C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Banned Sebebine BaK :

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan keyumard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 82
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

unicom da benim çarım vardı dünyanın parasını harcadım 41 lvle getirdim sonra (anasıı diktiğimin gm si ban attı) küfürden ban yedim küfür iki kişi arasında olur bana ban atıyon anasını siktiğimin gm si diğerine yani yalamana neden ban atmıyorsun ananımı siktiriyon o memety denen piçe ne kadar gm varsa hepsinin anasını ben ve sizler sikin benden bu kadar nickim unicomdaydı 3 t para harcadım

gm ler çar soymak şurada dursun e vile soyarlar kanlarına işlemiş zannediyorum item ticareti iyi paralar getiriyor bunlarda küfüre alışık oldukları için hırsızlığın bir önemi yok istediğiniz kadar küfür serbest gm lere edebildiğiniz kadar küfür ve hakaret edin hakarete layıklar insan diyemiyorum bunlara slotlar bilel bunlardan daha insaflı

arkadaşlar ben ban yedim yemesine ama önce o herif bana küfür etti hatta gitti 70 levellik çarını getirdi benim çarı yatırdı sorun metin kırıyordu bende metine dalınca bastı küfürü küfürü yiyince karşılık vermek zorunda kaldım ben video almasını bilmiyorum hayla bilmiyorum o benimkileri yayınlamış yani gm ler video götürenlerein videosuna bakıyor karşı tarafın küfürlerini görmediği için onları masum sanıyor olaylar farklı neyse klavye ile bunlara cevap verilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri