- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 158
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yeni actigim server için oyun içi bazı geliştirmeler yapılması web sitesi kurulmasi nesne market ürün ekleme gibi işlemleri yapabilecek arkadaşlar arıyorum
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Malesef bu konular şu an benim için erken daha yeni ilerliyorum ayrıca web sitesi isteğim VDS aldığım taktirde sayfadan indirme ve üyeliklerin oyuna entegre edilebilmesi tek başıma sadece sw açabildim hazır bds ve vid dosyalariyla ilerlemek için desteğe ihtiyacım olacak gibi gözüküyor
discorddan iletişime geçin yardımcı olayım ; kunefeadamMalesef bu konular şu an benim için erken daha yeni ilerliyorum ayrıca web sitesi isteğim VDS aldığım taktirde sayfadan indirme ve üyeliklerin oyuna entegre edilebilmesi tek başıma sadece sw açabildim hazır bds ve vid dosyalariyla ilerlemek için desteğe ihtiyacım olacak gibi gözüküyor
merhaba, a-z yardimcı olabılırız bu konularda.
- Konular
- 19
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 8d 7h
- Reaksiyon Skoru
- 340
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 81
- MmoLira
- 3,101
- DevLira
- 27
Nesne markete navicat üzerinden ürün ekleyebilirsin web sitesi için ücretsiz içerikler mevcut forumda geliştirmek istediğin şeyleri söylersen onlar içinde destek alabilirsin
- Konular
- 1
- Online süresi
- 3h 58m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Yıl 10 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 158
- DevLira
- 0
Malesef bu konular şu an benim için erken daha yeni ilerliyorum ayrıca web sitesi isteğim VDS aldığım taktirde sayfadan indirme ve üyeliklerin oyuna entegre edilebilmesi tek başıma sadece sw açabildim hazır bds ve vid dosyalariyla ilerlemek için desteğe ihtiyacım olacak gibi gözüküyor
- Konular
- 135
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 1mo 6d
- Reaksiyon Skoru
- 759
- Altın Konu
- 33
- Başarım Puanı
- 214
- MmoLira
- 9,541
- DevLira
- 30
discorddan iletişime geçin yardımcı olayım ; kunefeadamMalesef bu konular şu an benim için erken daha yeni ilerliyorum ayrıca web sitesi isteğim VDS aldığım taktirde sayfadan indirme ve üyeliklerin oyuna entegre edilebilmesi tek başıma sadece sw açabildim hazır bds ve vid dosyalariyla ilerlemek için desteğe ihtiyacım olacak gibi gözüküyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)