romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Deniz Akkaya

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan BoreaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 185

BoreaL

İlk Kural; Saygı 👑
Fahri Üye
TM Üye
Katılım
22 Haz 2010
Konular
8,215
Mesajlar
22,039
Online süresi
7d 12h
Reaksiyon Skoru
1,033
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 11 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
522
MmoLira
3,131
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

3 Ağustos 1977`de İstanbul`da doğan manken Deniz Akkaya, ilkokulu Faik Reşit Onat İlkokulu`nda, ortaokulu Bilge Kaan Ö.D. Lisesi`nde, liseyi de Semiha Şakir Ö.D. Lisesi`nde okudu. Mankenlik kariyerine 1997 yılında “Best Model of Turkey Yarışması“nda birinci olarak başlayan Akkaya, 1997 yılında yapılan “Miss Grace of the World“ yarışmasında da dördüncü seçildi. Okan Bayülgen, Erdal Acar gibi isimlerle yaşadığı fırtınalı aşklarının yanı sıra gece hayatıyla da adından söz ettiren Akkaya, televiyon dizilerinde oynadı ve yarışmalarda sunuculuk yaptı.

Yıldırım Mayruk defileleri başta olmak üzere birçok ünlü firma ve kuruluşun tanıtım, organizasyon, defile ve çekimlerinde profesyonel manken olarak yer alan Akkaya`nın çıktığı bazı defileler şunlardır: Escada Catwalk, Vakko defileleri, Beymen defileleri, Cemil İpekçi defileleri, Atıl Kutoğludefileleri, Hakan Yıldırım defileleri, Arzu Kaprol defileleri ve Fevziye Çamer defileleri.


 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst