Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Tecrübeli Güvenilir Akıllı Swyi coşturan Son derece eğlenceli bir GM ariosan burdayım

metin2 pvp server tanıtım konusundasınız. kayıt ol ve indir gibi işlemleri bu konu altından yapabilirsiniz. Serverın level aralığı , Zorluğu , Server Tipi olarak belirlenmiştir. metin2 pvp serverında pek çok özel sistem bulunmaktadır. açılış tarihi , bir an önce pvp servera kayıt olarak oyunu indirmenizi tavsiye ederiz.
Konular
1,070
Reaksiyon Skoru
140
Altın Konu
0
Başarım Puanı
165
TM Yaşı
15 Yıl 9 Ay 18 Gün
MmoLira
0
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Tecrübeli Güvenilir Akıllı Swyi coşturan Son derece eğlenceli bir GM ariosan burdayım

ADIM SOYADIM : Mehmet Furkan KAPLAN

YAŞIM : 17 fakat 3 ay sonra 18 olcam pek bise olmas

GÜNLÜK KAÇ SAAT AÇIĞIM : en az 6 en fazla bilmem 15 i gecmisti ama genelde 8-7 saat... özel durumum yok pvp ile ilgilenmekten baska bise dusunmem

KAC KERE GM OLDUM : : 16 kere yaptım yemin ederim ! TL=6 SGM=4 GA=3 GM=3 ama gecti 3 ay once yaptım bitti o gm likler :f52: o yuzden gm lik arıyorum...

NORMAL GMBU TECRÜBEYİ NERDEN ALDIM : Benim abim porfesyonel gm 33 den fazla gm oldu 22 yasında 20 yasında bu isleri bıraktı herseyi bana ogretti tum gm programlarını bana verdi ve hala duruo !

SON OLARAK ÖZEL BİR BİLGİM:gm arayan dostlarım yukarıyı iyice okuyun inanmadıysanız ve bana güvenmiyorsanız sohbet yapalım msn mi ekleyin

MSN:
kollama.10@hotmail.com

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri