5 5c6d69fc4b2ba Hatali Profil: ÖnceVatan Katılım 30 Tem 2010 Konular 0 Mesajlar 0 Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 TM Yaşı 15 Yıl 10 Ay 19 Gün Başarım Puanı 0 MmoLira 0 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 22 Ağu 2010 #1 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! # Kan kaybında Boğuldu insanlık..! # Adı var kendi yoklardan bıktım...Adı var kendi yoksa ben de yokum! Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin....... ╬ Hεrkεs Ayйiykεй ßεй Fąrk£iydiм..$imdi Hεrkεs Fąrk Pε$iйdε ßεй Yiйε Ayйiyiм..!ßu da ßnm farKıMm ╬ ****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•° _________________>>kalemi kırık bir şairin şizofren mısralarındayım ben<< sen yenilgileri zafer, zaferleri yenilgi kılan savaşımsın.Sen yasaklı erkeğim yasaklarınla anlamlı öbür yanımsın,sen canımsın... duy beni heryerden duy gör beni heryerden gör dur sebebi halim ba$ka kalp kırık dökük yenik a$ka.... YıkıLdı duvarLarım Önümde binLerce insan Aşkım bir hiç Sonu yerLe yeksan YıkıLdım..DeriN ! KaLbim deLik deŞik Ömrüm senin.. Nerdesin ? Koca Adam . . !
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! # Kan kaybında Boğuldu insanlık..! # Adı var kendi yoklardan bıktım...Adı var kendi yoksa ben de yokum! Koptuğu Yerde Bırak !! Bu masaL böyLe bitsin.. Bir zaman HER ŞEYİMDİN !! Artıq hiçbir şeyimsin....... ╬ Hεrkεs Ayйiykεй ßεй Fąrk£iydiм..$imdi Hεrkεs Fąrk Pε$iйdε ßεй Yiйε Ayйiyiм..!ßu da ßnm farKıMm ╬ ****°°°***°•.•° ** °•.•° @}---->---->---| °•.•° ** °•.•° @}---->---->---' °•.•° ** °•.•° @}---->---->---|' °•.•° ** °•.•° _________________>>kalemi kırık bir şairin şizofren mısralarındayım ben<< sen yenilgileri zafer, zaferleri yenilgi kılan savaşımsın.Sen yasaklı erkeğim yasaklarınla anlamlı öbür yanımsın,sen canımsın... duy beni heryerden duy gör beni heryerden gör dur sebebi halim ba$ka kalp kırık dökük yenik a$ka.... YıkıLdı duvarLarım Önümde binLerce insan Aşkım bir hiç Sonu yerLe yeksan YıkıLdım..DeriN ! KaLbim deLik deŞik Ömrüm senin.. Nerdesin ? Koca Adam . . !