- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
AkLıNa GeLeNLer SeNi AcItIyOr
SeNi AcItAn BEnİ öLdÜrÜyOr BiLiYoRmUsUn..
*takma kirpikLerimi taktım saçlarımı boyadım LensLerimi taktım makyaj kutusundan daha yeni çıktım . Sanırım böyLe oLunca yanımdasın dmi ?!!
..KaZa qibiyim,kimin başına qeLceim beLLi oLmas..
mutLu s0nLarın kötü ba$LangıçLarına aLı$abiLmeLi .
hayatı diğerLerinden k0pya çekerek ya$amak ßudaLaca
[FONT="]diße vurDuk...[/FONT]
[FONT="]dißin biLe canı yanDı..[/FONT]
[FONT="]Mahcup oLduk...!
[/FONT]ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa...
umuRsamas tavRımın hasTaSı oLun x)))
TakLitLErimden Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa YEtinirsinİss x)))
benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiRRR xD
yüRéqimLe aLqıLa.
taBi yüRéğİn vaRsa.
hayat boş mala vur çoş XD
[FONT="]''[/FONT][FONT="]Artık kendi kendime anlatabileceğim bir Masal'ım var, adı sen oldun....[/FONT]
SeNi AcItAn BEnİ öLdÜrÜyOr BiLiYoRmUsUn..
*takma kirpikLerimi taktım saçlarımı boyadım LensLerimi taktım makyaj kutusundan daha yeni çıktım . Sanırım böyLe oLunca yanımdasın dmi ?!!
mutLu s0nLarın kötü ba$LangıçLarına aLı$abiLmeLi .
hayatı diğerLerinden k0pya çekerek ya$amak ßudaLaca
[FONT="]diße vurDuk...[/FONT]
[FONT="]dißin biLe canı yanDı..[/FONT]
[FONT="]Mahcup oLduk...!
[/FONT]ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa...
umuRsamas tavRımın hasTaSı oLun x)))
TakLitLErimden Sakınmayın Çünkü Bana uLaşamıcanıs İçin Ancaq OnLarLa YEtinirsinİss x)))
benİ eleŞtirceNe beYnİnİ gelİştiRRR xD
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
dIş göRünüŞümLé yaRqıLama.yüRéqimLe aLqıLa.
taBi yüRéğİn vaRsa.
hayat boş mala vur çoş XD
[FONT="]''[/FONT][FONT="]Artık kendi kendime anlatabileceğim bir Masal'ım var, adı sen oldun....[/FONT]
[FONT="]1 DiLék Tut 1 $iir Yas ßana. Hayatımı Yas. Yas Ky 1 Oyun ßozan OLmadıqımy Oyunun ßozuk OLduqu Anna$ıLsın
[/FONT][FONT="]söz aqızdan çıktı ßir kéré.
$éytan da séndén yana méLék dé.
[/FONT][FONT="]
qéL dérsém qéL qid dérsém qidmé
yüréqin yoksa éqér rahat oL,
o zaman izim ßédénindé . ßéni unutmana yétécék
[/FONT][FONT="]sévmék ßirçok $éi qözé aLmaktır.[/FONT]
[FONT="]sénsizLiin até$indéim yaLnızLıım ßuz duttu[/FONT]
[FONT="]ßana 1 qéL désén o yoLLary hic qéciLmémi$ sayardım [/FONT][FONT="]
ßén qüLLérimi SoLdurdum Sén Papadyana İi ßak..!
[/FONT][FONT="]Hic1$é SöLémé Hic1$é Yapma. Nédén Mi? Cünkü ßén ÖLé Yapıorum..![/FONT]
[FONT="]DétayLar Aynadır SénLé ßénim Aramızdaki Farkı Yansıtır , Çünkü ßénim qißi KraLLar iz ßıraKır Sénin qißi SoytarıLarda Kıskanır..!! [/FONT][FONT="]O yüzdén a$kım sén $imdi ßénim yaptıqım qißi sadécé qit..
Ték yapaßiLdiqin qüzéL $éy qitmék çünkü...
Vé siL ßéni!..[/FONT]
[FONT="]Hani hérkés dér ya iLérdé ßunLarı hatırLayıp qüLécéksin,, dié ßir ték ßu doqruymu$.. $imdi sana qüLüp qéçiyorum.!! " MutLuyum " ordan anLadım.!!![/FONT]
Her hayatın bi ağıRlığı vardıR kOÇum,Seninki kaça taRtıyO ..?
biR waRmışş ..Bir YoqmuŞş..BuqüN waRmısh..YaRın yoq oLmuşş..
qeLme..SewMe..aCımA..HisseTme..DEFOLL..!
takma kirpikLerimi taktım saçlarımı boyadım LensLerimi taktım makyaj kutusundan daha yeni çıktım . Sanırım böyLe oLunca yanımdasın dmi ?!!
beN Ne fünYeSi çekiLmiŞ eL bombasıyıM ne de diNamiT BeN yeRin aLtıNa qisLenmiŞ maYıNım üsTüme baSaNııı PATLATIRIMM..
..çıplak bedenlere girer ruhum ve seni arar durur yalvarırım kollarıma kanatlar kondur..
.asaletmz herkese yeter.kudursun tek di$i kalmı$ kefa$eler..
bEn kEnDiMe a$ıĞıM üStELiK pLaToNiK.!
mutLu soNLaR uZaq biZee..
Dizime başını düşür uyu Saçlarım yüzünde gezsin Geceler uzun geceler boyu Ben yorgun sen güzelsinx)
Zaman ne kadar kirletmiş aşkları!
Sıyrıldım rollerimden Mutluyum çünkü artık yokum Bugün ..!
+Seni unutmaq için başladığım her AŞK'ı ...
Ben yine senle aldattım ... !
Gittin...
Hayaller yandı!
Kül yok! Duman Yok!
Hiç..Hiç Bişey Yok!...
[FONT="]
Kedimi_7_m
[/FONT][FONT="]''Hep İçiNe ataN , hç bişei kafasıNa taKmıyo Gibi görüNen , MutLuLuk roLü oyNayaN kız , artK roLüNü İyi oynayaMıyoR''[/FONT]
[FONT="]...:::[/FONT]ღ[FONT="] Kötüler sevilmezz .. Ve bende sevilmedim [/FONT]ღ[FONT="]:::...
...:::[/FONT]ღ[FONT="] Adamına göre olamadığım için midir ? [/FONT]ღ[FONT="]:::...
...:::[/FONT]ღ[FONT="] Yalakalığı benimseyenler sevilsin[/FONT]ღ[FONT="] :::...
...:::[/FONT]ღ[FONT="] Ben buyum kimseye ihtiyacım da Y-o-K ![/FONT]ღ[FONT="] :::...
[/FONT][FONT="]Hayatın en acımasız şartlarında bile yüzümüzden bedava tebessümü eksik etmedik biz insanları insan olduğu için sevdık...
[/FONT]aLışdmmı snsizLié? unuddmmu s0r ? **hr LaFn s0nu yiné snN haß3rn ! x((