ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Auto hunt sistemi ekliyorum game src client src hiç bir sorun cıkmadı pack taraflı eklemeyi yapıncada ;
0517 16:45:11572 :: ui:3313: RuntimeWarning: tp_compare didn't return -1 or -2 for exception
AutoWindow.__LoadWindow.UIScript/AutoWindow.py - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: d:/ymir work/ui/game/windows/auto_system_edit_line.sub)
Syserri geldi sonra göremediği "d:/ymir work/ui/game/windows/auto_system_edit_line.sub" dosyası normalde olduğu yerde belkide root içinde diye göremiyor diye etc nin içine ayni dizini olusturup attım bu seferde;
Sorunum çözüldü site kapalı diye giremedim tesekkurler suan bir sistem arıyorum ctrl c ctrl v yani metin2 dede yapıstırabiliyim dısardan kopyaladığım bir şeyi nasıl yapabilirim var mıdır konu?
Sorunum çözüldü site kapalı diye giremedim tesekkurler suan bir sistem arıyorum ctrl c ctrl v yani metin2 dede yapıstırabiliyim dısardan kopyaladığım bir şeyi nasıl yapabilirim var mıdır konu?