- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 10 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
1 ) ben sana yar dedim eLLEre Yar OLdun... Ben sana taparken sen ELLere kuL oLdun...
2 ) ay deiL mevsim DeiL bi Ömür Gecti Sensiz... Keske böLe sevmeseydm agLıorm caresiz..
3 ) KimiLeRi VaRdıR aŞkın En Yücesine LayıktR kimiLeRi vaRdıR a$kn En Yücesini VeRsende A$$aLıktıR...
4 ) sen gittin geLmedin deişen bişe oLmadı beLLi ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!!
5 ) Eksilen de siz ,eksilten de. Değer biçtiğim halde değersizleşen de…“
6 ) haDi kaLbim deWam edeLim Aşkın adını biLe biLmeyen taş kaLplilerLe çürümeye
7 ) Sen aşkın acemisisin sevgili… O yüzdendir kıymet bilemeyişin…
8 ) nedir bu senden çekTiqim... böyLe ihaneT qöRmedim :!
9 ) kaLbime sapLandın bir oK qibi we aRtık hayatıM inaN boq qißi
10 ) Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte öLe sewmiştm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmişsin, Geç Fark ettim...
11 ) siLence Is A Scary Sound.. ! ( sessizLik korkunç ßir sesTiR )
12 ) SövüyoRum ßuqünLéRdé héRkésé héRşéyé… kıRqınLıqım héRkésdén öncé kéndimé...
13 ) Şimdi qitSem k0ymaz ki...kaLsam neye yaRaR ki...saNa aŞk hiç yakıŞmadı...ßen yakıŞtıRamam ki...
14 ) UmuduM yOk GeLEcegiMDen Ama PİşmAn DeiLim GEÇmiŞimDen..
15 ) -Ne unuTacaK kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR ç0K sevdim
16 ) SAnA Git DİyeMem Ama KaL DEmek De GELmiyoR İÇimDen..!
17 ) HEr YÜRegiN KöşeSİnde YARaLı BiR Yer VARDır
18 ) -DEniZ DErinDİr DUruLMAz DosTLUk EBediDİr UnutULmaz....
19 ) Gulusune Bin Kirsun Siksada Olum Unutma Umuda Kursun Islemez Gulum
20 ) Geçici Heves Değil, hak edene nefes olurum..
21 ) Hayata Hép GüLüorum Maksadım PoLLiannacıLık DéiL! Hayata GıcıkLık!
22 ) ‘ Gécmi$i Géri VérséLér, ßu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim!
23 ) né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR!!!
24 ) NéFRétt..NéFRét édioRum Sndn!! NéFRét édécéqim ismini SôyLéyéNLéRdéNn.. Séndén ßâhSédénLéRdén!..
25 ) En sevdiğim hayallerimi , en büyük kabusuma çevirenleri ,simdi ben en tatli rüyalarindan uyandırıcam..
26 ) KenDini ßegenMiş TavırLaRDa oLma ALıRLaR Havanı ßuRaLaRDa ..
27 ) Polis tutanakLarına kirLi müRekkepLe Hırsız Diye Geçti Adım..yaRından ßir Avuç Umut çaLmıştım..
28 ) ßénsizLik ÖLé Koysun Ki SoL Yanına ßana GéLmék İsté Ama Yüzün OLmasın!
29 ) ‘ Hayata Hép GüLüorumMaksadım PoLLiannacıLık DéiL! Hayata GıcıkLık!
30 ) ‘ Gécmi$i Géri VérséLér, ßu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim!
31 ) yàprák dØken gençLìğímîn SåtIr àráLårI åLtI kIrmIzIyLå ¢ìzíLmiş vE tIrnåk ì¢íne åLınmIş Suskunluğumun b⪠harfLêriSin
32 ) Hep Yarım KaLdı SevqiLerim ve hep YaLandı SeveNLeRiM
33 ) 14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!.
34 ) GéncLiqiné Güwénip Erkén Dérkén ßéLki Dé ELwéda ßiLé Diémézsin Gidérkén..!
35 ) Sana iki çiift sóz etmeden qiden o serefsiiz seni ÖLESIYE değil ÖYLESINE sevmiss.!
36 ) Zehir oLuyor GécéLér iNaN uyuyaMyoRum, sabahLar ışık saÇmıyor. Şu aN iNaN ağLıyoRum.!!
37 ) Ardindan Öylece Bakmak Varyaa Yaninda Durup Sana Uzak Olmak Varya; Nefesini Hissedip Dokunamamak EN AGIR ACIDIR BANAAA!
38 ) İçindeki bütün hüzünleri salıver gitsin... Ben öyle yapıyorum sonra yeni hüzünler biriktiriyorum kendime
39 ) Dursun ister dönsün dünya etrafımda Hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya
40 ) 1 Günlük Saltanatın Olacak Taht Misali Musalla Taşında.
41 ) Ey yaşam senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir..
42 ) Kan tükürsün adını candan anan dudaklar.
43 ) TaK jiLeTi DuDağıNa, öP BeNi Şah daMaRımDaN...
44 ) Hayatımda KaN GrUbumDaN BaSkA PoZiTiF BiŞeY Yok !
45 ) Kalbinin bin parçaya bölünmesini istemiyorsan, sana aşık olmayan birine aşık olma...
46 ) Sevenler Bir Gün Ölür Ölenler Bir Gün Gömülür Benim Sana Olan Sevgim Ne Ölür Ne Gömülür
47 ) Sewmek ßeni ßırakıp Nereye Gidiyorsun Demek DeqiL,Gittiqin YerLerde DUALARIMLA seni Koruyacaqım diyebiLmektir!!!
48 ) OnLy God Can Judge Me!.. ''Beni Sadece Allah Yargılar''
49 ) Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!
50 ) Acaba arkamda kalanlar düşünüyorlar mı benim düşündüklerimi?
51 ) ~Küçüçk yüReğimLe ben Sana adam boyu SevdaLar büyüttüm ama;İnandıRamadım..
52 ) Yüreğim ağır yaraLı derinden Yanmaz artık istesemde yeniden Çok yaraLar sardı kaLbim; ama bu yara kapanır mı biLemem.
53 ) qeceLerin ßir PezevenK oLup Beni yaLnızLıqa satMasıNa.. yaLnızLıqın iSe ßir FahiŞe oLuP her qeCe BenımLe YatmaSına aLşTm
54 ) aLDattıLar ümitLérimi .. hayaLLérimi .. dü$Lérimi .. parça parça koparDıLar ....
55 ) ? a$k'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.!
56 ) yokmu iÇinDé biRaz Pi$manLık? guRur mu? öFké mi? a$k? Mı K!m ßu suSan yaßancı?...
57 ) qiTmé n'Olur! qiTmé! iTiraZlar éLmdé Déİl. YaLNızım Yalnız! YanLIzkLAr éLmdé Déil...
58 ) TaM Her$eY GüzeL OLuYo DerkeNnN...Y.o.K Yaa Ya$aMaK isTemiyoRum BeNnN...!!!!...
59 ) Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Var!!!
60 ) Özür dilérm bugn çkıyruM hayadıNdan Korkma kapıyı ç0k sért kapatmam..bizM gbi oLmasn yépyni hayaLLéRn muTsZ oLma SAKIN aqLama!!
61 ) Hayatımdan Gidén Tüm Kızlardan Té$ékkür Ediorum. En Sonunda A$kın YaLan OLduqunu İspatLadıLar..!
62 ) İki yanağı olan herşey surat değildir...
63 ) Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan.
64 ) KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok... ÖyLesine işte..
65 ) Mutluluk bile Acı Veriyor,Çünkü SoNu Var BiLiYoRum..
66 ) Senden Başkasını Sevmedim.. Sevemedim.. Herşeyi Sildim
Gönlümden..Bir Seni Silemedim..!İsyanım Allaha Değil Bütün Allahsızlara..!
67 ) Bir benim,bir bendim ve bir kendim ortadayım..Bitmez derdim,bu hal beni yer bitirir bildim..
68 ) Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =(
69 ) Bıraktım Yasamayı. Gene kaPandım içime. Ne çıkarabiLen var nede aLıp Goturen..
70 ) ArAdIgInI BuLdUgUnDa iKkİ ElLe sARıL.. kAyBeTMeK KoLaY AMa . kAzAnmAk zOrDuR... !!
71 ) Ya Severim Sonuna Kadar Ya Tanımam Ölene Kadar..
72 ) Unutulmak Ölmek Kadar Acıysa, Hatırlanmak Yaşamak Kadar Güzeldir..!!!!!
73 ) Aşamıyorum Engelleri , Gözüm Kara , Gönlüm Deli , Bu Aşkın bedeLi yaşamaktan Vazgeçmek mi ..
74 ) Kapım Kapanmaz Barışmak İsteyen Barışsın Ama Korkumda Yok Yani Ortalık Karışsın!
75 ) Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm ßnm... Artıq hepsi Snn..!!
76 ) ' ELinLé Cizdiqin Kadériné ßak İi ßak İyisindén Séc Kınanı Münasip Yériné Yak
77 ) ?öLüm SENdeN MerhametLi BiN KeRe öLdürMüyoR ki ;
78 ) ßiraZ daha kaL yaLvarırım,böyLe ceKip qitme neoLur,GüLmez ağLar gözLeRim béni sensizLiğe itme ne oLuR ! !
79 ) kiMi dikenLi qüLLeRin we kiMi saHte sesLeriN kaRanLık heR saTıRda sayFaLaR yaKıLmı$ hisLeRimMm!!
80 ) ZoRdUr ZoR olAnı İsTeMeK AmA nErDE seNde O YüREk..!/
81 ) **~YaŞaMaK~ ~bU~ ~iSe~ ~BeN~ ~yOkUm~ ~A~R~K~A~D~A~Ş~~
82 ) '' Seni SeviyoRum '' DerKeN, AsLında o KadaR uzuN KonUŞuyoRduMki, Bir BiLSeN ! !
83 ) Birdaha boLe SeveceK oLsam bir kaLemde SiLerdim Seni
84 ) gözüm yaşarıyor yüreğim kanıyor..
85 ) Sadece Bana Ver Kendini İsraf Etmem Hiç Bi ZeRReni .
86 ) Makyajı iyi yapılmış bir dünya..
87 ) Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı.
88 ) ---------ğın üniversitesi olsaydı,seni kesin dekan yaparlardıı...
89 ) Ne KaDaR uMRunuZdaYsaM, O KadaR uMRuMDaSınıZ ..
90 ) Sen, seNi seviyoRum'a anLam kataNsıN..
91 ) Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil
92 ) Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.
93 ) BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN!
94 ) boşver alın yazısı derler ayrılığa sarışın ğider esmer ğelir yanına
95 ) Hiç ßu Kdr NefReT EtmeMişTim KalBimDEn...
96 ) Hersey bi sigara dumanı gibi.. içime çektikce y0k oLuorum
97 ) Vé AğLamak AnadiLidir Tüm DiLLérdé AyrıLıgın..!
98 ) NédéNSé héR gönüLdé viCDan Aradım VicdaN ...
99 ) İki şékér vérsém kândırâbiLir miyim içimdéKi Çocuqu
100 ) İki şékér vérsém kândırâbiLir miyim içimdéKi Çocuqu Dâhâ mutLu dâhâ mawi yârınLârâ uyânmâya iKnâ édébiLir miyim O'nu
101 ) ! Seni sevmesi kolay ayrı kalmak zor, unut demesi kolay gelde bana sor..
102 ) ! Adımların Küçük Ama Dünyam Gibisin, Beni Benle Ötelere Götüren Sensin!
103 ) YeRi GeLMi$ aClYaDa GüLMü$SeM , SaNa oLaN SeVDaMDaNDlR BiLeSİN
104 ) Sen Giderken Biz Dönüyoduk Diyenler.Birgün Beraber Gidelimde Hanginiz Dönebiliyor Görelim !
105 ) Senin Uğruna Akıyorsa GözyaşLarım AgLamaktan BiLe Gurur Duyarım...
106 ) Yol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum.
Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ÖLÜRÜM!
107 ) MiLLetin eLine KaLem Verdik BasLadıLar SekiLLer Çizmeye Ama..UnuttuLar Ki SiLqi HaLa BİZDE !
108 ) 2'den 1 Cıkınca 1 kaLıyomuş yaLan ! Sen benden qidince ben kaLırmıyım sanıyorsun...
109 ) Bana Darbe Atanı Ben Harbe Sokarım !
110 ) YaŞadıqım En ßüyük MutLuLuk Çektiqim En ßüyük Acısın ......!!!
111 ) BugüNü YaşıyoRsam, YarıNın SeNi baNa getiReceğine iNandığım içiNdir..
112 ) seNLe ba$Lar biteRiM beN seNdeN ibareTimm..!!
113 ) ka$ar yOk Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin?
114 ) Mutsuz yüzümün muTLu görünüşüne bakma...(!)
115 ) éLLéRim üşüyoR déDiğiNdé, TutMayı o Kadar çoK isteRdimKi..
116 ) Kabirde böCekLere ezberLetirim güzeLLiğiNi..
117 ) AKLının ALmadığı HayaLLerde , Kafanın ßasmadığı GerçekLerde Yaşıyorum..
118 ) UsTaSı OlDum ßekLeMeNin, TüKenMek PaHaSıNA..
119 ) görmeyince unutur sanarsın , al gözlerimi kör et , bırak gönül gözümle göreyim..seveyim.
120 ) Moral=ıı[ı]ıııııııı, Neşe=ıı[ı]ııııııı , Ölüm isteği=ıııııııııı[ı]ı
121 ) hatırlarmısn küçükken sen trenin camından yüzünü bense g..ümü çıkartırdım.görenler bizi ikiz zannederdi
122 ) Senin ŞehvetLi öpüşLerine KarşıLık veRemeyecek Kadar Masumdu ßenim DudakLarım...
123 ) Duy haykırışlarımı , Ölüşümü duy , Bitişimi duy. Sandıgın kadar sessiz değil çığlıklarım.Erişemeyecegin kadar uzak değilim..
124 ) Aşkım onurLuydu ama Cesur değiL.. Herşeyi feda edebiLirdi ama " SENİ " değiL..
125 ) Birkaç damLa tuzLu sudaN ibaRet zaNNediyoRsun gözyaşLaRımı..
126 ) hERkEs anLadı dErdiMi Ne YaziKKi anLataMıyoruM DerDiMi YaRe..
127 ) Damarlarımdaki Kan Artık Durdu Hani
çekip Gitin Ya işte bana O Koydu..
128 ) anLatMaya kaLksam uZun süReR anLamayA kaLkma akLın gideR..
129 ) Çok gißiyim..Hiç gibiyim..vaR gßiyim..yok gibiyim...RuhéN Hép Bok gibiyim
130 ) bo$ VéRin Lan béNi
131 ) ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!!
132 ) Varmı ALan Yokmu Arttıran Açık Arttırmada YaLan Sevdan...
133 ) Aşk SevgiLinin Dudaqından Öpmek Kadar Ucuzsa Bende O aşkı Satacak Kadar Şerefsizim..
134 ) Ya Benim OL HerseyinLe, Ya Da Unut HerseyimLe
135 ) Bize YoL Verene Biz Otoban Kurarız..
136 ) HayaLimdeydin, Şimdi Kabusumsun
137 ) Herkesin Biraz FaiLi oLduğu MeçhuL biR ciNayeTim şiMdi..
138 ) Son giDişim bu Dönüşüm OLmayacak Aç Gözünü Seni bu KadaR Seven OLmayacak..
139 ) Unt Dedn! Unutmm Dedm! UnutmaLsın Dedn! Unutmamalıym Dedm! Unutacaksn Dedn! Unutmayacaqım Dedim! (Gülümsedn) ELßet Unutursn Dedn! (GözLerm DoLdu) AsLa Unutmam Dedm ve UNUTMAYACAM.
140 ) Ben 'SeN SeN' die bittim Kızım ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İçtm Kızım,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !!
141 ) ßırakdım Ardımda,Ardım Kaldı AqLımda,Ardıma ßakdımda ßi Siqim Yoqmuş AsLında..
142 ) benim Sevdam Sevipte Kavuşamayanlardandı Benim Sevdam Anlatılmaz Yaşanırdı..!!!
143 ) Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye
sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.
145 ) geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım
146 ) İnsan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu. (Antiphanes)
147 ) İnsanlar sahip olduklarını küçümser sahip olamadıklarını önemser. (Malcolm Forbes)
148 ) Oyunu kaybederseniz kuralı değiştirin (Murphy)
149 ) Kadın erkeğin ilgisinden çok ilgisizliğine karşı duyarlıdır. (Jules Janin)
150 ) Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.(Fatih Sultan Mehmet)
2 ) ay deiL mevsim DeiL bi Ömür Gecti Sensiz... Keske böLe sevmeseydm agLıorm caresiz..
3 ) KimiLeRi VaRdıR aŞkın En Yücesine LayıktR kimiLeRi vaRdıR a$kn En Yücesini VeRsende A$$aLıktıR...
4 ) sen gittin geLmedin deişen bişe oLmadı beLLi ki bu gidiş bana zerre kadar koymadı ..!!
5 ) Eksilen de siz ,eksilten de. Değer biçtiğim halde değersizleşen de…“
6 ) haDi kaLbim deWam edeLim Aşkın adını biLe biLmeyen taş kaLplilerLe çürümeye
7 ) Sen aşkın acemisisin sevgili… O yüzdendir kıymet bilemeyişin…
8 ) nedir bu senden çekTiqim... böyLe ihaneT qöRmedim :!
9 ) kaLbime sapLandın bir oK qibi we aRtık hayatıM inaN boq qißi
10 ) Taş oLsan diLe geLirdin.! İşte öLe sewmiştm.. Susacak kadar biLe yanımda deiLmişsin, Geç Fark ettim...
11 ) siLence Is A Scary Sound.. ! ( sessizLik korkunç ßir sesTiR )
12 ) SövüyoRum ßuqünLéRdé héRkésé héRşéyé… kıRqınLıqım héRkésdén öncé kéndimé...
13 ) Şimdi qitSem k0ymaz ki...kaLsam neye yaRaR ki...saNa aŞk hiç yakıŞmadı...ßen yakıŞtıRamam ki...
14 ) UmuduM yOk GeLEcegiMDen Ama PİşmAn DeiLim GEÇmiŞimDen..
15 ) -Ne unuTacaK kadaR nefRet eTTim...nede hatıRLıycak kadaR ç0K sevdim
16 ) SAnA Git DİyeMem Ama KaL DEmek De GELmiyoR İÇimDen..!
17 ) HEr YÜRegiN KöşeSİnde YARaLı BiR Yer VARDır
18 ) -DEniZ DErinDİr DUruLMAz DosTLUk EBediDİr UnutULmaz....
19 ) Gulusune Bin Kirsun Siksada Olum Unutma Umuda Kursun Islemez Gulum
20 ) Geçici Heves Değil, hak edene nefes olurum..
21 ) Hayata Hép GüLüorum Maksadım PoLLiannacıLık DéiL! Hayata GıcıkLık!
22 ) ‘ Gécmi$i Géri VérséLér, ßu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim!
23 ) né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR!!!
24 ) NéFRétt..NéFRét édioRum Sndn!! NéFRét édécéqim ismini SôyLéyéNLéRdéNn.. Séndén ßâhSédénLéRdén!..
25 ) En sevdiğim hayallerimi , en büyük kabusuma çevirenleri ,simdi ben en tatli rüyalarindan uyandırıcam..
26 ) KenDini ßegenMiş TavırLaRDa oLma ALıRLaR Havanı ßuRaLaRDa ..
27 ) Polis tutanakLarına kirLi müRekkepLe Hırsız Diye Geçti Adım..yaRından ßir Avuç Umut çaLmıştım..
28 ) ßénsizLik ÖLé Koysun Ki SoL Yanına ßana GéLmék İsté Ama Yüzün OLmasın!
29 ) ‘ Hayata Hép GüLüorumMaksadım PoLLiannacıLık DéiL! Hayata GıcıkLık!
30 ) ‘ Gécmi$i Géri VérséLér, ßu Kéz En Cok Kéndimi Séwérim!
31 ) yàprák dØken gençLìğímîn SåtIr àráLårI åLtI kIrmIzIyLå ¢ìzíLmiş vE tIrnåk ì¢íne åLınmIş Suskunluğumun b⪠harfLêriSin
32 ) Hep Yarım KaLdı SevqiLerim ve hep YaLandı SeveNLeRiM
33 ) 14 Şubat sevgililer günü bayan eleman alımları başlamıştır!.
34 ) GéncLiqiné Güwénip Erkén Dérkén ßéLki Dé ELwéda ßiLé Diémézsin Gidérkén..!
35 ) Sana iki çiift sóz etmeden qiden o serefsiiz seni ÖLESIYE değil ÖYLESINE sevmiss.!
36 ) Zehir oLuyor GécéLér iNaN uyuyaMyoRum, sabahLar ışık saÇmıyor. Şu aN iNaN ağLıyoRum.!!
37 ) Ardindan Öylece Bakmak Varyaa Yaninda Durup Sana Uzak Olmak Varya; Nefesini Hissedip Dokunamamak EN AGIR ACIDIR BANAAA!
38 ) İçindeki bütün hüzünleri salıver gitsin... Ben öyle yapıyorum sonra yeni hüzünler biriktiriyorum kendime
39 ) Dursun ister dönsün dünya etrafımda Hiç farketmez çünkü artık sen yoksun ya
40 ) 1 Günlük Saltanatın Olacak Taht Misali Musalla Taşında.
41 ) Ey yaşam senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir..
42 ) Kan tükürsün adını candan anan dudaklar.
43 ) TaK jiLeTi DuDağıNa, öP BeNi Şah daMaRımDaN...
44 ) Hayatımda KaN GrUbumDaN BaSkA PoZiTiF BiŞeY Yok !
45 ) Kalbinin bin parçaya bölünmesini istemiyorsan, sana aşık olmayan birine aşık olma...
46 ) Sevenler Bir Gün Ölür Ölenler Bir Gün Gömülür Benim Sana Olan Sevgim Ne Ölür Ne Gömülür
47 ) Sewmek ßeni ßırakıp Nereye Gidiyorsun Demek DeqiL,Gittiqin YerLerde DUALARIMLA seni Koruyacaqım diyebiLmektir!!!
48 ) OnLy God Can Judge Me!.. ''Beni Sadece Allah Yargılar''
49 ) Y.O.K Artık Sana Ait T€K Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßende, €ttiğin T€K cümle ile..!
50 ) Acaba arkamda kalanlar düşünüyorlar mı benim düşündüklerimi?
51 ) ~Küçüçk yüReğimLe ben Sana adam boyu SevdaLar büyüttüm ama;İnandıRamadım..
52 ) Yüreğim ağır yaraLı derinden Yanmaz artık istesemde yeniden Çok yaraLar sardı kaLbim; ama bu yara kapanır mı biLemem.
53 ) qeceLerin ßir PezevenK oLup Beni yaLnızLıqa satMasıNa.. yaLnızLıqın iSe ßir FahiŞe oLuP her qeCe BenımLe YatmaSına aLşTm
54 ) aLDattıLar ümitLérimi .. hayaLLérimi .. dü$Lérimi .. parça parça koparDıLar ....
55 ) ? a$k'a ßaßa Dedik , ßizi Yetim ßIraktI.!
56 ) yokmu iÇinDé biRaz Pi$manLık? guRur mu? öFké mi? a$k? Mı K!m ßu suSan yaßancı?...
57 ) qiTmé n'Olur! qiTmé! iTiraZlar éLmdé Déİl. YaLNızım Yalnız! YanLIzkLAr éLmdé Déil...
58 ) TaM Her$eY GüzeL OLuYo DerkeNnN...Y.o.K Yaa Ya$aMaK isTemiyoRum BeNnN...!!!!...
59 ) Ne kimseye Kendimi Tanıtmak Gißi ßir Derdim! Nede Kimsenin ßeni Tanıması Gißi ßir Lüksü Var!!!
60 ) Özür dilérm bugn çkıyruM hayadıNdan Korkma kapıyı ç0k sért kapatmam..bizM gbi oLmasn yépyni hayaLLéRn muTsZ oLma SAKIN aqLama!!
61 ) Hayatımdan Gidén Tüm Kızlardan Té$ékkür Ediorum. En Sonunda A$kın YaLan OLduqunu İspatLadıLar..!
62 ) İki yanağı olan herşey surat değildir...
63 ) Vazgeçiyorum… Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan.
64 ) KeLimeLere anLam yükLemekten Vazgeçtim AnLatasım yok, anLayasım yok... ÖyLesine işte..
65 ) Mutluluk bile Acı Veriyor,Çünkü SoNu Var BiLiYoRum..
66 ) Senden Başkasını Sevmedim.. Sevemedim.. Herşeyi Sildim
Gönlümden..Bir Seni Silemedim..!İsyanım Allaha Değil Bütün Allahsızlara..!
67 ) Bir benim,bir bendim ve bir kendim ortadayım..Bitmez derdim,bu hal beni yer bitirir bildim..
68 ) Vurdun gittin insafsız hiçmi için yanmıyor ..! =(
69 ) Bıraktım Yasamayı. Gene kaPandım içime. Ne çıkarabiLen var nede aLıp Goturen..
70 ) ArAdIgInI BuLdUgUnDa iKkİ ElLe sARıL.. kAyBeTMeK KoLaY AMa . kAzAnmAk zOrDuR... !!
71 ) Ya Severim Sonuna Kadar Ya Tanımam Ölene Kadar..
72 ) Unutulmak Ölmek Kadar Acıysa, Hatırlanmak Yaşamak Kadar Güzeldir..!!!!!
73 ) Aşamıyorum Engelleri , Gözüm Kara , Gönlüm Deli , Bu Aşkın bedeLi yaşamaktan Vazgeçmek mi ..
74 ) Kapım Kapanmaz Barışmak İsteyen Barışsın Ama Korkumda Yok Yani Ortalık Karışsın!
75 ) Artıq ne gözlerim,ne gülüşüm,ne ellerim ne de KaLbİm ßnm... Artıq hepsi Snn..!!
76 ) ' ELinLé Cizdiqin Kadériné ßak İi ßak İyisindén Séc Kınanı Münasip Yériné Yak
77 ) ?öLüm SENdeN MerhametLi BiN KeRe öLdürMüyoR ki ;
78 ) ßiraZ daha kaL yaLvarırım,böyLe ceKip qitme neoLur,GüLmez ağLar gözLeRim béni sensizLiğe itme ne oLuR ! !
79 ) kiMi dikenLi qüLLeRin we kiMi saHte sesLeriN kaRanLık heR saTıRda sayFaLaR yaKıLmı$ hisLeRimMm!!
80 ) ZoRdUr ZoR olAnı İsTeMeK AmA nErDE seNde O YüREk..!/
81 ) **~YaŞaMaK~ ~bU~ ~iSe~ ~BeN~ ~yOkUm~ ~A~R~K~A~D~A~Ş~~
82 ) '' Seni SeviyoRum '' DerKeN, AsLında o KadaR uzuN KonUŞuyoRduMki, Bir BiLSeN ! !
83 ) Birdaha boLe SeveceK oLsam bir kaLemde SiLerdim Seni
84 ) gözüm yaşarıyor yüreğim kanıyor..
85 ) Sadece Bana Ver Kendini İsraf Etmem Hiç Bi ZeRReni .
86 ) Makyajı iyi yapılmış bir dünya..
87 ) Asıl Suçlu Seni Kalbine Alandı, Gerçek Sandığımız Aslında Koskoca Bir Yalandı.
88 ) ---------ğın üniversitesi olsaydı,seni kesin dekan yaparlardıı...
89 ) Ne KaDaR uMRunuZdaYsaM, O KadaR uMRuMDaSınıZ ..
90 ) Sen, seNi seviyoRum'a anLam kataNsıN..
91 ) Sesini duysamda heran yüzünü görmek değil özlediğimi bil heran.Hiçbir şey yüzünü görmek gibi değil
92 ) Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.
93 ) BEN KI SENIN ICIN DUNYALARI YAKACAKTIM, SEN TUTUP BENI YAKTIN. NEFRETIMSIN!
94 ) boşver alın yazısı derler ayrılığa sarışın ğider esmer ğelir yanına
95 ) Hiç ßu Kdr NefReT EtmeMişTim KalBimDEn...
96 ) Hersey bi sigara dumanı gibi.. içime çektikce y0k oLuorum
97 ) Vé AğLamak AnadiLidir Tüm DiLLérdé AyrıLıgın..!
98 ) NédéNSé héR gönüLdé viCDan Aradım VicdaN ...
99 ) İki şékér vérsém kândırâbiLir miyim içimdéKi Çocuqu
100 ) İki şékér vérsém kândırâbiLir miyim içimdéKi Çocuqu Dâhâ mutLu dâhâ mawi yârınLârâ uyânmâya iKnâ édébiLir miyim O'nu
101 ) ! Seni sevmesi kolay ayrı kalmak zor, unut demesi kolay gelde bana sor..
102 ) ! Adımların Küçük Ama Dünyam Gibisin, Beni Benle Ötelere Götüren Sensin!
103 ) YeRi GeLMi$ aClYaDa GüLMü$SeM , SaNa oLaN SeVDaMDaNDlR BiLeSİN
104 ) Sen Giderken Biz Dönüyoduk Diyenler.Birgün Beraber Gidelimde Hanginiz Dönebiliyor Görelim !
105 ) Senin Uğruna Akıyorsa GözyaşLarım AgLamaktan BiLe Gurur Duyarım...
106 ) Yol sen olsan yorulmadan yürürüm. Rüya sen olsan hep uyurum.
Gece sen olsan sabahı hiç istemem. Son nefesim sen olsan şimdi ÖLÜRÜM!
107 ) MiLLetin eLine KaLem Verdik BasLadıLar SekiLLer Çizmeye Ama..UnuttuLar Ki SiLqi HaLa BİZDE !
108 ) 2'den 1 Cıkınca 1 kaLıyomuş yaLan ! Sen benden qidince ben kaLırmıyım sanıyorsun...
109 ) Bana Darbe Atanı Ben Harbe Sokarım !
110 ) YaŞadıqım En ßüyük MutLuLuk Çektiqim En ßüyük Acısın ......!!!
111 ) BugüNü YaşıyoRsam, YarıNın SeNi baNa getiReceğine iNandığım içiNdir..
112 ) seNLe ba$Lar biteRiM beN seNdeN ibareTimm..!!
113 ) ka$ar yOk Dediğin, ßir Yer Var mI ßiLdiğin?
114 ) Mutsuz yüzümün muTLu görünüşüne bakma...(!)
115 ) éLLéRim üşüyoR déDiğiNdé, TutMayı o Kadar çoK isteRdimKi..
116 ) Kabirde böCekLere ezberLetirim güzeLLiğiNi..
117 ) AKLının ALmadığı HayaLLerde , Kafanın ßasmadığı GerçekLerde Yaşıyorum..
118 ) UsTaSı OlDum ßekLeMeNin, TüKenMek PaHaSıNA..
119 ) görmeyince unutur sanarsın , al gözlerimi kör et , bırak gönül gözümle göreyim..seveyim.
120 ) Moral=ıı[ı]ıııııııı, Neşe=ıı[ı]ııııııı , Ölüm isteği=ıııııııııı[ı]ı
121 ) hatırlarmısn küçükken sen trenin camından yüzünü bense g..ümü çıkartırdım.görenler bizi ikiz zannederdi
122 ) Senin ŞehvetLi öpüşLerine KarşıLık veRemeyecek Kadar Masumdu ßenim DudakLarım...
123 ) Duy haykırışlarımı , Ölüşümü duy , Bitişimi duy. Sandıgın kadar sessiz değil çığlıklarım.Erişemeyecegin kadar uzak değilim..
124 ) Aşkım onurLuydu ama Cesur değiL.. Herşeyi feda edebiLirdi ama " SENİ " değiL..
125 ) Birkaç damLa tuzLu sudaN ibaRet zaNNediyoRsun gözyaşLaRımı..
126 ) hERkEs anLadı dErdiMi Ne YaziKKi anLataMıyoruM DerDiMi YaRe..
127 ) Damarlarımdaki Kan Artık Durdu Hani
çekip Gitin Ya işte bana O Koydu..
128 ) anLatMaya kaLksam uZun süReR anLamayA kaLkma akLın gideR..
129 ) Çok gißiyim..Hiç gibiyim..vaR gßiyim..yok gibiyim...RuhéN Hép Bok gibiyim
130 ) bo$ VéRin Lan béNi
131 ) ßilemem ßelkide O ßöyle Mutlu!!!
132 ) Varmı ALan Yokmu Arttıran Açık Arttırmada YaLan Sevdan...
133 ) Aşk SevgiLinin Dudaqından Öpmek Kadar Ucuzsa Bende O aşkı Satacak Kadar Şerefsizim..
134 ) Ya Benim OL HerseyinLe, Ya Da Unut HerseyimLe
135 ) Bize YoL Verene Biz Otoban Kurarız..
136 ) HayaLimdeydin, Şimdi Kabusumsun
137 ) Herkesin Biraz FaiLi oLduğu MeçhuL biR ciNayeTim şiMdi..
138 ) Son giDişim bu Dönüşüm OLmayacak Aç Gözünü Seni bu KadaR Seven OLmayacak..
139 ) Unt Dedn! Unutmm Dedm! UnutmaLsın Dedn! Unutmamalıym Dedm! Unutacaksn Dedn! Unutmayacaqım Dedim! (Gülümsedn) ELßet Unutursn Dedn! (GözLerm DoLdu) AsLa Unutmam Dedm ve UNUTMAYACAM.
140 ) Ben 'SeN SeN' die bittim Kızım ! Hadi UnuT UNuTaBiLirSeN..!Ben Seni Yudum Yudum İçtm Kızım,Hadi oL Eskisi Gibi oLabiLirsen !!
141 ) ßırakdım Ardımda,Ardım Kaldı AqLımda,Ardıma ßakdımda ßi Siqim Yoqmuş AsLında..
142 ) benim Sevdam Sevipte Kavuşamayanlardandı Benim Sevdam Anlatılmaz Yaşanırdı..!!!
143 ) Eğer birgün bu aciz vücudum musalla taşına konunca suçu neydi diye
sorarlarsa sen söyle meyhaneci tek suçu sevmekti de.
145 ) geriye ßakıLarak anLaşıLırım iLeriye ßakıLarak ya$anırım
146 ) İnsan iki şeyi saklayamaz: Sarhoş olduğunu ve aşık olduğunu. (Antiphanes)
147 ) İnsanlar sahip olduklarını küçümser sahip olamadıklarını önemser. (Malcolm Forbes)
148 ) Oyunu kaybederseniz kuralı değiştirin (Murphy)
149 ) Kadın erkeğin ilgisinden çok ilgisizliğine karşı duyarlıdır. (Jules Janin)
150 ) Yerinde söz söylemesini bilen, özür dilemek zorunda kalmaz.(Fatih Sultan Mehmet)