ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Yolcudur Abbas...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fØrlân
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 305

fØrlân

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
194
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Galatasaray, ligde 2'de sıfır çekti; Avrupa'da adı sanı duyulmamış bir rakibe elendi. Karpaty Lviv sınavı sonrası basın önüne çıkan Rijkaard ise yönetime verdi, veriştirdi. Artık ayrılık kesin gibi!

Hollandalı çalıştırıcı, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında bomba açıklamalar yaptı. Frank Rijkaard, öncelikle kendileri için duygusal bir maç olduğunu belirterek, “Son dakikada golü bulduk. Ama hemen ardından topu ağlarımızda gördük ve elendik” dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, bu maçın ardından herhangi bir oyuncusunu kadro dışı bırakıp bırakmayacağıyla ilgili bir soruya, “Hatalar olduğu ortada. Ama futbolcularımın mücadelesinden memnunum. Zaten kadromuz son derece kısıtlı. Kimseyi kadro dışı bırakmak gibi bir lüksüm yok!” dedi. Rijkaard, bir soru üzerine istifa etmeyi kesinlikle düşünmediğini söyledi ve “Önümüzde kazanacağımız iki kupa var. Henüz sezonun başındayız. Başarılı olduğumuzda alkışı takım alıyor, kötü sonuçlar gelince tabii ki suçlu teknik direktör oluyor. Ancak ben kaçmayacağım ve sonuna kadar mücadele edeceğim” ifadelerini kullandı.

‘Kalite yok, sakat çok’
Frank Rijkaard, “Kadro kalitesi git gide düşüyor. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, sansüre uğramamak için Flemenkçe yerine İngilizce cevap verdi. Rijkaard, bahanelere sığınmak istemediğini belirtirken, “Ancak ben sürekli savunmaya takviye istedim. Maalesef bu mevkiye futbolcu alınmadı. Neden bilmiyorum ama yeni gelenlerin hepsi hastanelik oldu! Kalite yok, sakat çok durum bu” dedi. Karpaty Lviv Teknik Direktörü Oleg Kononov ise yaptığı açıklamada, “Bugün bizim için bayram. Galatasaray’ı üzmek istemem ancak bugün biz daha iyi oynadık ve bu yüzden kazandık” dedi.

Gönderilmesi Gerek Bencede,Fatih Hoca Gelirse Galatasaray 'KESİNLIKLE' Lig Sampiyonu Olur.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri