mavzermete 1
mavzermete
Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Cevaplandı ClientSource build hatasi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alessio2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
Merhaba elimdeki filese Duello efekti ekledim visualden clientsource interface derledim yeni client aldim ama islememis. Sonra filezillaya orjinal gamesource attim tar zxvf dosya adi yaptim src acildi fakat puttyden gmake dep dedigimde error makefile ve battle tarzinda bise yaziyor. Tam dosya adi giriyorum cd /usr/main/src/server/game.... diye yine gmake yapmiyor. Neden olur yardimci olan olursa cok sevinirim. Konuyu yanlis yere acmis olabilirim affola

Çözüm
Merhaba yanit icin tesekkurler oda olmadi komple herseyi sifirladim, bu sefer de navicattan actigim her uye otomatik olarak full yetkili oluyor , onla ugrasiyorum yapay zeka ile girmedigimiz dosya kalmadi ya komple gidiyor yada komple yetkili oluyor
Ch game99 ve db klasörleri deki configlerde test_server 1 kısmını test_server 0 yap gm başlamaz
Bu sekilde cozdum umarim birilerine faydasi olur :
Putty cd / arat :
find /usr/main/srv1/ -type f -name "CONFIG" -exec sed -i 's/TEST_SERVER: 1/TEST_SERVER: 0/g' {} +
Yapistir putty :
sed -i '' 's/TEST_SERVER: 1/TEST_SERVER: 0/g' /usr/main/srv1/auth/CONFIG

reboot

Bu sekilde cozdum umarim birilerine faydasi olur :
Putty cd / arat :
find /usr/main/srv1/ -type f -name "CONFIG" -exec sed -i 's/TEST_SERVER: 1/TEST_SERVER: 0/g' {} +

Yapistir putty :
sed -i '' 's/TEST_SERVER: 1/TEST_SERVER: 0/g' /usr/main/srv1/auth/CONFIG

reboot
Bu işlemi aslında Gen_settings.py dosyası üzerinden
("TEST_SERVER: {:d}", True),#TEST ONLY kısmından True yazısını False yapıp admin_panel üzerinde 666 yaparak tekrardan build alabilirsiniz.

Bu işlemi aslında Gen_settings.py dosyası üzerinden
("TEST_SERVER: {:d}", True),#TEST ONLY kısmından True yazısını False yapıp admin_panel üzerinde 666 yaparak tekrardan build alabilirsiniz.
Cok bilgim olmadigi icin deneye deneye ögreniyorum tesekkur ederim :) sorunlar bitmiyor simdi de duello efeckt hatasi diye konu actim 4 gözle yardim bekliyorum

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri