Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
arkadaşlar bu goldbot çılgınlığını bir istatistikle göstermek istedim konunun sonunda joymaxın goldbota izin verdiğini anlayacaksınız.
bir serverda tahmin olarak 1000 bot olduğunu düşünelim(ama en az 2000 olduğundan hiç şüphem yok) neyse
bir botun 6 saniyede 1 mob kestiğini düşünelim ve 6 saniyede ortalama 300 gold kazandığını varsayalım
1 bot 1dk kada 3k kasar ve 3x1000 1 dakikada 3m kasabilirler.
1 gün 720 dakika ise günde 2160 m kasarlar bu bir serverdaki botların max gold kasma değeridir..
şimdi botların daha az olduğunu düşünelim:
bir bot 10 sn de 1 mob kessin ve ort 200 gold kassın
1dk kada 1.2k kasar ve 720 dkkada 864 m kasmış olurlar...
buda bir serverdaki botların min. gold kasma miktarıdır.
işte bu bot çılgınlığı böyle sürüyor botlar hiç durmadan 7/24 joymax için gold kasıyorlar böylece joymax botların serverları doldurması ile birlikte playerlerin pre almalarını sağlıyor aynı zamanda botların kastığı goldları satarak 2 yerden para kazanıyor...
inanmayabilirsiniz ama joymax bota izin veriyor...
belki kastığı oranlar doğrudur ama kesınlıkle izin verdiğini düşünmüyorum . çünkü oyuna girersen town cıkısındaki 140 mobları botları öldürmek icin tabi oyunu oynuyorsan saten bılıyorsundur ayrıca 1 gün bot kullandım illegal programdan banlandım bu kesinlikle yalan bence