- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Olduki RasT GeLdi Bana Bir Köşede Gözüme Bakıp UfukLara DaLMasın ŞeyTana TakLaLar Atmasın...!
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR sİKtir edeRsiN HOşUNa
SaÇıNın téLi kopmaSın, koRkarım ALLah muhaFaza!$éRéfiné iZin véRdim buqün kaLßimdéki hér muhaFıza
Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin
Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin
Kimin éLindéSn,unutuLdn mu séndé sinSicé? çöZüm séndé canım zoR mu qéLdy ßu sonsuZ ßiLMéCé??
' qérçéqim warqén sahTémi qimsé önémsémés
!...ResmeTTiğiniz muTLuLuk en az DiğerLeri KaDar SaHTeydi...MeLek maskesi Takmı$ $eyTan öncekiLer gibi KaHPeyDi .
İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sözü kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR sİKtir edeRsiN HOşUNa
SaÇıNın téLi kopmaSın, koRkarım ALLah muhaFaza!$éRéfiné iZin véRdim buqün kaLßimdéki hér muhaFıza
Kimler aldıysa bulup sakın geri getirmeyin
Beni kimler sorduysa sizi görüp gülüp gitti deyin
Kimin éLindéSn,unutuLdn mu séndé sinSicé? çöZüm séndé canım zoR mu qéLdy ßu sonsuZ ßiLMéCé??
' qérçéqim warqén sahTémi qimsé önémsémés
!...ResmeTTiğiniz muTLuLuk en az DiğerLeri KaDar SaHTeydi...MeLek maskesi Takmı$ $eyTan öncekiLer gibi KaHPeyDi .