Geliştirici Arıyorum Developer arıyorum

TimurHan06

Level 1
Konular
1
Online süresi
3h 58m
Reaksiyon Skoru
5
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 10 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
158
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni actigim server için oyun içi bazı geliştirmeler yapılması web sitesi kurulmasi nesne market ürün ekleme gibi işlemleri yapabilecek arkadaşlar arıyorum

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Malesef bu konular şu an benim için erken daha yeni ilerliyorum ayrıca web sitesi isteğim VDS aldığım taktirde sayfadan indirme ve üyeliklerin oyuna entegre edilebilmesi tek başıma sadece sw açabildim hazır bds ve vid dosyalariyla ilerlemek için desteğe ihtiyacım olacak gibi gözüküyor
discorddan iletişime geçin yardımcı olayım ; kunefeadam
Nesne markete navicat üzerinden ürün ekleyebilirsin web sitesi için ücretsiz içerikler mevcut forumda geliştirmek istediğin şeyleri söylersen onlar içinde destek alabilirsin

Malesef bu konular şu an benim için erken daha yeni ilerliyorum ayrıca web sitesi isteğim VDS aldığım taktirde sayfadan indirme ve üyeliklerin oyuna entegre edilebilmesi tek başıma sadece sw açabildim hazır bds ve vid dosyalariyla ilerlemek için desteğe ihtiyacım olacak gibi gözüküyor

discorddan iletişime geçin yardımcı olayım ; kunefeadam

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)