mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

[NickLer]2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TarxesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 205

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

ßni sen deqistirdin. ßlki bunu bi baskası senin kadar iyi yapamazdı. saol yüzüm qülmüo artık. !!

Yüzüme Karşı yapıLan sahte bir qüLücük yerine yüzüme Karşı qösteriLen qerçek bir nefReti tercih ederim;En azından kahPece aRkmdan iş çevirip kahPe dostum olacaqınıza sayqı qören düşmanım oLursunuz..

düşLérimi qöRün öyLéySe. sevDiqiniZi bNm qißi seviN. qüLün héP qüLDükLérime. sıkıySa öLüm bakaLım. héR qüN öLDükLérime.

seni hep sevicem dedim ya elimi tutan kim olursa olsun..

HéRKés Kéndini AR†iS† saniOr.Ama ßiLmiOrLArqi Yöné†mén ßénim.isDéDiqimé RoL wéRiRim isDéDiqimé YoL.!..

ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r rüya Uyan Art|q ß!tt! Rüya

éLé$tiRmé ßéN!.. ßéYéndiYSén takD!R éD....! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma s*KdiR éDD..!

' séninLé i$im ßitmédi ßitméz, a$k qün yüzü qörmédi qörméz sana söyLemeye deqmedi deqmez séni ßénim qibi kimsé séwmédi séwméz

né éL!mdn †u††Lr né yüzüMé qüLdüLér ß! qün 0Lsn öLmüné séwdiLr ßén séwd!m ßa$kasna wérd!Lr ßana ßu dünyda mu†LuLq Haramm$ méqéR

Alemin Derdi oLmusum demekki zamanında ii koymuşum .. !

YakLa$Ma UZakLa$ DiDik DiDik éDériM hayatıNı,ßénDén ßa$kasıNa Ya$atMaM séNy..TarihiNi VururuM,anıLarını aSarıM,YüréqiNé saPLarIM kénDiMi(!)

BiRGüN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DöNmEK İsTeRsEn SaKıN DöNmE....ÇüNkÜ; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr

GozLérDé Yas Yoksa Ruh Gok KusagiNa SaHiP oLaMaz!

Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun.!!

Nefret.. Nefret ediorum sndn!! Nefret edeceğim ismini söyLeyenLerden, senden bahsedenLerden.!!

SiLdim anıLarımdan seni.. Hiç merak etmiorum, sewio musun artık beni.. Kafam, ruhum, bedenim sensiz!! Eminim, mutLusundr ßnsiz..!

öLdrecktm sni.. İncitecektim.. Unutacaktım.. Ama Lanet oLsn !! Kı-ya-ma-dım!! Oysa ben seni sewmeLere doyamadım ...

Varlığımda Kıymetimi Bilmeyenleri, Yokluğumla Terbiye Ederim.!!

Ynmda oLsn $mdi, hiç konu$masak.. AğLasak, bin kere pi$man oLsak !! Sonra yine bozsak yeminLeri, SarıLsak.. ÖyLece kaLsak...

0raLarda ßéndén yOk , dü$ünSén anLarSın !ßuraLarda Séndén cOk ßi GörSén $a$arSın

Hayat Né Garip öküzLér FaLan...

Sévdiğim, kimsé séni ßénim kadar séwéméz, ßéndén ßa$ka hic kimsé uğrunda öLéméz!! İstérsén cék git éLLér kıymétini ßiLmés.

ßir gün Duyamazsan Sésimi GécéLérindé ßiLirsin ki Véda £démém SévdikLérimé !! SéssizLikté wédadır séwgi doLu kaLpLéré ..

Yan kaLßim yan.. Gidén unutuLur, sén sana yan.. Sus kaLßim sus!! Nasißin yok sénin a$ktan..

Anné,kücükkén ßi yérim acııncaöpimmdé gcsin dérdin ya..KaLßim acıo anné hadi öpté gcsinn.. !!

..artık yok yok sana itimad'm yok yok sana ihtiyac'm yok yok sana tahammüL'm yok sana çek qit kurtuLay'm ! xd

Kısmen aynıLarı veriLmiştir ama öyLe oLmadıqını umuyorum sayqıLar
bm.gif

ap.gif
ßélki Sandığın Kadar Ukala, ßélkidé
Tahmin Êdémiyécéğin Kadar
Mütévaziyim..ßiraz Saklıyım, ßazén
Yasaklıyım..Kimséyi Örnék Almam..
Kimséyé Örnék Olmam..Arkama
ßakmam..' Asla ' Démém ..' Kéşké'léri
Sévmém!! Eléştiri Dinlérim Nasihat
Dinlémém!! Kimsé ßana Masal
Anlatmasın Çøcukkéndé Sévmézdim
Zatén..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri