HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
trojan oldugunu düşünüyorsan Kİ yok CTE ile kendi botunu yapmaya başlayabilirsin
1 konunun icerisinde virustotal linkini istenmeden ben paylaştim trojen olsa niye koyayimtrojen içeren hile tavsiye etmiyorum
2 hile beleş diye icerisinde trojen vardir diye dusunuyorsan eger konuyu okumadigindandir muhtemelen
3 forum yoneticileri vmp atilmamis halini veya program icerisindeki korumlari ogrenmek isterse mesaj atar ve ister bende gereken bilgiyi veririm korkmana gerek yok
4 kanitin yok ise niye boyle bir sey yazdin acaba varsa paylasirsan sevinirim
Ustteki arkadaslara da yorumlari icin tesekkur ediyorum
hadi onu geçtik yorumları okudum saltanatta çalışmıyormuş zaten1 konunun icerisinde virustotal linkini istenmeden ben paylaştim trojen olsa niye koyayim
2 hile beleş diye icerisinde trojen vardir diye dusunuyorsan eger konuyu okumadigindandir muhtemelen
3 forum yoneticileri vmp atilmamis halini veya program icerisindeki korumlari ogrenmek isterse mesaj atar ve ister bende gereken bilgiyi veririm korkmana gerek yok
4 kanitin yok ise niye boyle bir sey yazdin acaba varsa paylasirsan sevinirim
Ustteki arkadaslara da yorumlari icin tesekkur ediyorum
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)