Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
hiçLiğin dünYaSında üfLe beni uzakLaRa
İkimizin Dramından Bir Mutluluk Çıkar BeLki
bir dilek tut içinden.. yol almış sayılır mıyım ne hissettiğini bilirsem
Küçücük ufacık kaldım minicik Gözlerine sığabilirim Ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirim
AyrıLık bu söyLe sende farkLı mı zaman..Aynı soğuk aynı hazan..
yanmayan bir sokak lambasıydı yokluğunda farkedilen , ve hüzünlerim ... gökkuşağı gibi gözalıcı olsalarda masallara sağır kalmadı gözlerim...
içimden şehirler geçiyor,her durakta duruyor inmiyorsun..
Seni Birkere Daha Yitirmeyi Kaldırabilemiyor İçim.
Alnımı cama yaslayıp barkodumu okutuyorum seni sevmeme izin vermiyor kalbinin mor ötesi..
Bir yıldızın gökten kaybı kadar arsız..Ah bu gidiş çok zamansız..Sensizliğin tam ortasında..Oyunsuz,oyuncaksız..
mutluluk, vize vermeyi çoktan durdurmuş uzak bi ülke artık...
kelimelerin çok kısa, sözlerin çok derin.. eski bir oyuncağıyım bu kentin.. OYUNU BIRAK..
Seni düşünürken içtiğim sigarayı korkarım söndürmeye sürsün bu ölüm ağır ağır...
Ben Yolları Sen Hep Bekliyosundur Diye Severim Özlersen Dönerim...
Gözlerinde baharları beklerken İçimdeki kış beni vurur Sen bilmezsin yüreğimden Sevdana ne sular akmak ister Ne sular akmak ister durur
uykunuz varsa masal ne gam, bir masal alemindeyseniz uyku haram...
Özlediğim şeylere açılmışken kollarım, hep aldanmışlıklara sarılmışım.. Her yıldız kayışında dileğim huzurken, ben galiba yanlış anlaşılmışım...
Nefret dolu gökyüzünün altında, Günün siyahlığı, Gecenin karanlığı, Beraber felç oluyoruz....
Haber vermeden gelme zor olur ürker tenhalığım kıskanır ağlar belki.. ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur gözlerim bitti..
ben acılarımı dışladım,seni kendime eşledim..yokluğunda yağmur oldum,saçlarını düşledim,özledim..
bana hüzün yapma bu gece gelemem bu gece bu kent benden tenha çekemem...
uyan gönlüm hadi perdeni aç çilen doldu kafesinden kaç uyan gel uykundan dünya aşk görsün
"doğru''nedir?anlatsana...nasıl yaşar,neyle beslenir?gözleri var mıdır mesela? ve varsa bile seninkiler kadar güzel midir
gözlerimde boğulma diye AĞLAMIYORUM..
Gel sarılıp yatalım örtmeden üstümüzü. Boşuna buruşmasın, kirlenmesin gökyüzü
bir acıdan fazla bir şey değilsin olamazsın
Ben toy bir mehtap, kelimeler ise birer varsayım..
Sen yaraLarsın ama yaraLarımıda sararsın hem öLdürürsün hem hayata ßağLarsın
yaRını sayma bugün geç biLe..nedeni y.o.k kaLbim yok yine ...
Hayallerimizi yıkayacak uzun miskin uykular gerek..Bembeyaz bulutlar ve hiç büyümeyeceğimz bir dünya gerek
Üşüyen yanlarımla sarıldım hayata yeniden ve yeniden... Hoşça kalı esirgenmiş bir vedâ sonrasında hoşça bakamadım kendime ve hoşça kalamadım
Gözlerimde bilinmiyen adresler kulağımda uğuldayan sesler durmadan bir ezgi sarıyor içimi kalbimi kanatıyor şiirler
Bedeli çoktan ödenmiş bir sevdayı neden kanatır zaman..
Onu aklından atabildin ..Peki ya kalbinden ?
Gökkuşağına bulaştı bedenim.. Şimdi rengarengim
Bir şarkı oldun dilimde durmadan söylediğim
O kalbim tek senin yanında delicesine yaşam mücadelesini veriyor ...
Bi kişi daha çıktı hayatından sevmek zorunda olmadığın..
Düşlerim kanatlı melek, ben uçmayı seviyorum.Özgürlüğümün içinde, kimseyi istemiyorum.
Aylar yıllar geçti seni bekliyorum hala içimde bir umut taşımakta,
anLamLı Ama TaRifsiz Neden?
Yazık! sevgiLi yazıK !Hayallerimiz yarıda bile kalmadı..
Ben Küçük bir Periyim Sevgine Aşık… Bir sözünle Dünyaları Feth eden… Bir sözünle sahip olduğu Herşeyi yitiren...
Bütün sesli harfler sessizce çeki? gittiler
Sevgili size küsmüşse çaresi vardır gitmişse çaresi yollardır… ölmüşse dahi! ahiret vardır… ama… sevmemişse! derdin devasızdır…
Uydurduğum masalların inanırlığı kalmadı artık Kuyruklu bir yalandım ben
sadece grafikLeri güzeL diye var işte aşk dediğin meLankoLik bi hikaye
Melek Düşlerine Feda Etti Beni Bu Gece
Sabahlarında güneşler gecelerinde gülücükler olmasın
AnLa canıSı ruhumn Sana ihtiyacı var
ben susuyorum ama acıLarım konuşuyor yanLız
boğuLmaktan KorkTugun Deniz mi ? TahmininDen Derinim
bir hayat çizdim kndime hapsettim kendimi içine..Sesszdi hayata haykırışLrm oysa bu gürültü niye
İkimizin Dramından Bir Mutluluk Çıkar BeLki
bir dilek tut içinden.. yol almış sayılır mıyım ne hissettiğini bilirsem
Küçücük ufacık kaldım minicik Gözlerine sığabilirim Ağlarsan eğer ilk damlanla arınabilirim
AyrıLık bu söyLe sende farkLı mı zaman..Aynı soğuk aynı hazan..
yanmayan bir sokak lambasıydı yokluğunda farkedilen , ve hüzünlerim ... gökkuşağı gibi gözalıcı olsalarda masallara sağır kalmadı gözlerim...
içimden şehirler geçiyor,her durakta duruyor inmiyorsun..
Seni Birkere Daha Yitirmeyi Kaldırabilemiyor İçim.
Alnımı cama yaslayıp barkodumu okutuyorum seni sevmeme izin vermiyor kalbinin mor ötesi..
Bir yıldızın gökten kaybı kadar arsız..Ah bu gidiş çok zamansız..Sensizliğin tam ortasında..Oyunsuz,oyuncaksız..
mutluluk, vize vermeyi çoktan durdurmuş uzak bi ülke artık...
kelimelerin çok kısa, sözlerin çok derin.. eski bir oyuncağıyım bu kentin.. OYUNU BIRAK..
Seni düşünürken içtiğim sigarayı korkarım söndürmeye sürsün bu ölüm ağır ağır...
Ben Yolları Sen Hep Bekliyosundur Diye Severim Özlersen Dönerim...
Gözlerinde baharları beklerken İçimdeki kış beni vurur Sen bilmezsin yüreğimden Sevdana ne sular akmak ister Ne sular akmak ister durur
uykunuz varsa masal ne gam, bir masal alemindeyseniz uyku haram...
Özlediğim şeylere açılmışken kollarım, hep aldanmışlıklara sarılmışım.. Her yıldız kayışında dileğim huzurken, ben galiba yanlış anlaşılmışım...
Nefret dolu gökyüzünün altında, Günün siyahlığı, Gecenin karanlığı, Beraber felç oluyoruz....
Haber vermeden gelme zor olur ürker tenhalığım kıskanır ağlar belki.. ama ben ağlayamazsam gücenme ne olur gözlerim bitti..
ben acılarımı dışladım,seni kendime eşledim..yokluğunda yağmur oldum,saçlarını düşledim,özledim..
bana hüzün yapma bu gece gelemem bu gece bu kent benden tenha çekemem...
uyan gönlüm hadi perdeni aç çilen doldu kafesinden kaç uyan gel uykundan dünya aşk görsün
"doğru''nedir?anlatsana...nasıl yaşar,neyle beslenir?gözleri var mıdır mesela? ve varsa bile seninkiler kadar güzel midir
gözlerimde boğulma diye AĞLAMIYORUM..
Gel sarılıp yatalım örtmeden üstümüzü. Boşuna buruşmasın, kirlenmesin gökyüzü
bir acıdan fazla bir şey değilsin olamazsın
Ben toy bir mehtap, kelimeler ise birer varsayım..
Sen yaraLarsın ama yaraLarımıda sararsın hem öLdürürsün hem hayata ßağLarsın
yaRını sayma bugün geç biLe..nedeni y.o.k kaLbim yok yine ...
Hayallerimizi yıkayacak uzun miskin uykular gerek..Bembeyaz bulutlar ve hiç büyümeyeceğimz bir dünya gerek
Üşüyen yanlarımla sarıldım hayata yeniden ve yeniden... Hoşça kalı esirgenmiş bir vedâ sonrasında hoşça bakamadım kendime ve hoşça kalamadım
Gözlerimde bilinmiyen adresler kulağımda uğuldayan sesler durmadan bir ezgi sarıyor içimi kalbimi kanatıyor şiirler
Bedeli çoktan ödenmiş bir sevdayı neden kanatır zaman..
Onu aklından atabildin ..Peki ya kalbinden ?
Gökkuşağına bulaştı bedenim.. Şimdi rengarengim
Bir şarkı oldun dilimde durmadan söylediğim
O kalbim tek senin yanında delicesine yaşam mücadelesini veriyor ...
Bi kişi daha çıktı hayatından sevmek zorunda olmadığın..
Düşlerim kanatlı melek, ben uçmayı seviyorum.Özgürlüğümün içinde, kimseyi istemiyorum.
Aylar yıllar geçti seni bekliyorum hala içimde bir umut taşımakta,
anLamLı Ama TaRifsiz Neden?
Yazık! sevgiLi yazıK !Hayallerimiz yarıda bile kalmadı..
Ben Küçük bir Periyim Sevgine Aşık… Bir sözünle Dünyaları Feth eden… Bir sözünle sahip olduğu Herşeyi yitiren...
Bütün sesli harfler sessizce çeki? gittiler
Sevgili size küsmüşse çaresi vardır gitmişse çaresi yollardır… ölmüşse dahi! ahiret vardır… ama… sevmemişse! derdin devasızdır…
Uydurduğum masalların inanırlığı kalmadı artık Kuyruklu bir yalandım ben
sadece grafikLeri güzeL diye var işte aşk dediğin meLankoLik bi hikaye
Melek Düşlerine Feda Etti Beni Bu Gece
Sabahlarında güneşler gecelerinde gülücükler olmasın
AnLa canıSı ruhumn Sana ihtiyacı var
ben susuyorum ama acıLarım konuşuyor yanLız
boğuLmaktan KorkTugun Deniz mi ? TahmininDen Derinim
bir hayat çizdim kndime hapsettim kendimi içine..Sesszdi hayata haykırışLrm oysa bu gürültü niye