- Konular
- 160
- Çözüm
- 17
- Online süresi
- 28d 4h
- Reaksiyon Skoru
- 457
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 4,664
- DevLira
- 12
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ellerine sağlık.Yakup hocamın dediği gibi mitril seviyeleri ve mitril çeşitleri arttırılabilir belirli bir sisteme oturtursan tadından yenmez;Mesela Kaçış Mitrili ''Oyuncunun HPsi %30 ve altına düştüğünde 3 saniye boyunca Hareket hızı belli bir oranda artabilir.Ya da Bir Mitril eklersin Oyuncu her X miktar saldırı yaptığında (Mesela;Toplam 150k hasar verdiğinde) Karşı rakibe saldırmak üzere bir mob spawn edilebilir.Mesela Skill range arttıran bir mitril olur normalde 300 olan range 350 olur bu şekilde de skill isabet oranı arttırılabilir.Mitrilin biri yakma hasarı verebilir diğer bir mitril oyuncu yandıkça %10 Sp verebilir felan birbirini bloklayan mitriller de baya tutarlı olur
Şu açıdan söylüyorum Metinlere karşı güçlü felan yapmak uyumsuz olur zaten halihazırda canavardan koruyan taş gibi taşlar var tekeri yeniden icat etmiş olmamalısın
Daha spesifik düşün bence en iyisini yaparsın.Başarılar güzel kardeşim
Hatam varsa affola nezaketen söylüyorum 
Şu açıdan söylüyorum Metinlere karşı güçlü felan yapmak uyumsuz olur zaten halihazırda canavardan koruyan taş gibi taşlar var tekeri yeniden icat etmiş olmamalısın
Daha spesifik düşün bence en iyisini yaparsın.Başarılar güzel kardeşim
Hatam varsa affola nezaketen söylüyorum 
- Konular
- 29
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 3mo 10d
- Reaksiyon Skoru
- 350
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 144
- MmoLira
- 1,597
- DevLira
- 0
bu sistem aslında ws sunucularında cok iyi iş yapar mesela extra karekter taşı eklemek gibi
55 120 için ise söyle bişey gelebilir slot sayısını 3e cıkart ve seviye verilsin +20 +50 gibi ilerlesin parlama değiştirsin
ama ws için güzel şeylere dönüşür evrim sisteminin gelişmiş hali gibi olabilir hem efek hem özelik vermesi gibi
mesela sadece silaha değil tüm itemlere eklenmesini sağlarsın 1 slot acılır ama gelişim için bi nesne istemez KİLL üzerine işler kill aldıkca sayı artar 10 kill %1 yarı gibi gibi
55 120 için ise söyle bişey gelebilir slot sayısını 3e cıkart ve seviye verilsin +20 +50 gibi ilerlesin parlama değiştirsin
ama ws için güzel şeylere dönüşür evrim sisteminin gelişmiş hali gibi olabilir hem efek hem özelik vermesi gibi
mesela sadece silaha değil tüm itemlere eklenmesini sağlarsın 1 slot acılır ama gelişim için bi nesne istemez KİLL üzerine işler kill aldıkca sayı artar 10 kill %1 yarı gibi gibi
- Konular
- 450
- Çözüm
- 28
- Online süresi
- 2mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 3,410
- Altın Konu
- 133
- Başarım Puanı
- 249