- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 0
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
# Kan kaybında Boğuldu insanlık..! #
Adı var kendi yoklardan bıktım...Adı var kendi yoksa ben de yokum!
Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin.......
╬ Hεrkεs Ayйiykεй ßεй Fąrk£iydiм..$imdi Hεrkεs Fąrk Pε$iйdε ßεй Yiйε Ayйiyiм..!ßu da ßnm farKıMm ╬
****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•°
_________________>>kalemi kırık bir şairin şizofren mısralarındayım ben<<
sen yenilgileri zafer, zaferleri yenilgi kılan savaşımsın.Sen yasaklı erkeğim yasaklarınla anlamlı öbür yanımsın,sen canımsın...
duy beni heryerden duy
gör beni heryerden gör
dur sebebi halim ba$ka
kalp kırık dökük yenik a$ka....
YıkıLdı duvarLarım
Önümde binLerce insan
Aşkım bir hiç
Sonu yerLe yeksan
YıkıLdım..DeriN !
KaLbim deLik deŞik
Ömrüm senin..
Nerdesin ? Koca Adam . . !
Adı var kendi yoklardan bıktım...Adı var kendi yoksa ben de yokum!
Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin.......
╬ Hεrkεs Ayйiykεй ßεй Fąrk£iydiм..$imdi Hεrkεs Fąrk Pε$iйdε ßεй Yiйε Ayйiyiм..!ßu da ßnm farKıMm ╬
****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•°
_________________>>kalemi kırık bir şairin şizofren mısralarındayım ben<<
sen yenilgileri zafer, zaferleri yenilgi kılan savaşımsın.Sen yasaklı erkeğim yasaklarınla anlamlı öbür yanımsın,sen canımsın...
duy beni heryerden duy
gör beni heryerden gör
dur sebebi halim ba$ka
kalp kırık dökük yenik a$ka....
YıkıLdı duvarLarım
Önümde binLerce insan
Aşkım bir hiç
Sonu yerLe yeksan
YıkıLdım..DeriN !
KaLbim deLik deŞik
Ömrüm senin..
Nerdesin ? Koca Adam . . !