- Konular
- 8,599
- Online süresi
- 10h 8m
- Reaksiyon Skoru
- 577
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 11 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 494
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
NeFreT ve aCıNın biRLeşimiYim Ben aĞLaMak FeLseFeM öLdüRMeK eĞLenCeM...
$iz ßoqtan Fani dünYanızda süRtüq gßi y$RkEn bn $on$uzluqmda öLyoRm..
sheytanlık bnm yaşam tarzım
kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! `karanLıqın` tam icindé ßir ßa$ımayım ...
qécici asma ßéni kaLıcı öLdür... ßoynumun izi kaLsın yüréqinin ipindé...
aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin Sonunu sén yazCakSın yokSa yazıLcak haLé duSérSin..
$ıRınqayLa céqip aLsınLaR sénitüm vücudumdan RuhumdankıRıntı ßiLé kaLmasın ßéynimdé qi ßén yiné ßén oLayım...
MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!)
aqLımDa KöR ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war …
YaLnızLık ßi qerekSinimDİR ..!!
YazdıkLarımı ALınma Sakın Üstüne !! Ruhu oLmayan Sözcükler Ne ifade Edebilir ki Yüreqine ..
msnde 50 kişi dışarda, 20 kişi meşgul, 2 kişi hemen dönecek. 1 malda oturmuş bunu okuyo xD
$iz ßoqtan Fani dünYanızda süRtüq gßi y$RkEn bn $on$uzluqmda öLyoRm..
sheytanlık bnm yaşam tarzım
kir qöstérméyén rénkLériniz sizin oLsun ! `karanLıqın` tam icindé ßir ßa$ımayım ...
qécici asma ßéni kaLıcı öLdür... ßoynumun izi kaLsın yüréqinin ipindé...
aCımıcakSın aCıncak haLé duSérSin aqLamıcakSın aqLanacak haLé duSérSin Sonunu sén yazCakSın yokSa yazıLcak haLé duSérSin..
$ıRınqayLa céqip aLsınLaR sénitüm vücudumdan RuhumdankıRıntı ßiLé kaLmasın ßéynimdé qi ßén yiné ßén oLayım...
MutLu sonLa ßitén hikayén oLamam..(!)
aqLımDa KöR ßa$LanqıÇLarn HéPsNdé Shndén ßi$éy war …
YaLnızLık ßi qerekSinimDİR ..!!
YazdıkLarımı ALınma Sakın Üstüne !! Ruhu oLmayan Sözcükler Ne ifade Edebilir ki Yüreqine ..
msnde 50 kişi dışarda, 20 kişi meşgul, 2 kişi hemen dönecek. 1 malda oturmuş bunu okuyo xD