Arkadaşlar 4x hilesi buldum paylaşmak istedim sadece pvp lerde çalışır bunu bildireyim..
İndirme Linki:
hotfile.com/dl/58235073/fd5e4a6/Metin2_4x_Hilesi.rar.html
RAR ŞİFRESİ:www.turkmmo.com
Anlatım:
NOT: Dosyalari Pack Klasornn Icine Atmadan Once PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
NOT:Hack Savasci-Samanlar'Da Sorunsuz Calisir.
NinJa-Suralar Hacki Kullanabilmek Icin Once Chariniza Giris Yapin, Ardindan Savasci Bir Karaktere Girip vs. Atin. Ardindan Oyunu Kapatip, PC ye Reset Atin.
Hack Aktif Olacaktir.NOT: Dosyalari Pack Klasornn Icine Atmadan Once PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
NinJa-Suralar Hacki Kullanabilmek Icin Once Chariniza Giris Yapin, Ardindan Savasci Bir Karaktere Girip vs. Atin. Ardindan Oyunu Kapatip, PC ye Reset Atin.
Hack Aktif Olacaktir.
İndirme Linki:
hotfile.com/dl/58235073/fd5e4a6/Metin2_4x_Hilesi.rar.html
RAR ŞİFRESİ:www.turkmmo.com
Anlatım:
NOT: Dosyalari Pack Klasornn Icine Atmadan Once PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
Hack Aktif Olacaktir.NOT: Dosyalari Pack Klasornn Icine Atmadan Once PC.eix-PC.epk dosyalarini Yedekleyiniz.
Hack Aktif Olacaktir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)