Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

karışık nickler...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 353

TarxesTR

Level 25
Fahri Üye
TM Üye
Konular
8,599
Online süresi
10h 8m
Reaksiyon Skoru
577
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 10 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
494
MmoLira
7
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

» Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalırcasına birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalırcasına birer damla insan olsalar unutma ki tek seveceğim kişi sensin

» Bu arta kalan hangi yaz akşamının hüzünleri oysa birbirimizin yaralarıyla sarmalıydık kanayan yerlerimizi yokluğuna dayanabilirim sandım,oysa yokluğun bir şiir ve ben şair olamadım

» Seni dünyada seven on kişi varsa bunlardan biri benim seni dünyada seven beş kişi varsa bunlardan biri gene benim seni dünyada seven bir kişi varsa o mutlaka benim seni dünyada seven hiç kimse yoksa bilki ben ölmüşüm

» Yeni bir aşka başlıyorum sanmıştım galiba çok yanılmışım Bu aşkın sonuda ayrılık olacak,ve yaşadıklarım geride kalacak Geriye acı ve güzel hatıralar kalsa bile,onları hatırlamak ayrılık kadar acı olmayacak

» Bugün benim için yepyeni bir gün doğuyor; herşey capcanlı, herşey hayat dolu, herşey benimle duygularım hakkında konuşuyor, herşey beni duygularıma değer vermeye davet ediyor

» Eğer bir gün hayatımın son nefesini verirde bu dünyanın güzelliklerinden vazgeçecek olursam hep yanımda ol ki sana sessizliğin ölüm demek olduğunu göstereyim

» Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin

» Sen benim incimdin parıldayan masum güzelliğinle seni sarp kayalıklardan tırnaklarımla kazıdığım bir istiridyede bulmuştum ve bir daha kaybetmiyeyim diye kalbimin derinliklerine gömdüm

» Ne seni unutturacak kadar zaman geçecek ne de geçen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı öğretir unutmayı asla

» Sevmiyorum şu saatin sesini,akmasın dursun zamanherşeyin bir öncesi ve sonrası vardır derler ya; YALAN senden önce vardım belki ama aşkım senden sonra olmayacağım inan

» Gecemin gündüzümden farkı yok alaca karanlık karanlığa ferman yazsam yüzbin satırlık beni bu karanlıktan kurtaracak aydınlık senin o gözlerinde ki sönmez ışık

Nsl Değdi Ellerin Onun Ellerine ?GiT! Bir Daha Dönme Geri,İstemem Bundan BöyLe Ellerini

aTeş oLsaN düşTüün yeRi yakaRsıN baNa hiç bişeY oLmaz

ALLahıma şüküRLer oLsuN bNi sana baqışLadı sNi kimseye deiL bNa bıRaktıı

iLk we soN aşkıMdınn şu yaLan düNyadaa

öLüm bLe qüzeLdir sNn yaNıNdaaa

kaLbim dayaNıRmı bu acıyaa

yaLnızım Ne oLursuN aL yaNınaa

oLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé Bén AzRaiLLé'Dé HéSap
KiTap Yaparim !!

DağLar oNumDé éğiLirKéN KaYaLaRa YaLVArMamm

Askini KaNimLa YazDim Hér Bir YaniNa

uCurumun KéNaRinDa oLsan BiLé Sirf Hayata GiciKlik oLsun DiYé
GuLumSé

iNsaNa seweN deiL sewmeyeN yaRanıRRr

Kimse Anlamasın beni ßen kendimi anlarımm ben böyle mutluyum

Sénin O Haincé védandan SonRa ßen çoktan véda ettm aşklara

seN ne sewqideN Ne de iNsanLıktaN aNLarsıN seNi sewdiim qüNe LaNet oLsunn!

Bitkisel Hayata Girdim, ama Hiç Önemli Değil Maksat Yeşillik Olsun
Kötü Şans da Olmasa Şansın Yüzünü Göreceğimiz Yok Valla

Kim demiş Avrupa`nın insanları medeni
Çırılçıplak bedeni
Gaye olmaksa medeni
Desenize hayvanlar sizden daha medeni…

Ne dünden daha az Ne yarından daha çok
Seni bugünde, Dün olduğu gibi
Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum

DuYGuLaR VaRDıR aNLaTıLaMaYaNSeVGiLeR VaRDıR KeLiMeLeRe SıĞMaYaNBaKıŞLaR VaRDıR iNSaNı öMüR BoYu aĞLaTaNYoLLaR VaRDıR aŞıLMaSı GüÇ oLaN KaLPLeR VaRDıR aCıLaRLa PaRÇaLaNaNVe iNSaNLaR VaRDıR HiÇ uNuTuLMaYaNSaNMa BeNi SeViPTe BıRaKaNLaRDaN BeNiM SeVGiM MeZaRa KaDaR oLaNLardanSın

ELiNE BiR çIçEK, SEVECEK -SEVMEYECEK, ULAN EşOgLU EşEK çIçEK NERDEN BiLECEK

Sevdan ne yalnız bir yükseliş demektir nede yıldızlar gibi parlayıp sönmektirölmezliği düşünmek bence boşuna emektirsevdan seni sevip bir daha geri dönmemektir

bilmesekte zengin çocuklari gibi parlak taslar üzerinde dans etmeyi elbette biliriz allahina kadar delikanli gibi sevmeyi!!

Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk üşütür Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!

Adımın önünde adın yazılı Resmimin yanında resmin basılı Sabrım sabıkalı, sevdam azılı Hasretin kanıma girdi girecek

Aşk mıydı o, aşkımsı bir şey miydi Neydi çekip kendine, beni bağlayan Kanatan dudağımı, tenimi dağlayan Elleri ta içimde o dev miydi

Aramızda dağlar var Aramızda uçurumlar Yaklaşma yanılırsın Ben öldüğümü bilirim Sen yaşadığını sanırsın Kendini bilmeden daha Beni tanıyamazsın

Śέйî KάІбíмέ Ŷάźмάđιм Śέйî Kάłбîмέ Kάźιđιм

bēbēğim sėŋsiż ħāŷāŧ ċøk zør

вєиi υиυтάиi вєи υиυтмά₫iм

Gidęňlęř gęři döňмüyoř

sâNâ Bî íhÂnÊt bórcUm vÂr

šэйiйlε olмακ vαřyα

Łōşŧ ĭи ŷǿυя Ŀōνe

кüℓℓєяℓєη ∂σğ∂υм ηє ιℓктιм ηє ѕση∂υм

уαℓηızℓığıм вιя çığℓıктı, нєριηιz мι ѕαğıя∂ıηız؟؟؟

güηєşє вαкαяѕαη göℓgєℓєяι göяємєzѕιη

"∂σѕтυ ∂α ѕєνєяιм ∂üѕмαηι ∂α çüηкι ∂σѕт gü¢üмü,
∂üşмαη ö∂єνιмι göѕтєяιя''

кєℓιмєℓєяιη gυ¢υηυ вιℓмιуσяѕαη ιηѕαηℓαяιη кυννєтιηι αѕℓα тαнмιη
вιℓє є∂ємєzѕιη!

seN we ßen bir peRqeLin iki ayaqı qißiyiZ seN baqRıma sapLanaN siwRi uç beNse etRafıNda döneN perwaNe!

yaşamaK istiyoRsaN tek ßir amaca muTLu oLmak istiyoRsaN tek ßir umuda sewmek istiyorsaN Tek ßir kişiye baqLı kaLmalısıNN

Ne hasTa bekLer saßahı Ne taZe öLüyü mezaR Ne şeyTaN ßir qünahı seNi bekLediim kadaR

affeTme ßeNi seNsiz qülerseM affeTme ßeNi seNden birşeY qizLersem aşkıN eceL oLsa ßiLe affeTme ßeNi sonradaN şikayeT edeRseM

boZukLar döNekLer khoLpaLar iLqi aLaNıma qiRmiyosuNuz kirLenmiş hayaTınızLa bendeN uzak duRun

Zincir soğuk, zindan yaş Belki biraz üşürüz Hele başım zindandan çıksında görüşürüz!

séwén séwiLmés,séwiLén séwmés cünkü bu dünyada yaLandan séwén ŞEREFSİZLER tükénmés

ßirqün anLarSın hayaL kuRmayı, ßékLéméyi, ümit Etméyi LanéT édéRSin ya$adıqıNa, maziDén Né kaLmı$Sa yırtaR ataRSın, Séni Sévdiqimi i$té o zaman anLarSın

Bu masaLar bo$ kaLmaz gidenin yeri doLar Bu vazoLara bir$ey oLmaz yaLniz cicekLer soLar Gönül kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar!

¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ

Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun silmezsen beni istiyorsun cewap verirsen beni seviyorsun vermezsen benden ayrı kalamıyorsun hadibakalım şimdi ne yapıcaksın ?

Kadın dediğin nedirki girdinmi koluna yakişacak vurdunmu duvara yapışacak

Çok UzaKtaSın BeNi DuyMazsıN UnuttuN BelKide HatırlaMazsın!! Hani DerDin ya SeN '' Bit@nesin'' BitaNeN BuRada sEn Neredesin!!!

ölüm hayatın her kösesinde bizi beklerken ecel pusudayken cakal sürüleri umutlarımıza tetık cekse de unutmadım ve ölüm senı benım elımden alacak kadar gaddarsa bende ölüme meydan okuyacak kadar delıyımm!!

umaRım beeniRsinizzz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri