xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Yeni bir hack Yontemi dikkat!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan turkmmo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 401

turkmmo

Level 1
Gold Üye
Konular
31,034
Online süresi
5m 10s
Reaksiyon Skoru
208
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay 4 Gün
Başarım Puanı
719
MmoLira
40
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

s.a
Evet arkadaşlar yeni bir hack yontemi başladı.Kısaca anlatmak istiyorum başıma geleni.
İtem ve Gb satışı yapmaktayım ve forumlara reklam amaçlı veriyorum mailimi.
Ekleyenler, alıcılar oluyor, birde bunun yanında üçkağıtçılar da sürekli ekliyor msn mi ve çeşitli yollar ile itemleri nasıl çalabilirim sevdasındalar.
Bu yüzden her zaman taktik değiştirir bu tip insanlar.
Son olay gerçekten sıradan bir insanı çok kolayca kandırabilecek bir hack yontemi.
Adam ''hafta sonu ekliyor gece'' (niçin hafta sonu dedim okuyunca anlıycaksınız)
ve itemlere alıcı olduğunu söylüyor ve güzel bir SM (Sosyal mühendislik) yaparak itemlere ve gb ye talip oluyor.Alacağına inandırmak için elinden geleni yapıyor.
Daha sonra ödeme şekline geçiyor konuşmanız..adam hemen almak ve kullanmak istediğini söylüyor.Sizden kredi kartınızı soruyor sizde tabiki şaşırsanızda(hayret gecenin bu vakti nerden ödüycek) adam çok ısrarlı bir şekilde yatıracağını söylüyor.(Bir kısmıda bunu yeğenime alıyom vs. vs diyebilir)
Daha sonra kredi kartınızın aynı bankadan uyuşmadığını ama EFT sistemi ile parayı çekebileceğiniz için pekte şüphe duymuyorsunuz.
Bu arada EFT sistemini bilmeyenler için söylüyorum.EFT sistemi başka bir bankadan diğer bankaya havale şeklinde diyebiliriz.
EFT sisteminde mesai saatleri içinde havale edildiği zaman aynı gün içinde parayı çekebilirsiniz.
Şayet mesai saati değilse yani hafta sonu ise bir kaç gün gecikme olur parayı çekmede.
Bu şahıslar bunu iyi bildiğinden kurbanlarını hafta sonu eklerler ve EFT sistemini uygularlar (sözde)
Sizden telefon falan ister çünkü parayı yatırıcak(mıdır)tır en azından sesiniz duymak ister .Tabi bunu sözde size güvenmek mabında kullanır aslında tam tersi güzel bir oyun oynuyor.
Size bir kaç saat sonra parayı yatırdığını söyler..
Şimdi iyi dinleyelim burayı;
''Yatırdığına dair DEKONT'u yollar mailinize.Bak ben yatırdım parayı bu dekontta ispatı der gibi.(Tabii dekont fake)
Tabi normal olarak sizde parayı çekip itemi vermek isterseniz.
Lakin öle değildir çünkü hafta sonu EFT sistemi yürürlüğe girmez yani bakiyenizde para yoktur.
Şahıs sizden itemleri ister.Siz parayı çekmedeim daha hesapta gözükmüyor desenizde once msn den sonra telefon edip ağlar bir şekilde dil dökmeye başlar.
DEKONT için ufak bir resim eklemek istiyorum mailime yolladığı..

Daha sonra olaylar bu şekilde artık gelişir siz parayı çekemediğinizi söylesenizde o yatırdığını en azından bi kaç item vermenizi ister.
''Hatta daha iyi ikna-etki yontemini kullanmak için msn den yazmayı bırakır telefonla zırt pırt arar.
Müşteri hizmetlerini aramanızı bakiyenizi öğrenmenizi ister.(Müşteri hizmetleri EFT sistemi için aradğınızda hafta sonu olduğu için paranın yatmayacağnı söylüycektir)
Eh dolayısı ile adam dekontu gösterdi parayı yatırdım dedi sizi etkilemeye çalışıcaktır.
Artık sürekli ''bari gb yi ver'' şunu ver bunu ver diyerek telde ağlamaklı bir şekilde konuşmaya başlıycaktır.
Tabii bu bana denk geldi ve ben işlerimi asla parayı almadan item satışı yapmayan biriyim.Fakat herkesin dikkatli olması gerekir çok etkileyici konuşma tarzı ve dekont olayı kafanızı karıştırmanıza sebep olabilir.
Böyle Çakallara, gerizekalılara,embesillere sakın kanmayın bu tezgaha düşmeyin diye bu konuyu açma gereğini duydum.
Cümleten iyi geceler..

not: diğer forum sitelerine koyucam herkes görsün..:)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri