Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Kuşak Emiş Kırıcı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sanjix9
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 289

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

kardeşim sitemde bedava sistemleri paylaşıyorum ne kastınki ? virustotal mevcut değilse eklemek 2 dklık iş modlar neden eklemiyor veya sen niye tamamlamıyorsun ? şu turkmmonun senelerdir çektiği nedir yav
2 dakikalık işse konuyu açarken neden üşengeçlik yapıp kendin eklemiyorsun çok mu zor ?
Site üzerinden şimdi veya ileride zararlı paylaşımlar yapmıyacağın ne malum ? Neden bunun sorumluluğunu alalım.

Forum kuralları herkes için geçerlidir bu kurallara uymak zorundasınız.

2 dakikalık işse konuyu açarken neden üşengeçlik yapıp kendin eklemiyorsun çok mu zor ?
Site üzerinden şimdi veya ileride zararlı paylaşımlar yapmıyacağın ne malum ? Neden bunun sorumluluğunu alalım.

Forum kuralları herkes için geçerlidir bu kurallara uymak zorundasınız.
ya yakup bana mı öğretiyorsun bu forumu sen bu forumda niyazi abiden kostüm eklemeyi öğrenirken ben admindim :D

lütfen fesat olma kardeşim ben emrah abiyi etiketledim bakar zaten

ya yakup bana mı öğretiyorsun bu forumu sen bu forumda niyazi abiden kostüm eklemeyi öğrenirken ben admindim :D

lütfen fesat olma kardeşim ben emrah abiyi etiketledim bakar zaten
Nedir bu üstünlük belirtisi yani konuyla alakası nedir ben sana geçmişinle veya bilginle alakalı soru mu sordum ?
Doğarken bu bilgi zeka tecrübe direk sana yüklenmiş kusura bakma ben sonradan tecrübe edindim.

Piyasanın en iyisisi sensin o yüzden konuna verilen süre içerisinde virüstotal eklemeyi unutma.

Nedir bu üstünlük belirtisi yani konuyla alakası nedir ben sana geçmişinle veya bilginle alakalı soru mu sordum ?
Doğarken bu bilgi zeka tecrübe direk sana yüklenmiş kusura bakma ben sonradan tecrübe edindim.

Piyasanın en iyisisi sensin o yüzden konuna verilen süre içerisinde virüstotal eklemeyi unutma.
canım ciğerim üstünlük bilgisi felan değil 14 senedir forumdayım dikkat et şuan bir adminsin değilmi bu forumu canlandırman gerekiyor hani bak silverhand diye mod var o gitmiş vs felan eklemiş benim işim olamaz mı insanlık hali 2 dk eklesen çok mu zor dedim bana gelip forum kurallarından bahsediyorsun bende o dediğine nazaran o cevabı verdim estf deveden büyük fil var yani o kafada olan insan değilim kusura bakma.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri