sagopaf Level 5 Katılım 29 Haz 2009 Konular 351 Mesajlar 808 Reaksiyon Skoru 26 Altın Konu 0 Başarım Puanı 125 TM Yaşı16 Yıl 9 Ay 28 Gün MmoLira 0 DevLira 0 25 Ağu 2010 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Gm Arayanlar Buyursun Buldunuz Gm nizi. • Adınız : Mustafa • Soyadınız : Tosun • Yaşınız : 19 • Yaşadığınız Yer : Manisa merkez • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3 serverda gm lik yaptım vps server 3ü de • Günlük Online Süreniz :8 • Özellikleriniz : 8 Senedir metin2 oynuyorum kendi vps serverimda oldu tecrübeliyim herşeyi bildigime inanıyorum. • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : mstf-92@windowslive.com • Diğer / Ek : yok
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Gm Arayanlar Buyursun Buldunuz Gm nizi. • Adınız : Mustafa • Soyadınız : Tosun • Yaşınız : 19 • Yaşadığınız Yer : Manisa merkez • Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz : 3 serverda gm lik yaptım vps server 3ü de • Günlük Online Süreniz :8 • Özellikleriniz : 8 Senedir metin2 oynuyorum kendi vps serverimda oldu tecrübeliyim herşeyi bildigime inanıyorum. • İletişim Adresi (E-Posta, MSN vb.) : mstf-92@windowslive.com • Diğer / Ek : yok