M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Nick Serisi > 3

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 263

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bukezde olmadı.yine bitti,yine gideyorsun ve yine sen bilirsin serserim.hadi durma yine at üç beş faça ama unutma bukez tüm kanın aksada yarışamıyacak gözlerimden akan kan yağmuruyla... (BALKESLİ CEMRE)

Köşelerde esrar çeken elinde bali poşeti gezen almış bir Efes pilsen durmadan sigara içiyor çünkü o karşılıksız seviyor..(
alikemal tunc)

ßn JuLiet Grçk Aşkn SavaŞcısı ...DikkT! RomeQ Aranıyooo..(hayatimin_anlami006)

Seni Aldatacak Kadar Adi İse Yüreğim Yüreğimi Parçalayacak Kadar Asildir Ellerim !..(umuTCanN)

it ürer kervan yürür yürü be kervan kim tutar sizi bu güzel siteyi kıskananlar catlasın zaten ben de bir kervan gibiyim ama gidemediğim ayağıma zincirler vurdular cözemedim keşke bir kervan olsaydım kervan..(belgin)

ALEM İBNE OLMUŞ SEN KRAL OLSAN NE YAZAR....(ÜMİT EFE)

SENSİZ GEÇEN HER GÜN BENİM İÇİN ÖLÜMDÜR GÜLÜM..(AXARAYLI ÜMİT EFE)

ÖLMEK kolayda KEFEN tarzım değil... (
MeLeNKoLi)

sorma bana geceler anlatsin beni sana..( paris serserisi)

DÜNYA BİR GÜNDÜR ODA BU GÜNDÜR...(ÜMİT EFE )

insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT ! ..( !...FIRLAMA...!(

Yol ver geLsinler üstüme.. hata hiç korkma yağsınLar.. seni benden alabiliriz sansınlar... ne olursun sen inan bana kendınden çok güwen bana... şu canımdan olsam bile dönmem razıyım ben!!!...(Adam gibi)

İNSANLARI TANIDIKÇA HAYVANLARI DAHA ÇOK SEVESİM GELİYOR..(ÜMİT EFE)

AŞK ÖYLE BİR OYUNKİ.NE ROLÜ VAR NE SAHNESİ....(EFE ÜMİT)

başkaları gibi gönul eğlendiremem senle.... beceremem bunu kusuruma bakma ama istersen hiç yaşamayanların aşkını yaşatırım senin gibi birine oda benim senin gibi birine sevgim işte...(
erz $ãµiñ16)

SeN BeNıM ıCıN bIr SeVgI KaTıLıSıN...cAnIm dEdIkLeRıM cAnImI aLdI,ElVeDa ElVeDA hOScAkAl uSta..(serseri_apo18@(ReiS35)

ne altımda araba neden cebimde param kalbimde koca bi aşk...(mehmet)

hayat bir tiyatro benim gibi garibanlar ne yapsım tanrı vermiş bu görevi ya ölüp kurtulacaksın yada inadına yaşıyacaksın..(mehmet)

bir gun kapını yalnızlık çalarsa sakın açma o kapıyı getireceği çok şey var mutlulukdan başka ole kilitleki o kapıyı ne yalnızlık gelsin nede sevdiğin sevdiğinde gelirse bir gun yalnız bırakmayacak mı sanki çokda sevse seni bırkmasa senden önce kara toprağa girmeyecekmi san ki..(erz $ãµiñ 16)

DAĞLAR ÖNÜMDE EĞİLİRKEN KAYALARA YALVARMAM..( muşlu harbi kız)

ŞEKLİ BEN ÇİZER BEN BOZARIM. OYUNU BEN BAŞLATIR BEN BİTİRİRİM.İŞİNE GELMEZSE GAME OVER GÜZELİM..(ÜMİT EFE AXARAYLIIII )

GÜLÜŞÜNE BİN KURŞUN SIKSADA ÖLÜM..UNUTMA UMUDA KURŞUN İŞLEMEZ GÜLÜM...(ÜMİT EFE 68)

guzel kız bir daha sakın arkana bakma oo çocuk geliyormu arkamdan die bundan sonra arkanda yokum çunku krallar en başta gider..(erz $ahin 16 )

BASKENT MERKEZ KAFASINA GORE HERKEZ CATLIR KAŞALAR KESİLR BAŞLAR EN BUYUK AŞKLAR SERSERİ AMA GURURLUYLA BASLAR ..(serserı ama gurulu)

ha varsın ha yoksun farketmiyor artık her şey eskisi gibi değil artık şimdi varlığın dert yokluğunsa buyuk bir zevk ..(
erz $ahin 16)

BİR OKUDUMKİ HERKEZ BİRBİRİNİN KÖPEKÇİSİ OLMUŞ. BİRDE BAKTIMKİ BİZİ GÖREN KAYBOLMUŞ... (ÜMİT EFE 68)

SENİ ADAM EDERDİM AMA ÇOKTAN KÖPEĞİM OLMUŞSUN NE LUZUMU VAR ..(ÜMİT EFE 68)

İTLE KÖPEKLE UĞRAŞACAK VAKTİM OLSAYDI VETERİNER OLUR,SENİ TEDAVİ EDERDİM....AXARAYLIIIIIIII .
frown.gif
ÜMİT EFE 68)

arkamdan konusanalar , arkada kalmaya devam etsinler..(kerem)

Seven Sever Sevmeyen Yol Alıp Gider .... ....ßenim Dünyam Her Türlü Döner..(muşlu harbi kız)

merak edıyorum hayat benden aldıklarını nerene sokacaksın..(serseri_apo18@(ReiS35).

HAYAT ÜÇ BUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜÇ BUÇUK ATARSIN YADA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN KAPAK KAPAK..(EFE BEY ÜMİT)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri