farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

A$k Nickleri !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 238

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

aRamızDa ßir kaPı waR azRaiLLe… ßiRde kaPının aRkaSını meRak etMemi sağLayan $eyTanıMm…

baK bu s0n yaNqın iÇimdé…s0n FıRtına özLémiNdé… iYi izLé s0nuNu bu yaLan a$kında s0n péRdé…!!

buRası bénim yérim… kéndimLé iLqiLi bi pRobLémim vaRsa bıRak d0ktoRum oLan “bén“ uğRa$iim…!!

sévémédim védaLaRı..!!

sébépsiz géL-gitLér… Çıkı$ı oLmayan LabiRéntLéR… avuçLarıma iyi bak o uçanLaR kaLbimdén kaLan küLLéR…

düN géCé sağıR oLdm séssizLikté… vé s0n péRi masaLımı yakıp ısıNdım şömiNédé…

akLıma dü$en ßi kaç meLek kayßoLmu$ LabiRendLeRimde çığLık çığLığa yaRdım isDiyoRLaR ßense $eyTanıMın sağıRLığınDayım..

Duvarlar üstüme geldikçe kendime 10 parmaklı bi surat yaptım… x(

nedense son darbeyi kalbime attın… kendimi 3 yerimden bıçakladım… nedense acımadım…

saNıRım seNsiz ßi geCeye Daha HoşgeLdim…

ßen biLiRdiM asLında dü$ünDüğüMü yapmayı… seNi çıkaRıp eviNdeN daR s0kakta boğMayı… ßen biLiRdim aRdıNdaNda keNdi kaFama SıkMayı..!!

$$$... SuS koNuşma... şeyTaNımLa beN veRiRim aRdık kaRaRLaRı... saNa dü$eN saDece çekMek iDam cezaNı

én gerekLi ànLàrdà ßénim ßàsimM déngésizZz…!!!

ßu deFa ßeNsizLik öLe koySun ki saNa soL yaNın öLe acıSın ki kaLßini çıkaRıp aTmak iste içinde ßen vaRım diyé kıYaMa

seni terk edmednın tadı bile başkaydı suratındakı mor ifade kımseye bu kadar yakısmadı

biRaz özgürlük...

géç kaLdın iÇimdén kaLkan s0n gémiyé aRtık kaLbimdé saNa yér yok ki

BüKüLméz biLékLéRi késtim..!!

söLé NéDén böLé bu haLin..??

Soğuk $éhiR béDéNimi haPsét...!!

yaRdım yoLu kaPaLı bu LaNéT...!!

séNi séwMédiM saNa taBtım xS

beN ceKetimİ kaybetmİşİm sen düğme aRıyoRsun pehh . . .

bu kadaR kaLpsiz oLamazsIn ama yaNLış yoLdasIn.

Bir Dü$-tüK KıRıLdık aNLa İ$tee..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri