Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SMACKDOWN vs RAW 2010 PS3 Superstar kurma yardım lütfen.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
PS3'den anlıyorum lütfen saygısızlık etme.Hayatımda hiç Inferno Match izlemedim o yüzden bilmiyorum.Ayrıca en Fazla 500'e çıkıyor sıcaklık seviyesi.Benim oyun yeni sayılır 5 Haftalık filan galiba.Demo derken tam olarak ne kastettiğini anlamadım çünkü Demo diyince baya saçmalayanlar var Demo oyunun tanıtımı, yapım aşaması gibi bir şeyde sayılabilir.Ayrıca ben bir şey uydurmadım kilitle mi yeneceğiz dedim fakındaysan.Çünkü rakip bana kilit yapmaya çalışıyor bazen. Yinede teşekkürler hepize
zaten görünüm olarak anlamışsındır adamı r1 + r3 ile adamı tut L3 ile ringin kenarına dogru getir atarsa atar atamazsa bi daha yapmalısın ha bir de finisher yapınca otomatik 500F ye çıkıyor