fırsatta bir felaket görür.

Sevgiyi göstereceksin,söylemek yetmez! Sevgiyle dokunacaksın,düşünmek yetmez! Sevgi sözünde olucak, gözünde yetmez! Sevgiyi vereceksin,gönlünde yetmez!

SENİ UZAKTAN SEVMEYİ , SANA BAKMADAN GÖRMEYİ , SENİ DUYMADAN DİNLEMEYİ GÖZYAŞLARIMLA GÜLMEYİ, KAVUŞMAK İÇİN SABRETMEYİ ! öğrettin bana......

Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla, bende yazmak isterdim adımı defalarca Dudaklarımla Dudaklarına.....

Cama vuran her damlada sen varsın!Ne istiyorum biliyormusun? Her gün yağmur yağsın.

Denizler sonsuzdur,senin sevdiğin kadar değil. Güneş ısıtır,senin kadar değil. Seni herkes sever ama benim kadar değil

Alaca karanlığı hiç sevmem ben! Ya gündüz olmalı,ya gece ; kurşun ya derinden vurmalı yada namluda durmalı ! Dost dediğin ya senin gibi olmalı yada hiç olmamalı !

Zannetmeki gözlerim sana baktıkça bıkacak,sonsuza dek ellerim ellerini tutacak,kapanırsa gözlerim ebediyen hayata son sözüm bile "Seni Seviyorum" olacak.

Yemek ve içki söz konusu olunca insan bir çok arkadaş bulabilir. Ancak ciddi bir sorun karşısında ona arkadaşlık edecek çok azdır.

Kinlerin en büyüğü bile , bilgisizliğin bilgiye duyduğu kinden daha büyük olamaz
İhtiyar adamlar savaş ilan ederler ; fakat savaşan ve ölenler gençlerdir
Alışkanlık bir halata benzer . biz her gün onu oluşturan ince iplerden birini dokuruz ve sonunda onu bir daha koparamayız

Kuşlar gibi uçmayı , balıklar gibi yüzmeyi öğrendik. Ama bu arada bir sanatı unuttuk ; kardeş olarak yaşamayı

Zaman ; içinde fırsatın bulunduğu şey , fırsat da içinde çok fazla zamanın bulunmadığı şeydir.
Tek bir oykuyu anlatabilmek icin bin çeşit ses gerekir.

Severek asla bir sey kaybetmezsiniz. Ama hic bir sey yapmadan durursaniz, her zaman kaybedersiniz.

Bir dost edinmek kendi kendinize verdiginiz bir hediyedir.

Hayatin tadini cikarin.Sonraki yillarda bu guzel gunleri arayacaksiniz.

Aile, bizim kollarindan ne kurtulabildigimiz, ne de gercekten kurtulmayi istedigimiz sevgili bir ahtapottur.

Once ne demek istediginize karar verin, sonra da bunun icin gerekenleri yapin.
.
Her zaman birinden biri tercih edilecek iki secenek ve izlenebilecek iki yol vardır. Birisi kolay olanidir. Ve bunun tek iyi yani kolay olmasidir.

Baris da, iyilik gibi evde ogrenilir

Dusunceli bir yaklasimla secilen sözler guven yaratir, olusturulan fikirler ince ve derin olur ve verilen seyler sevgiye yol acar.

Dusunceli olun, cunku karsilastiginiz herkes inanin ki en az sizin kadar zorlu bir mucadele veriyor.

Kucucuk bir iyiligin ne kadar mutluluk verecegini asla tahmin edemezsiniz.

Ne kadar cok sey bilirsek, o kadar kolay affederiz.Kim derinden hissederse, yasayan herkesin adina hisseder.

Aslinda hepimizin istedigi sevilmektir

En karanlik animizda, yuregimiz tazelenir ve devam etmek ve dayanmak icin guc bulur.

"Ben" sozcugu cok guclu bir sozcuktur. Bu sozcukle basladiginiz cumlelere dikkat edin. Istediginiz sey ya da oldugunuzu iddia ettiginiz her ne ise, size zarar verir.

Sizi korkutan her deneyim siz guc, cesaret ve guven kazandirir. Kendinize "Ben bu dehseti yasadim.Bundan sonra gelecek seylere hazirim" dersiniz.

Başkalarına yardımcı olmak için elimize her zaman büyük fırsatlar geçmez, ama küçük fırsatlar her gün çıkar.

Baska insanlarin hayatlarini aydinlatanlarin kendileri de bu isiktan uzakta duramazlar.

Hepimiz kanatlarla dogduk, neden yerlerde surunelim ki?

Dus kurmak degil, bir duse sahip olmamak budalaliktir.

Dünyanın acı ile dolu olduğu doğrudur, ama aynı zamanda birçok insan da bunun üstesinden gelmektedir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri