Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Rota Karadeniz'e döndü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fØrlân
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 360

fØrlân

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
194
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 21 Gün
Başarım Puanı
97
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Avrupa'da istediği sonuçları alamayan Aykut Kocaman, PAOK'u bir kenara bıraktı ve oyuncularını tam anlamıyla Süper Lig'de oynanacak Trabzonspor maçına hazırlamaya başladı

Yoğun bir maratonla yeni sezona başlayan Fenerbahçe’de, Alman teknik adam Christoph Daum’dan görevi devralan Aykut Kocaman’ın kelimenin tam anlamıyla boş vakti yok... Süper Lig’de sezona Antalyaspor galibiyetiyle başlayan Kocaman, Avrupa’da ise beklediği performansı gösteremedi. Avrupa’da oynadığı 3 karşılaşmadan da istediği skorlarla ayrılamayan Fenerbahçe bu kulvarda genç teknik adam yönetiminde, Young Boys’a 2-2 ve 1-0’lık skorlarla elendi. Şampiyonlar Ligi defterini kapattıktan sonra Avrupa Ligi’ne demir atan Sarı-Lacivertliler, PAOK’a ise deplasmanda tek golle boyun eğdi.

‘Size çok güveniyorum’
Artık istikrar anlamında çıkışa geçmek isteyen Fenerbahçe’nin deneyimli hocası, PAOK maçını geride bıraktı ve tam anlamıyla Süper Lig’de Trabzonspor’la oynanacak mücadeleye konsantre oldu. Deplasmandaki zorlu maç öncesi hemen takımını bu zorlu sınava hazırlayan Kocaman’ın futbolcularına, “Size çok güveniyorum. Trabzon maçında elinizden geleni yapmanızı bekliyorum” dediği öğrenildi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri