TarxesTR Level 25 Katılım 19 Tem 2009 Konular 8,599 Mesajlar 20,474 Online süresi 10h 8m Reaksiyon Skoru 577 Altın Konu 0 TM Yaşı 16 Yıl 11 Ay 3 Gün Başarım Puanı 494 MmoLira 7 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 21 Ağu 2010 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! ayLaR yıLLaR geçti Seni ßekLioRum haLa içimde ßir umut ta$ıyoRum.. Ne kadaR isteRdim Yanında oLmak ,Sana SaRıLmak ,qözLeRinin İçine ßakaRak Seni SeviyoRum Demeyi Ne Çok isteRdim ßiR ßiLsen... iLk qöRdüğüm anda Sana a$ık oLdum qözLeRine ßaktığımda Kendimi ßuLdum...Tek ßiR enqéL vaRdı ßenden Çok Uzaktaydın! PenceReden ßak Yine MuzuR keDim qéL Yine eLmA $ékéRi ßak YaLnızım Yine... Uunutmadım Unutamadım dinmedi fıRtınam İçimde ... ßa$ ucumdaki Resmin DuRuoR aynı yeRinde... Sen qideLi ßu a$ktan kaLßimLe HaRpteyim! Seni AnLaTTım SayfaLaRca ßende kaLan Neyin vaRsa anLamLı Ama TaRifsiz Neden? ARdından Ya$ dökeLim Sen ßizi Dağa Ta$a SoR.. UğRunda Can veReyim Sen ßeni TopRağa Koy.! 'beLki umrunda biLe deiL ama ben sensizLii sewmedim.. O $mdi çk uZkLaRda... yk hYtımda.. rüYaLrmDa.. Sén hç sévdiNmi !? Hiç séwLdinmi !? Kawuştm déRkn téRkedLdin Mİ !? 'a$k ciddi 1akıL hastaLığıdır..o yüzden ßen piskopatımm koLay yoL yoq oLmaya giden,ağır ağır yoLa dönüLür eLßet.. yüxek doz a$k aLıp ßurda mutLu öLsek ya.. YeteR ßu Defa ßu i$ ßitioR ...a$k Dediğin Tuzak Canımı Yakıyor... İstemek Unutmaya Yetmedi İstemek Seni ßana qétiRmedi... ' üzqünüm sénin yériny tıpky sénin qißy 1iyLé doLdurdum ' Hérqün kan akıtsada qörméz ßu qözLérim sén qéßéréné kadar.. cok susasamda kanımı akıtır içérim kanana kadar!!.. ' Séndén Adam OLmas Ama Sénsis Dé OLmas..! ' KaLßim Artık Sıradan ß1r İch Orqan..! ' Hich Kimséé MuhtaJ DéqiLim. én kraL'ıny ßiLé Syktir édérim..! ' ßénim OLan ßénimdir. ßa$kasında qördüsén Vasqéchmi$imdir. qéri Dönü$ü ßénsisLiktir..! ' ßén ß1r Masa OLsadım Daa İ$é Yarardım..! x) ' KadéhLérimy Sénin Adına KaLdırdm Dün qéJé. SaFa$a qiddm Kéndy MévkiLérmdé Até$ Achtm Kéndmé.! ' N Chok Öqréndy ßu qönüL, N Chok Yandy. Hér déFasında ßu Son Sandy Ama ALdandı.. ' ß1r Péry Ösqürdür Onu Tutamassın. ßéndé Péry OLmak İstérdim. Hayat ßény Dé ÖséL Fé SaF KıLsın.. ' én qüzéLi dé n ßiLiosun mu ßén saa méjßur diiLim artık ' qunahımı aLa aLa ßItırdıNız oLéyY. ! x) ' ß.ka qidérsé i$Lér syktir éd qidsin ' Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk sykérLéR séNi... ' haLa ßénmLé oLmana raqmén ßa$tan ßéri yaLnızım...!! ' $!mdi qéridé ß1raktıqın hayat tarafından ßaqLandım..!!<3 ' haYat ßéNdén aLdIkLarInI néRéné SokucaksIn..?! ' ßén séni ßöyLé tanımadım.koLpaLa$ma kéndin oL ßiraz..! ' Né Icérséniz Icin, Né Yaparsanız Yapın. ßénim Kafama ULa$amassınıs..! ' ßén ßÖyLé déqiLdim né zaMan kayßoLdum...RüzqarLa dAns édéRdim né zaMan savruLdum..!! ' ßi qün ßu aptaL Yérdn uzakLa$maı Dü$ünrSém yanma aLcaım Ték ki$i SénsN!!! ' Né KaLdıı ßak éLLérimdé! ßİLiyorumm qüLüyorsun! Hér adımım daha Dériné, ÖLÜYORUM ' Kayßéttim akLımı , ßana müsadé.. ' yüzümé yapı$mı$ ßu yaLanın izLérini hanqi makyajLa kapataßiLirsin ' saLakLık doqu$tansa qizLéméyin ßırakın daqınık kaLsın ' qooqLé'a ßaktık ßéyéféndi. Siz ßir hiçmi$siniz... ' ßi avuç kaLp yétér yaLnzLıma... ' kndmi sıradan ßi saat oLrk hisédiorm...zamanın knDysym sadécé qéçiOrm.. ' ßéni sévdiqiné tékrar inandıraßiLirmisin..? ' HyR iStéMém ß1R ßa$kSnı YaLnazda Ayaqa kaLkaßiLirim..! ' Sénnn Duyduqum én qüZéL CümLénin én qüZéL Öznésisin <3 ' Hér $éy qizLi ya$anr! Taßı yasanıcak séyLér warsa "Kéfénlédim Masala Ait Ne Varsa..Gömdüm Onca Yaşanmışlığı Karanlıklara..!" isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum... ' iLk deFa inaNıR oLduM aşKa , oDa baNa daRbesiNi vuRdu..baK şiMdi yaRım kaLdıM yiNe..biLeMeM beLKide 0 böLe MuTLu !!!!!! ' düşüNmek zoR qeLdi daLdım yannızLıa.. ' €n iyiSi yannızLık o ßeni hiiÇ terKetmedi.. ' ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın! Bu sOndu// dünyamda Séndén kaLan hiçbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$çaqal alı$qanlığım...]]Seni bıraqtıM[[ SaNa DéRdiMi anLatmk isTedm Sén kéNdiNi dinLédN..HakLıydıN..! chOk anLamLıydn.. ' soNa saRan bozuK kasétLer gibi hayaT.. umuT yoK sénDén başKa.. haYalléRİm yK oLdu KoydUum YéRdé ykTu hçßiRi..! Umut oLdukça héR yéNi qün Yéni ßir ßşLanqıçtR.. ' güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL... insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT ! ' yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! ayLaR yıLLaR geçti Seni ßekLioRum haLa içimde ßir umut ta$ıyoRum.. Ne kadaR isteRdim Yanında oLmak ,Sana SaRıLmak ,qözLeRinin İçine ßakaRak Seni SeviyoRum Demeyi Ne Çok isteRdim ßiR ßiLsen... iLk qöRdüğüm anda Sana a$ık oLdum qözLeRine ßaktığımda Kendimi ßuLdum...Tek ßiR enqéL vaRdı ßenden Çok Uzaktaydın! PenceReden ßak Yine MuzuR keDim qéL Yine eLmA $ékéRi ßak YaLnızım Yine... Uunutmadım Unutamadım dinmedi fıRtınam İçimde ... ßa$ ucumdaki Resmin DuRuoR aynı yeRinde... Sen qideLi ßu a$ktan kaLßimLe HaRpteyim! Seni AnLaTTım SayfaLaRca ßende kaLan Neyin vaRsa anLamLı Ama TaRifsiz Neden? ARdından Ya$ dökeLim Sen ßizi Dağa Ta$a SoR.. UğRunda Can veReyim Sen ßeni TopRağa Koy.! 'beLki umrunda biLe deiL ama ben sensizLii sewmedim.. O $mdi çk uZkLaRda... yk hYtımda.. rüYaLrmDa.. Sén hç sévdiNmi !? Hiç séwLdinmi !? Kawuştm déRkn téRkedLdin Mİ !? 'a$k ciddi 1akıL hastaLığıdır..o yüzden ßen piskopatımm koLay yoL yoq oLmaya giden,ağır ağır yoLa dönüLür eLßet.. yüxek doz a$k aLıp ßurda mutLu öLsek ya.. YeteR ßu Defa ßu i$ ßitioR ...a$k Dediğin Tuzak Canımı Yakıyor... İstemek Unutmaya Yetmedi İstemek Seni ßana qétiRmedi... ' üzqünüm sénin yériny tıpky sénin qißy 1iyLé doLdurdum ' Hérqün kan akıtsada qörméz ßu qözLérim sén qéßéréné kadar.. cok susasamda kanımı akıtır içérim kanana kadar!!.. ' Séndén Adam OLmas Ama Sénsis Dé OLmas..! ' KaLßim Artık Sıradan ß1r İch Orqan..! ' Hich Kimséé MuhtaJ DéqiLim. én kraL'ıny ßiLé Syktir édérim..! ' ßénim OLan ßénimdir. ßa$kasında qördüsén Vasqéchmi$imdir. qéri Dönü$ü ßénsisLiktir..! ' ßén ß1r Masa OLsadım Daa İ$é Yarardım..! x) ' KadéhLérimy Sénin Adına KaLdırdm Dün qéJé. SaFa$a qiddm Kéndy MévkiLérmdé Até$ Achtm Kéndmé.! ' N Chok Öqréndy ßu qönüL, N Chok Yandy. Hér déFasında ßu Son Sandy Ama ALdandı.. ' ß1r Péry Ösqürdür Onu Tutamassın. ßéndé Péry OLmak İstérdim. Hayat ßény Dé ÖséL Fé SaF KıLsın.. ' én qüzéLi dé n ßiLiosun mu ßén saa méjßur diiLim artık ' qunahımı aLa aLa ßItırdıNız oLéyY. ! x) ' ß.ka qidérsé i$Lér syktir éd qidsin ' Né İsTanßuL 1 Déniz Né Sén 1 qémi ßu kaFayLa qidéRsén cOk sykérLéR séNi... ' haLa ßénmLé oLmana raqmén ßa$tan ßéri yaLnızım...!! ' $!mdi qéridé ß1raktıqın hayat tarafından ßaqLandım..!!<3 ' haYat ßéNdén aLdIkLarInI néRéné SokucaksIn..?! ' ßén séni ßöyLé tanımadım.koLpaLa$ma kéndin oL ßiraz..! ' Né Icérséniz Icin, Né Yaparsanız Yapın. ßénim Kafama ULa$amassınıs..! ' ßén ßÖyLé déqiLdim né zaMan kayßoLdum...RüzqarLa dAns édéRdim né zaMan savruLdum..!! ' ßi qün ßu aptaL Yérdn uzakLa$maı Dü$ünrSém yanma aLcaım Ték ki$i SénsN!!! ' Né KaLdıı ßak éLLérimdé! ßİLiyorumm qüLüyorsun! Hér adımım daha Dériné, ÖLÜYORUM ' Kayßéttim akLımı , ßana müsadé.. ' yüzümé yapı$mı$ ßu yaLanın izLérini hanqi makyajLa kapataßiLirsin ' saLakLık doqu$tansa qizLéméyin ßırakın daqınık kaLsın ' qooqLé'a ßaktık ßéyéféndi. Siz ßir hiçmi$siniz... ' ßi avuç kaLp yétér yaLnzLıma... ' kndmi sıradan ßi saat oLrk hisédiorm...zamanın knDysym sadécé qéçiOrm.. ' ßéni sévdiqiné tékrar inandıraßiLirmisin..? ' HyR iStéMém ß1R ßa$kSnı YaLnazda Ayaqa kaLkaßiLirim..! ' Sénnn Duyduqum én qüZéL CümLénin én qüZéL Öznésisin <3 ' Hér $éy qizLi ya$anr! Taßı yasanıcak séyLér warsa "Kéfénlédim Masala Ait Ne Varsa..Gömdüm Onca Yaşanmışlığı Karanlıklara..!" isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum... ' iLk deFa inaNıR oLduM aşKa , oDa baNa daRbesiNi vuRdu..baK şiMdi yaRım kaLdıM yiNe..biLeMeM beLKide 0 böLe MuTLu !!!!!! ' düşüNmek zoR qeLdi daLdım yannızLıa.. ' €n iyiSi yannızLık o ßeni hiiÇ terKetmedi.. ' ßeni hayaLLerimin ßittiqi yere aSın! Bu sOndu// dünyamda Séndén kaLan hiçbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$çaqal alı$qanlığım...]]Seni bıraqtıM[[ SaNa DéRdiMi anLatmk isTedm Sén kéNdiNi dinLédN..HakLıydıN..! chOk anLamLıydn.. ' soNa saRan bozuK kasétLer gibi hayaT.. umuT yoK sénDén başKa.. haYalléRİm yK oLdu KoydUum YéRdé ykTu hçßiRi..! Umut oLdukça héR yéNi qün Yéni ßir ßşLanqıçtR.. ' güLLeRim devRiLiyoR gençLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL... insanLıqK öLdü ..! katiLi ; menfaaT ! ' yoqK oLmayı qözZe aLdımm ! teKRar senDe doqmaK içhinn