- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
ßiLékLérimi kestim acıyor.. Kanım akıYor yawaş yawaş.. ßiLiorm öLüorm ama öLüm ßana yakıŞıor.
Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!!
qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın
bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..siktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!!
İŞLEneN Suç KADar ALInaN İNtiKAm DA ETkiLİ oOLmaLI !!!
Deniz Derindir Durulmaz.. Dostluklar Ebedidir UnutuLmaz..
SiLgiN KaLéMinDén önCé BiTiYorSa YanLı$ıN Çok DéMékTiR...
Suskunluğum Konuşmayı Bilmediğimden Değil Senin Adam Olmadığındandır Unutma !
Gözlerini Kapat ve Bana Bak Ben Diye Gördüğün Ne Varsa Senin Yokluğun Aslında!
Renn Nicht Dem Hinterher.. Der Aouch oHne Dich gLückLich İst.. ( koşma Arkasından..Sensizde MutLu oLanLarın..)
Sen TatLı Bir LiseLi BeN Hayatı OLmayan Bir Serseri Hor Görme Be LiseLi Hor Gördüğün Bu Serseri Bir LiseLi Eseri
DüğünLerde yanına geLip seni dürterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap...
Bizde DostLuk Nedir BiLir Misin..?? Nefesin Tükeirse aL bu CaN SeniN..YoLun Sonu Uçurumsa Dur !! iLk Adım Benim!!
eLime Şişe aLınca qeLir Dost BiLdikLerim.. Şişe diße VurunCa Çeker GideR Geçmişini SiktikLerim..
İçimdeki Pich Bırakma Beni Hiç..!!
Affetmek İyi İnsanLarın İntikamıdır..!!
Daha Göremediğim Kaç Yüzün Kaç Rengin Var Be HayaT !
Özentimiz Olma Kendin Ol ! Böyle çok daha orjinalsin (;
Beni Tanımıyorsun Ahkam Kesme Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum
Seni Sevdiğimi Düşündün..yanıLdın..Ben Sadece Biraz TakıLdım..Sende FazLa KapıLdıNnN..
Seni ben deil gözlerim seçti. Onlar sevdi onlar beĞendi. Sen benim deil Onlarınsın . GittiYsen BaNaNe onlar AğLaSıN
Bu Sözlerim sana KaPaK olSuN !! iyi oturttum HeLaL olsun .. TiPiN yok ki ŞeKLin olsun .. HaDi janıM iKiLe Yolun açık olsun...
KaRaKTerin kadar konusTa KafamıZzı DinLeyeLim
yüreim yaralı derinden...yanmaz artık istesemde yeniden..çok yaralar sardı kalbim amma..bu yara kapanır mı bilemem...
Bu Fani Dünyaya Tek GeLdik Tek Gideriz ßizi 3 Kuruşa SatanLarı Biz BeLeşe Veririz
Eskiden Ali Ata Bakardı Şimdi Karıya Kıza Eskiden Işıl Süt içerdi Şimdi Votka Bira Eskiden İpek İp Tutardı Şimdi Ah İpek Ah
Öğrencimisin DersLer Çok Mu Yoğun Bitsin Bu Çile Yaz 3152 ye Gönder Nah Biter MeLodisi Cebine GeLsin
KorKuyorm nyden korkTumuu ßiLmeden..YaşıooRm aMa ne iÇinn yaŞadığımı ßiLmeden ..
ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'...
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR s..tir edeRsiN HOşUNa qider..
hicßi zaMan çıkTııqın kapıyı hızLı çaRpma..qeRi dönMek isteYeßiLirsiN..!!=)
PsikoLojim Bosuk :S Yapımda Emei Geçen Her Kesn Amk
[éwt çok qsL beLki y$mk ama... Yüz wRmioR bNa HyT..?!!]
coqq merak edıorm acaba hayat benden aldıklarını neresıne sokcak
VakitLér iLérLiy0r "saatLér térLiy0r" sniN $u témßéL yüréin daHa néi béKLiy0r??
DünKü çOcuk DeiLim ARtıq ßiRaZz YORqun ßiRasda kıRqınıM qiden yOLunu KaLan yeRini ßiLsin ARtq !!!
canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
Artk Ne Sevmeyi İstioRm Ne SeviLmeyi..ÇüNkü..hep yarım kaLDı sevmeLerm ve hep SAHTEYDİ SeveNLerm...!!
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........
séfDim onu néDénsiz ..séwméDi $éréfsiz .. ama ßiz kaLDırDığımız g*tü inDirmésiniDé ßiLiriz !!
ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRkanI döneR yoL aLırsıN..
eLden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!
Nasip ise gelir Hint'ten Yemen'den, Nasip değil ise ne gelir, elden?
MutLuluqu Siksek ÇoaLır mı ? xD
Sen KaşarSın.. Az Yaşarsın..!!
bizim doğduğumuz köyde ebe yoktu biz fırlama doğduk
SuS ... ÇünKü Çok koNuşan Çok haTa yapaR
AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!!
Ne ses , Ne Nefes , Ne de rüzgar Bağışlar Seni, Dönüp sırtını Giderken, Söyle kim karşılar Seni !!!
kéLiméLériiN yéTmédiiqii kadariim, Né kadar anLaTiirsaM aNLataiim, anLadiiqiiN kadariim…!
çékiOrum iiciimé kaFam hOş, düNya ßoş, haydi öLüm ßana dOqru kOş !
Bi GörLfriendim biLe Yoq Hadi GüLüm[Sie].
| rahaTım - rahaT oLun - rahaTsız oLMaM !..|
ÖzqürLük Warsa Ucmak Nié..?
SusKunLuqumun inTikamıdır yoKLuqum.
--'[-'Gidene SöyLeyiN Geri DönSünN we Ne KaYbeTTiqiNi GöRsüN'-]'--
dü$üNdüN mü ki..bu CaN ne yapsıN..?!.kaLbiN yoqtu ki..aNLiamazSıN..!
RüyamDa Mevlana'yı Gördum Bana ''seN qelmesenDe oLur'' dedi.xD
Adım SözLérimé KéfiL..!
ßheNy taNıyanN ßiLiR..ßiLenN aNLaR..aNLayaN SuSaR..anLaMayanN uzaRrRRRR..!
Bazen biRseyLeR iLk askımı hatıRLatsa da, Son Askım Sensin asLa anLamasanda !!
YanLızLıık henüz 1bebeK qünden qüne büyüyecek !
ßeN éskiDen böyLe sésSiz duramazDım!!!..
Sen ßensiz ßir Hiçsen ßen Sensiz ßir Pichim..
Herkez Aynıyken ßen FarkLıydım !.. $imdi Herkez Fark Pe$inde , ßen Aynıyım ... ßu da ßenim Farkım..
KoLpA GençLiq YpMayn PichLiq..
Gözlerin benden çok uzakta, Sevgin sanki yanıbaşımda, Tanıştığımız günü hatırla, Çekinerek gülmüştün sen bana
Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén
ßéNi KimiN NéRéYé tAktığı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktığıM öNémLi
KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!!
Ne beni unut ne bana bulaş aşkı AŞ ihaneti AŞ ölümüne bulaş ölümle dalaş ama yavaş yavaş...!
Büyük aDim AT Korkma . .Uçurum Küçük Adimlarla Geçilmez
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir..
Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında
Biz KimLeriz? Diye Sorma, Biz Hayata Boş VermişLerdeniz. Hayat Nedir? Diye Sorma, Biz Hayat Deryasinda YüzenLerdeniz. Bizi Arama Lüks MeyhaneLerde, Biz Dost Şarabı içenLerdeniz.
Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne göz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanırseni sarmaya.Hiç ömür yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi...
çok üzgünüM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLıktan ßütün gece ağLAdım..
Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gönlümde zulüm,ne ensemde ölüm,o gün yanlızca sen olcaksın GÜLÜM.
aşk bi topa benzeRR öNce tekmeyi basaRsIn soNRa peşİnden koşaRsIn
Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki uyumadan hep seni düşünmek. Öyle zor ki gözlerine bakıpta "seni seviyorum" diyememek.
Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...
Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Kac Defa Attırdın Ki kaLbimi ?Bir Defada Durdurasın !!
Aşk NasıL İki kişiLik.. Göz göRe göRe deLiLik..Hani Hayat MüşteRekti Üzüntü neden Tek KişiLik...!
Aşığım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum.
GölGem GibisiN yoKLuguN Hép pEşimde....
Sen giderken ben dönüyordun diyenler. Birgün beraber gideLimde kim önce dönüyor göreLim
aşkta quRur artisLik yapMaya deiL hayatıNı mahfetMeye yaRAr
dIş göRünüŞümLé yaRqıLama - yüRéqimLe aLqıLa
Né zaman GoL diyé aRkamı dönsém - Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat .
Ho$cAKaL Demeq İsTeRSen Hiç DuRma Ama ßunun MeRHaßası OLmayacak UnuTma..!!
Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
AyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GöRDüM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GöRüRSüN ...
Unuttum DeMek ßìLe HàtıRLaMaKtıR.
AnLık ZewkLere Dönüşen AşkLara İnaT.. || || Çıkarsızca,,|| || YaLnız ßirini öLümüne Seweceqim..
vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN.
héRşéi ßiLméNé qéRénK yOq HaddiNi ßiL YtR..!!
Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
Her Gidenin ArkaSınDan AqLasam TerK Ederdi Beny GözLerim.. Her qiDene DeqiL SoN Gidene ßu SözLerim..!!!
Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem...
Rabbim Sen Beni DostLarımdan Koru..ßen DüşManLarımın İcaBına Bakarım..
Yanmakta güzeldir bazen...Yakan değerliyse !
Hayat Yollardan Çizilmiş Olsa bile bu Yollardan Birini Seçeceksin ! Seçdiğin Yolda öLüm oLsa biLe seLam Verip Geçeceksin !
Aşkıma Bir Ceza Ver kaLbim Seni Sevmesin Senin Yalan Aşkına Allah Muhtac Etmesin ..!
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim ..Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle Taş değilim sandığın kdr..
Kahretmişim hayatıma her gece içiyorum Sevilmeden sevmenin cezasını çekiyorum . !
SonuMuz Morq aÇ ßi tußorq..NéFéS aLma éFéS aL..3 qün öncéYDi aRiFé HaYdi $imDi $éRéFé !!!
öLüme YakıN oLaN TeK Acı YaLnızLıqTıR.. İşte 0 ßeNim DünYam..!!
eğitim şart ! ßiz, sisteme karşıyız !..
Biz İçtiklerimizin Değil, İçerken Düşündüklerimizin Sarhoşuyuz...
LafLa deiL 17 yıLdır icraaTLa yaşıyoruZ..
Kendini bi b0q sananLar.... Gerçekten Sandıqınız qibisiniz.. xD
ßenimSin .!eLLere söyLe ßiLinSin...KadeR ßa$kaySa SiLinSin ..!
TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
BeDeniN baKiRe oLabiLir Ama RuhUn FahiŞe oLmAsıN.KusUra BaKmA bu OmuZLaR nE bACaKLaR göRdü SenDEn İyİ oLmAsIn!!!
' Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk sykérLéR séNi...
Ké$qé Hép Çocuq KaLsydıkta KaLpLéRimiZz YéRiné DizZLéRmz KaNasaydı..!!
Kendin oLmak Warken AsLa Başkasına Bakma..!!
ALLaH ÖyLe BiR sOnBaHaR AkŞaMı CaNımI aLsInKİ....SeVdİğİm KıZ mEzArImA gEtİrEcEk bİr GüL bUlaMaSıN
ßiri sNa qiT dediqiNde kaLmaK isTiorum dièßiLmeKmi$ sevMek !
40 dk ders yAp yAp ßiTmèz... 10 dk tenefüs dedikoDuya yeTmez xD
Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye açmış yanına bir büyük rakı s.kiyim böyle hayatı diyip içiyoo
Sevmeye Engel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak SaBreT..
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
Ölmek! kalbin durmasıı değil be güzelliim! giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır
Zor oLan Baştan BaşLamak DeiL.. Zor oLan iLk Adımı Atmaktır..
DoĞaRKeN NiYe AgLaDıĞıMı YaŞaDıKçA AnLıYoRuM..!!
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér.. Dü$manım Até$sé.. DostLarım Até$tén BétérL€R...!
$éréfsizLik séviLdiğini bilé bilé ayrılmaktır.. €n büyük kahpéLiksé séviLirken aLdatmaktır.....
Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
aRtıq ne DuamSın neDe beDDuam..!!
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Gecenin Ölüm Kokusu Sindi Yine ÜsTüme..!!
HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.
Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım..
KaranLıq Beni Hapsedior.. Hepsi Gerçeqi Görmem için.. AmA Gerçeq oLan Tek Şey öLüm we o ßeni Çagırıyor..
Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
ya benLe aşkı doLu doLu yaşarsın , ya da ucundan bile tadamazsın ... Bu kadar işine geLirse !
Kalbim Kırıla Kırıla KIRMAYI da Öğrenecek..!!
qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın
bo$vereCeksiN qiDeNi ba$kasına qitMi$tiR..siktiR eT qeLeNi ba$kasıNdan qeLmi$tiR..!!
İŞLEneN Suç KADar ALInaN İNtiKAm DA ETkiLİ oOLmaLI !!!
Deniz Derindir Durulmaz.. Dostluklar Ebedidir UnutuLmaz..
SiLgiN KaLéMinDén önCé BiTiYorSa YanLı$ıN Çok DéMékTiR...
Suskunluğum Konuşmayı Bilmediğimden Değil Senin Adam Olmadığındandır Unutma !
Gözlerini Kapat ve Bana Bak Ben Diye Gördüğün Ne Varsa Senin Yokluğun Aslında!
Renn Nicht Dem Hinterher.. Der Aouch oHne Dich gLückLich İst.. ( koşma Arkasından..Sensizde MutLu oLanLarın..)
Sen TatLı Bir LiseLi BeN Hayatı OLmayan Bir Serseri Hor Görme Be LiseLi Hor Gördüğün Bu Serseri Bir LiseLi Eseri
DüğünLerde yanına geLip seni dürterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap...
Bizde DostLuk Nedir BiLir Misin..?? Nefesin Tükeirse aL bu CaN SeniN..YoLun Sonu Uçurumsa Dur !! iLk Adım Benim!!
eLime Şişe aLınca qeLir Dost BiLdikLerim.. Şişe diße VurunCa Çeker GideR Geçmişini SiktikLerim..
İçimdeki Pich Bırakma Beni Hiç..!!
Affetmek İyi İnsanLarın İntikamıdır..!!
Daha Göremediğim Kaç Yüzün Kaç Rengin Var Be HayaT !
Özentimiz Olma Kendin Ol ! Böyle çok daha orjinalsin (;
Beni Tanımıyorsun Ahkam Kesme Arkanıza Gölge,İçinize Korku,Mezarınıza Konu Olurum
Seni Sevdiğimi Düşündün..yanıLdın..Ben Sadece Biraz TakıLdım..Sende FazLa KapıLdıNnN..
Seni ben deil gözlerim seçti. Onlar sevdi onlar beĞendi. Sen benim deil Onlarınsın . GittiYsen BaNaNe onlar AğLaSıN
Bu Sözlerim sana KaPaK olSuN !! iyi oturttum HeLaL olsun .. TiPiN yok ki ŞeKLin olsun .. HaDi janıM iKiLe Yolun açık olsun...
KaRaKTerin kadar konusTa KafamıZzı DinLeyeLim
yüreim yaralı derinden...yanmaz artık istesemde yeniden..çok yaralar sardı kalbim amma..bu yara kapanır mı bilemem...
Bu Fani Dünyaya Tek GeLdik Tek Gideriz ßizi 3 Kuruşa SatanLarı Biz BeLeşe Veririz
Eskiden Ali Ata Bakardı Şimdi Karıya Kıza Eskiden Işıl Süt içerdi Şimdi Votka Bira Eskiden İpek İp Tutardı Şimdi Ah İpek Ah
Öğrencimisin DersLer Çok Mu Yoğun Bitsin Bu Çile Yaz 3152 ye Gönder Nah Biter MeLodisi Cebine GeLsin
KorKuyorm nyden korkTumuu ßiLmeden..YaşıooRm aMa ne iÇinn yaŞadığımı ßiLmeden ..
ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'...
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR s..tir edeRsiN HOşUNa qider..
hicßi zaMan çıkTııqın kapıyı hızLı çaRpma..qeRi dönMek isteYeßiLirsiN..!!=)
PsikoLojim Bosuk :S Yapımda Emei Geçen Her Kesn Amk
[éwt çok qsL beLki y$mk ama... Yüz wRmioR bNa HyT..?!!]
coqq merak edıorm acaba hayat benden aldıklarını neresıne sokcak
VakitLér iLérLiy0r "saatLér térLiy0r" sniN $u témßéL yüréin daHa néi béKLiy0r??
DünKü çOcuk DeiLim ARtıq ßiRaZz YORqun ßiRasda kıRqınıM qiden yOLunu KaLan yeRini ßiLsin ARtq !!!
canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ?
Artk Ne Sevmeyi İstioRm Ne SeviLmeyi..ÇüNkü..hep yarım kaLDı sevmeLerm ve hep SAHTEYDİ SeveNLerm...!!
SiGaRaNıN uCuNdA AşKıN tÜtEr Bu AşK aNcAk MaHsErDe BiTeR BeNdEn BaSKaSıNı SeVeRsEn SeVdİğİnİn KoLLaRıNdA GeBeR.........
séfDim onu néDénsiz ..séwméDi $éréfsiz .. ama ßiz kaLDırDığımız g*tü inDirmésiniDé ßiLiriz !!
ya kaBuLLeniR ßuRda kaLırsIn yaDa aRkanI döneR yoL aLırsıN..
eLden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!
Nasip ise gelir Hint'ten Yemen'den, Nasip değil ise ne gelir, elden?
MutLuluqu Siksek ÇoaLır mı ? xD
Sen KaşarSın.. Az Yaşarsın..!!
bizim doğduğumuz köyde ebe yoktu biz fırlama doğduk
SuS ... ÇünKü Çok koNuşan Çok haTa yapaR
AsLa KayBettikLeRim OLmaDı wazqeçtikLerim oLdu..!!!
Ne ses , Ne Nefes , Ne de rüzgar Bağışlar Seni, Dönüp sırtını Giderken, Söyle kim karşılar Seni !!!
kéLiméLériiN yéTmédiiqii kadariim, Né kadar anLaTiirsaM aNLataiim, anLadiiqiiN kadariim…!
çékiOrum iiciimé kaFam hOş, düNya ßoş, haydi öLüm ßana dOqru kOş !
Bi GörLfriendim biLe Yoq Hadi GüLüm[Sie].
| rahaTım - rahaT oLun - rahaTsız oLMaM !..|
ÖzqürLük Warsa Ucmak Nié..?
SusKunLuqumun inTikamıdır yoKLuqum.
--'[-'Gidene SöyLeyiN Geri DönSünN we Ne KaYbeTTiqiNi GöRsüN'-]'--
dü$üNdüN mü ki..bu CaN ne yapsıN..?!.kaLbiN yoqtu ki..aNLiamazSıN..!
RüyamDa Mevlana'yı Gördum Bana ''seN qelmesenDe oLur'' dedi.xD
Adım SözLérimé KéfiL..!
ßheNy taNıyanN ßiLiR..ßiLenN aNLaR..aNLayaN SuSaR..anLaMayanN uzaRrRRRR..!
Bazen biRseyLeR iLk askımı hatıRLatsa da, Son Askım Sensin asLa anLamasanda !!
YanLızLıık henüz 1bebeK qünden qüne büyüyecek !
ßeN éskiDen böyLe sésSiz duramazDım!!!..
Sen ßensiz ßir Hiçsen ßen Sensiz ßir Pichim..
Herkez Aynıyken ßen FarkLıydım !.. $imdi Herkez Fark Pe$inde , ßen Aynıyım ... ßu da ßenim Farkım..
KoLpA GençLiq YpMayn PichLiq..
Gözlerin benden çok uzakta, Sevgin sanki yanıbaşımda, Tanıştığımız günü hatırla, Çekinerek gülmüştün sen bana
Kimsé ßana MasaL Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim Zatén
ßéNi KimiN NéRéYé tAktığı öNémLi DiiL..ßéNiM KiMi NéRéMé tAktığıM öNémLi
KeLimeLerLe anLatıLıCak kaDar baSit biRi deGiLim '!!
Ne beni unut ne bana bulaş aşkı AŞ ihaneti AŞ ölümüne bulaş ölümle dalaş ama yavaş yavaş...!
Büyük aDim AT Korkma . .Uçurum Küçük Adimlarla Geçilmez
Sevdigim degil canimsin, uzak degil yakinimsin. Hayaller hep yalan -olur, hayalde degil canimdasin.
Zaman,sevginin büyüklügünü anlatir..
Ya Sahip Olursun ßana ßu Hayatta Ya Hayal oLur KaLırım RüyaLarında Ya $arkın oLur DoLanırım DudakLarında Ya Uzaktan geLen Ses oLur KaLırım kuLakLarında
Biz KimLeriz? Diye Sorma, Biz Hayata Boş VermişLerdeniz. Hayat Nedir? Diye Sorma, Biz Hayat Deryasinda YüzenLerdeniz. Bizi Arama Lüks MeyhaneLerde, Biz Dost Şarabı içenLerdeniz.
Ne diL yeter seni anLatmaya,Ne göz kıyar sana bakmaya,Ne eLLerim dayanır sana dokunmaya,Ne koLLaırm uzanırseni sarmaya.Hiç ömür yeter mi?Bir sen daha buLmaya bitanesi...
çok üzgünüM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLıktan ßütün gece ağLAdım..
Ne kolumda kelepce, ne yanımda gardiyan,ne gönlümde zulüm,ne ensemde ölüm,o gün yanlızca sen olcaksın GÜLÜM.
aşk bi topa benzeRR öNce tekmeyi basaRsIn soNRa peşİnden koşaRsIn
Öyle zor ki düşüncelerimi söyleyememek, öyle zor ki uyumadan hep seni düşünmek. Öyle zor ki gözlerine bakıpta "seni seviyorum" diyememek.
Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi...
Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!
Kac Defa Attırdın Ki kaLbimi ?Bir Defada Durdurasın !!
Aşk NasıL İki kişiLik.. Göz göRe göRe deLiLik..Hani Hayat MüşteRekti Üzüntü neden Tek KişiLik...!
Aşığım ek iş olarak da öğrencilik yapıyorum.
GölGem GibisiN yoKLuguN Hép pEşimde....
Sen giderken ben dönüyordun diyenler. Birgün beraber gideLimde kim önce dönüyor göreLim
aşkta quRur artisLik yapMaya deiL hayatıNı mahfetMeye yaRAr
dIş göRünüŞümLé yaRqıLama - yüRéqimLe aLqıLa
Né zaman GoL diyé aRkamı dönsém - Elindé ofsayt ßayRağı iLé ßékLéR hayat .
Ho$cAKaL Demeq İsTeRSen Hiç DuRma Ama ßunun MeRHaßası OLmayacak UnuTma..!!
Ne DaVaMıZı AnLaYaCaK BiR KıZ BuLaBiLDiK NeDe BiR KıZın İsTeDiGi KaDaR BaSiT OLaBiLDiK
AyNaYa BaKTıM UnUTuLaN BiRiNi GöRDüM BiRDe SeN BaK UnUTaNI GöRüRSüN ...
Unuttum DeMek ßìLe HàtıRLaMaKtıR.
AnLık ZewkLere Dönüşen AşkLara İnaT.. || || Çıkarsızca,,|| || YaLnız ßirini öLümüne Seweceqim..
vedaLar sOğuk oLur sIkı gİyiN.
héRşéi ßiLméNé qéRénK yOq HaddiNi ßiL YtR..!!
Ben kabuSLarLa büyüDüm, hayaL etmek ne haddime ?
Her Gidenin ArkaSınDan AqLasam TerK Ederdi Beny GözLerim.. Her qiDene DeqiL SoN Gidene ßu SözLerim..!!!
Bir kar tanesi kadar beyaz ol ama ; onun kadar soğuk olma bitanem...
Rabbim Sen Beni DostLarımdan Koru..ßen DüşManLarımın İcaBına Bakarım..
Yanmakta güzeldir bazen...Yakan değerliyse !
Hayat Yollardan Çizilmiş Olsa bile bu Yollardan Birini Seçeceksin ! Seçdiğin Yolda öLüm oLsa biLe seLam Verip Geçeceksin !
Aşkıma Bir Ceza Ver kaLbim Seni Sevmesin Senin Yalan Aşkına Allah Muhtac Etmesin ..!
YıLLardr içimde 1 çocuk ağLar İşte hep bu yüzden ısLak gözLerim ..Sende çekip gitme dayanamam yar,Öle Taş değilim sandığın kdr..
Kahretmişim hayatıma her gece içiyorum Sevilmeden sevmenin cezasını çekiyorum . !
SonuMuz Morq aÇ ßi tußorq..NéFéS aLma éFéS aL..3 qün öncéYDi aRiFé HaYdi $imDi $éRéFé !!!
öLüme YakıN oLaN TeK Acı YaLnızLıqTıR.. İşte 0 ßeNim DünYam..!!
eğitim şart ! ßiz, sisteme karşıyız !..
Biz İçtiklerimizin Değil, İçerken Düşündüklerimizin Sarhoşuyuz...
LafLa deiL 17 yıLdır icraaTLa yaşıyoruZ..
Kendini bi b0q sananLar.... Gerçekten Sandıqınız qibisiniz.. xD
ßenimSin .!eLLere söyLe ßiLinSin...KadeR ßa$kaySa SiLinSin ..!
TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!
BeDeniN baKiRe oLabiLir Ama RuhUn FahiŞe oLmAsıN.KusUra BaKmA bu OmuZLaR nE bACaKLaR göRdü SenDEn İyİ oLmAsIn!!!
' Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk sykérLéR séNi...
Ké$qé Hép Çocuq KaLsydıkta KaLpLéRimiZz YéRiné DizZLéRmz KaNasaydı..!!
Kendin oLmak Warken AsLa Başkasına Bakma..!!
ALLaH ÖyLe BiR sOnBaHaR AkŞaMı CaNımI aLsInKİ....SeVdİğİm KıZ mEzArImA gEtİrEcEk bİr GüL bUlaMaSıN
ßiri sNa qiT dediqiNde kaLmaK isTiorum dièßiLmeKmi$ sevMek !
40 dk ders yAp yAp ßiTmèz... 10 dk tenefüs dedikoDuya yeTmez xD
Sincap bile fındıkla oynamıyo artık yarmış ikiye açmış yanına bir büyük rakı s.kiyim böyle hayatı diyip içiyoo
Sevmeye Engel değiL mesafeLer.. Geçici ßu ayrıLık.... ßir rüya farzet.. Sonunda zafer bizim oLacak SaBreT..
SözLerin Büyük Yüreqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qöre $anSLisin Fakat Bana qöre ZavaLLisin !
Ölmek! kalbin durmasıı değil be güzelliim! giden sevgiliniin sırtından vurmasıdır
Zor oLan Baştan BaşLamak DeiL.. Zor oLan iLk Adımı Atmaktır..
DoĞaRKeN NiYe AgLaDıĞıMı YaŞaDıKçA AnLıYoRuM..!!
SayıLı Arkada$Larım Var.! Ama ßana YétérLér.. Dü$manım Até$sé.. DostLarım Até$tén BétérL€R...!
$éréfsizLik séviLdiğini bilé bilé ayrılmaktır.. €n büyük kahpéLiksé séviLirken aLdatmaktır.....
Terk edenden alınacak en büyük intikam , ona kupkuru, sevgisiz gözlerle bakmaktır.
aRtıq ne DuamSın neDe beDDuam..!!
öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..
İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !
Gecenin Ölüm Kokusu Sindi Yine ÜsTüme..!!
HayaLLer GerçekLeriN YarıSıymı$..SeNde Yarı Yarıya BeNimSin .!.
Bir hayalim var, kendimden bile sakladığım..
KaranLıq Beni Hapsedior.. Hepsi Gerçeqi Görmem için.. AmA Gerçeq oLan Tek Şey öLüm we o ßeni Çagırıyor..
Ne Güneşi İstiyorum Karanlığıma Ne De Yıldızları İstiyorum Gece Yarılarında... Çok Değil BirTek Seni İstiyorum Yalnızlığıma!!!
BuGüNü yaşıyorsam yarının seni bana getireceğine inandığım içindir....
ya benLe aşkı doLu doLu yaşarsın , ya da ucundan bile tadamazsın ... Bu kadar işine geLirse !