- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yüreğimde derin bir yara var
Her dokunduğumda yeniden kanayan
İnce ince sızlayan...
Ne olur sende dokunma ..
Merhem olmayacaksan ona !
HastaLıkLı ruhumm.. bir o kadar da duygusuz
Yine kızarıyor sigaramın ucu görünmüyor hayallerimin ucu bucu...
Tanrının satranç tahtasında birer piyonuz , hamlemiz ne olursa olsun sonumuz ŞAH -mat
AbartMayı Bi Kenara bırakta ayNadaki yanSımana Bak..
Ah aşk! Güzel başlarken sonunda böyle patlak verir
Yüzünüze gülmemle g*t*nüzün kalkması arasında bir orantı fark ettim,ne iş?
Biz Sevdiğimizi Kırçiçeği gibi avucumuzda değil,KURŞUN YARASI gibi yüreğimizde taşırız
Kahkaha bir maske derler bilirmisin? Insan sevdiginden ayrilinca bu maskeyi TAKARMIS..
Her Güleni Mutlu Sanma.. Her Aglayani Dertli Sanma.. Aci Ama Gerçekten Dertli Oldugunu..Belli etmemek Için Gülen Kisidir..
HeM CaNıM oLDuN HeMDe BeNi CaNıMDaN eDeN..
Kaderimde sensizlik varsa, birakta kadersiz olayım.
Unuttum Demekle insanlar unutulsaydı Ben senin adını bile hatırlamazdım.
insan sevdiginin degerini kaybettikten sonra anlarmış,doğruymuş senin hic bir degerin olmadıgını seni kaybettikten sonra anladım
Hani omrumun sonuna kadar benimdin...mademki gidicektin neden omrumude yanına aldın..??
Sevdigim degil canımsın, uzak degil yakınımsın. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canımdasın.
Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun
umuT geCenin tüm karanLığına rağmen; BuğuLu bir cama güneŞ reSmi çizebiLmektir.
Seni seviyorum'Larım vardı gittikçe devrikLeşti.. SiLdim hepsini..
Hayatımda kan grubumdan başka pozitif bişey yok!! =)
Barışmam gözlerinle, yalancı sözlerinle...
İçimde parçalanmış cam kırıkları.Canımı yakar konuştukları Aklım hala o dediğin son cümLede kaLdı...
Sessizlikte bir dildir..Çoğul susulur,Pusulur..Şimdi beni hangi yanımdan kusacaksın?
bu bir mutsuzLuk senfonisi ben kuLakLarımı tıkıyorum o başa sarıyor
Yine bu akşam yanıyor yansın sigaram ! Yine aşkla dönüyor dönsün dünyam .
~ seninle bir daha aynı yolda yürümem...
Ben acıyı senden tattım. ' Yarımcadır ' yüreğim...
Sessizce Ve Yanlız..Bir el uzat..Yeşert beni yeşertebiliyorsan Beklerim bir gün gelmeni..Sessizce bekler..
Prenses olarak doğdum, kraliçe olarak yaşıyorum.. Senide avuçlarımın içinde tutup.. seni istediğim gibi yönlendiriyorum.
Tahtan inmemi bekLemiş soytarıLar...Kalkmamla oturduLar...
Hayat dinLe ßeni! Bırak Peşimi .. ben vazgeçtim ..
Kıyamadım sevdiğim sana Senin kıydığın gibi bana
Nefesim nefesine ellerim ellerine muhtaç gözlerim o güzel gözlerine
Gidene yok sözüm... Tüm küfürlerim geri dönmek isteyene!
Sabrım SeLametimse intikamım feLaketindir..
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını..
Yorumlamayı becerdiğim zor bir türkü gibiydi yalnızlık; yabancısı değildim ezgisinin..
Bak" Dünyayı umursamaz yaşatacak olana karaladım" Yine..
Ne zaman unutacağız geçen bütün zamanları..Bu kadarmı imkansız herşey..yada bizlermi imkansısız..Bir hikayemi yazdım yine sevdaya dair..
Sagopa Kajmer Rap yapmıyor;Rap Sagopa Kajmer Müziği yapıyor
Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim fark; yaLnızLık.. Şimdi tek başıma odamdaym, soğuk ve karanLık..
Özlemekten yorgun düşmüş kalbimi nadasa bırakmaya karar verdim, düş kurmayı yasaklıyorum
aman kaLbim sakın güLme ! Ne zaman güLdün yarın ağladın !
Her dokunduğumda yeniden kanayan
İnce ince sızlayan...
Ne olur sende dokunma ..
Merhem olmayacaksan ona !
HastaLıkLı ruhumm.. bir o kadar da duygusuz
Yine kızarıyor sigaramın ucu görünmüyor hayallerimin ucu bucu...
Tanrının satranç tahtasında birer piyonuz , hamlemiz ne olursa olsun sonumuz ŞAH -mat
AbartMayı Bi Kenara bırakta ayNadaki yanSımana Bak..
Ah aşk! Güzel başlarken sonunda böyle patlak verir
Yüzünüze gülmemle g*t*nüzün kalkması arasında bir orantı fark ettim,ne iş?
Biz Sevdiğimizi Kırçiçeği gibi avucumuzda değil,KURŞUN YARASI gibi yüreğimizde taşırız
Kahkaha bir maske derler bilirmisin? Insan sevdiginden ayrilinca bu maskeyi TAKARMIS..
Her Güleni Mutlu Sanma.. Her Aglayani Dertli Sanma.. Aci Ama Gerçekten Dertli Oldugunu..Belli etmemek Için Gülen Kisidir..
HeM CaNıM oLDuN HeMDe BeNi CaNıMDaN eDeN..
Kaderimde sensizlik varsa, birakta kadersiz olayım.
Unuttum Demekle insanlar unutulsaydı Ben senin adını bile hatırlamazdım.
insan sevdiginin degerini kaybettikten sonra anlarmış,doğruymuş senin hic bir degerin olmadıgını seni kaybettikten sonra anladım
Hani omrumun sonuna kadar benimdin...mademki gidicektin neden omrumude yanına aldın..??
Sevdigim degil canımsın, uzak degil yakınımsın. Hayaller hep yalan olur, hayalde degil canımdasın.
Dünya nüfusuna göre her erkeğe 2 kız düşüyormuş. Benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun
umuT geCenin tüm karanLığına rağmen; BuğuLu bir cama güneŞ reSmi çizebiLmektir.
Seni seviyorum'Larım vardı gittikçe devrikLeşti.. SiLdim hepsini..
Hayatımda kan grubumdan başka pozitif bişey yok!! =)
Barışmam gözlerinle, yalancı sözlerinle...
İçimde parçalanmış cam kırıkları.Canımı yakar konuştukları Aklım hala o dediğin son cümLede kaLdı...
Sessizlikte bir dildir..Çoğul susulur,Pusulur..Şimdi beni hangi yanımdan kusacaksın?
bu bir mutsuzLuk senfonisi ben kuLakLarımı tıkıyorum o başa sarıyor
Yine bu akşam yanıyor yansın sigaram ! Yine aşkla dönüyor dönsün dünyam .
~ seninle bir daha aynı yolda yürümem...
Ben acıyı senden tattım. ' Yarımcadır ' yüreğim...
Sessizce Ve Yanlız..Bir el uzat..Yeşert beni yeşertebiliyorsan Beklerim bir gün gelmeni..Sessizce bekler..
Prenses olarak doğdum, kraliçe olarak yaşıyorum.. Senide avuçlarımın içinde tutup.. seni istediğim gibi yönlendiriyorum.
Tahtan inmemi bekLemiş soytarıLar...Kalkmamla oturduLar...
Hayat dinLe ßeni! Bırak Peşimi .. ben vazgeçtim ..
Kıyamadım sevdiğim sana Senin kıydığın gibi bana
Nefesim nefesine ellerim ellerine muhtaç gözlerim o güzel gözlerine
Gidene yok sözüm... Tüm küfürlerim geri dönmek isteyene!
Sabrım SeLametimse intikamım feLaketindir..
Bizde bilirdik sevgiliye karanfil almasını, lakin aç idik yedik karanfil parasını..
Yorumlamayı becerdiğim zor bir türkü gibiydi yalnızlık; yabancısı değildim ezgisinin..
Bak" Dünyayı umursamaz yaşatacak olana karaladım" Yine..
Ne zaman unutacağız geçen bütün zamanları..Bu kadarmı imkansız herşey..yada bizlermi imkansısız..Bir hikayemi yazdım yine sevdaya dair..
Sagopa Kajmer Rap yapmıyor;Rap Sagopa Kajmer Müziği yapıyor
Yürüdüğümüz yoLLardan geçtim fark; yaLnızLık.. Şimdi tek başıma odamdaym, soğuk ve karanLık..
Özlemekten yorgun düşmüş kalbimi nadasa bırakmaya karar verdim, düş kurmayı yasaklıyorum
aman kaLbim sakın güLme ! Ne zaman güLdün yarın ağladın !