TarxesTR Level 25 Katılım 19 Tem 2009 Konular 8,599 Mesajlar 20,474 Online süresi 10h 8m Reaksiyon Skoru 577 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 11 Ay Başarım Puanı 494 MmoLira 7 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 25 Ağu 2010 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! çünKü ; seNi sevmeYe qörmeYe qüCüm yoK beNim BasiT 1cümLeDen ibaReTim seNi unuTmaya çoK isTekLiyDim BeCeRemeDim... kaç q€çiyOr acaßa hayaT ߀ni kaç vark€n kay߀TTim k€ndimi?! KaLbimin KaLbinLe FrekaNsı TutmaDı.. XP ßu AşkıN AdreSi Yk..XP dokTor değiLim muayeNé eDeyim - uZaT dudaqLarını reÇeteni veReyim aşq bir oyunSa bende JeTon çok aRkamızdan konuŞan önümüzDen yesin Kravatı takıpta ceketi qiyince adam sınıfıNa mı qirdin snce ? aDam oLmak için önce yüreK sonra biLek qereKio benCe * Nérdésİn yiné?? yoLcuLuk néréYéé?? téLéfoNdA sésİn,IsıttıyA İşdéé.. sinirLe topLadIm tüM éşyaLarImı.. Né oLur aLmaya qéLmé bıraK izLérİm kaLsıN béndé... * İmmpoSsibLe=kéTén_pRénséSs. oLduu !! кєηdiмi aяaмıγσяuм aятıк... ςüηкü тaηяı вєηi ςizdiктєη Sσηяa яєηкLєηdiямєγi uηuттu, qєLişiqüzєL вiя яuh кaяaLaγı ωєяdi... şiмdi вєη кaяşıмa aγηa γєяiηє вiя тuaL кσγuγσяuм.. γaяaтıякєη özєηiLмємiş яuhuмu özєηLє яєηкLєηdiяiγσяuм... aмa Siγahıη üSтüηü hiς вiя вσγa кapaтмıγσя, яuhuм Siγah dışıηda hiςвiя яєηqє вüяüηємiγσя... вu єη кaLiтєSiz єη ućuz вσγa вiя тüяLü aкмıγσя... тaηяı кadaя вєćєяiкSiz вiя яєSSaмıм...
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! çünKü ; seNi sevmeYe qörmeYe qüCüm yoK beNim BasiT 1cümLeDen ibaReTim seNi unuTmaya çoK isTekLiyDim BeCeRemeDim... kaç q€çiyOr acaßa hayaT ߀ni kaç vark€n kay߀TTim k€ndimi?! KaLbimin KaLbinLe FrekaNsı TutmaDı.. XP ßu AşkıN AdreSi Yk..XP dokTor değiLim muayeNé eDeyim - uZaT dudaqLarını reÇeteni veReyim aşq bir oyunSa bende JeTon çok aRkamızdan konuŞan önümüzDen yesin Kravatı takıpta ceketi qiyince adam sınıfıNa mı qirdin snce ? aDam oLmak için önce yüreK sonra biLek qereKio benCe * Nérdésİn yiné?? yoLcuLuk néréYéé?? téLéfoNdA sésİn,IsıttıyA İşdéé.. sinirLe topLadIm tüM éşyaLarImı.. Né oLur aLmaya qéLmé bıraK izLérİm kaLsıN béndé... * İmmpoSsibLe=kéTén_pRénséSs. oLduu !! кєηdiмi aяaмıγσяuм aятıк... ςüηкü тaηяı вєηi ςizdiктєη Sσηяa яєηкLєηdiямєγi uηuттu, qєLişiqüzєL вiя яuh кaяaLaγı ωєяdi... şiмdi вєη кaяşıмa aγηa γєяiηє вiя тuaL кσγuγσяuм.. γaяaтıякєη özєηiLмємiş яuhuмu özєηLє яєηкLєηdiяiγσяuм... aмa Siγahıη üSтüηü hiς вiя вσγa кapaтмıγσя, яuhuм Siγah dışıηda hiςвiя яєηqє вüяüηємiγσя... вu єη кaLiтєSiz єη ućuz вσγa вiя тüяLü aкмıγσя... тaηяı кadaя вєćєяiкSiz вiя яєSSaмıм...