Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Nick. : . : .

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 219

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 7 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

LAFIMLA BU ALEMİ TİTRETİRİM. ŞEKLİMLE HERKEZE ÖNÜNÜ İLİKLETİRİM..(ÜMİT E F E)

kımı yakacaksan yak bundan sonra...kımı yıkıcaksan yık bundan sonra...kımı satacaksan sat bundan sonra...uzak ol benden gıt uzaklara benı bu hale dusuren sensın..hergun senı gorupte dokunamamak....neyse gıt uzaklara.....(serseri_apo18@(ReiS35)

benım arkadaslarım var be gulum..benı satamıycak,hatta hatta ben olmassam yasımıycak,hayata kusucek ınsanlar var..benım bı sozume olume gıdıcek dostlarım var..tek sozune olume gıdıcegım arkadaslarım var be gulum..bu kadar seye ragmen sen gıdıyorsun dıye bende mı cekıp gıdeyım unutma gulum ben bır guzel kızı kaybettım sense asla bulamycagın bulduklarından yureklı eskıya serserı ama delıkanlı bırıını kaybettın....(serseri_apo18@(ReiS35)

gıttındıgınde ardından coktum sanma her zaman yeterım kendı kendıme daglarda kımsesız..egılmem onunde cok sevdım dıye unutma daglarda kımsesız ve sessız..(serseri_apo18@(ReiS35)

OKU GÜZELİM İYİİ OKUUUUUU. SEVMENİN BEDELİ ACI ÇEKMEKSE.BEN ÇEKTİM GÜZELİM SIRA SENDEEEEEE.......... (S U S K U N E F E)

sensızlık sarar kararır dunyam...senle olursa olur yoksa olamaz..bu bunye sensızlıge alısır ama yasıyamaz...(..(serseri_apo18@(ReiS35)

ALEMİ ALEM YAPAN ÜÇ BEŞ ÇAKALSA KRALLIK BİZE YAKIŞMAZ..BİZ BİZE YAKIŞANI YAPTIK BİZE EFE OLMAK YAKIŞIYOR BİZDE ONU YAPTIK...(ALEMİN EFE BEYİ )

ınsan sevdıgıne boyle bır son yazamaz..sımdı ısyankar mı olayım,yanlızlıga mı sarılayım yoksa yoksa bu sehrın tabelasına eyvvallah reis mı yazayım..(serseri_apo18@(ReiS35)

bir sonbahar mevsimiydi yağmurlar yağıyordu yapraklar dokuluyordu ben yine seni duşunuyodum be guzelim..( $ 4 ı-ı i II )

Sakın Üzmesin Seni Karşılıksız Sevgiler, Giden Gitsin Aldırma Ne Yangınlar Söner, Sakın Dönüp Bakma Arkana KRALLAR ÖNDE GİDER....!!!!..($ãµiñ16 )

ben dedıklerı kadar sıyah degılım,ama kendımı savunmak adına beyazım da dıyemıycem..(serseri_apo18@(ReiS35)

TuTamicaM SözLer VerMem ßaSiT kişiLerLe MEvZuu yaPMAm ßaZı ŞyLri AsLa AfeTmem Ağır GeLiYoSa ßu SzLer FiRar SerßesT ÜsTeLeMem..(BALLIKUYU SOKAKLARININ İSYANKAR KIZI DİDEM35)

Gidene Kal Demek Zavallılara,Kalana Git Demek Terbiyesizlere,Dönmeyene Dön Demek Acizlere,Hak Edene Git Demek ASİLLERE Yakışır ..(
BALLIKUYU SOKAKLARININ İSYANKAR KIZI DİDEM35)

verdiğim değer kadar değer görseydim kul köle olur tapardım ama kıymet bilmeyen birine gönül vermişim sevgiden kalbi uzak acımasız halden anlamaz bir vicdansız böyle birini sevmişim ne mücadeler vermişim uğrunda yıllarımı gençliğimi kaybetmişim karşılığında bana acıdan dertten başka hiçbirşey vermedi.. İnsanların gözünde acınıcak duruma düştüm benim gözümde zavallı olan sen ama aslında senden çok zavallı benim çünkü sevdim şimdi çaresizim benim döktüğüm gözyaşlarım seni mutlu ediyormu zevk alıyormusun hoşuna gidiyormu yalvarmam o çok sevdiğim adam sen benim gözümde şimdi köpekten farklı değilsin köpekler bile sadık olurmuş sen onu bile beceremezsin sen bi hiçsin yada... (BALLIKUYU SOKAKLARININ İSYANKAR KIZI DİDEM35)

Dünya döndükçe sen hep bana DÖNMEYE. Başını her yastığa koyduğunda beni GÖRMEYE. Her kahkahamda göz yaşı DÖKMEYE. Ben yaşadıkça sen ÖLMEYE Mahkumsun...(BALLIKUYU SOKAKLARININ İSYANKAR KIZI DİDEM35)

o gun sölediğini hiç unutmuyorum unutamıyorum ilk kez tek o gun ağlamışdım kimse görmesin ağladığımı kimse bilmesin die de mezarlığa gitmişdim orda ağlamışdım görenler demezlerdi sevdiği kız kalbini kırmış görenler mezarlıkda derlerdiki bi sevdiğini akrabasını kaybetmiş dir ondan ağlıyodur derlerdi evet oleydi sen beni kırdmışdın bir cam misali benki o kadar sert bi insandım artık nasıl becerdiysen oldu işte inan o gun bitti göz yaşımın duştuğu yerde mezarındı be guzelim ama ondan sonra neden bir daha kanıma girdin...($ 4 ı-ı i // 16)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri