HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu sıcak yaz gününde sizler için oturmuş evimde çeviri yapıyorum ve beni bu yaz sıcağında azda olsa sevindiren haber Z8Games'den geldi....
Z8Games çalışıyor ve bizde sizlere onların mutluluk veren mesajlarını ilettiğimiz için mutluluk duyuyoruz - Ne cümle ama! -. Yakında Güney Miami için yeni bir sunucu açılacak ve oyuncularımızın hepsinin olmasada bazılarının kısmen pingi normale dönücektir. Ayrıca destek sisteminede çok yakında yenilikler getireceğimizi duyurmak isteriz. Ayrıca biz sizlere daha iyi imkanlar sunmak için daha fazla içerik sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz.
Ayrıca WOGL Cross Fire Turnuva Final Maçı wogl.tv adresinde 5:30pm EDT'de yayınlanacaktır.
-------------------------------------------------------------------
Açıklama bu fakat şuna inanmadım;
Yalan parayı bol buldular saldılar oyunu 3-4 gün yeni başladılar çalışmaya
Z8Games çalışıyor ve bizde sizlere onların mutluluk veren mesajlarını ilettiğimiz için mutluluk duyuyoruz - Ne cümle ama! -. Yakında Güney Miami için yeni bir sunucu açılacak ve oyuncularımızın hepsinin olmasada bazılarının kısmen pingi normale dönücektir. Ayrıca destek sisteminede çok yakında yenilikler getireceğimizi duyurmak isteriz. Ayrıca biz sizlere daha iyi imkanlar sunmak için daha fazla içerik sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz.
Ayrıca WOGL Cross Fire Turnuva Final Maçı wogl.tv adresinde 5:30pm EDT'de yayınlanacaktır.
-------------------------------------------------------------------
Açıklama bu fakat şuna inanmadım;
Ayrıca biz sizlere daha iyi imkanlar sunmak için daha fazla içerik sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz.
Yalan parayı bol buldular saldılar oyunu 3-4 gün yeni başladılar çalışmaya

kaynak nerden hırsız
Cebimde
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)