- Konular
- 1,450
- Çözüm
- 7
- Online süresi
- 3mo 25d
- Reaksiyon Skoru
- 2,564
- Altın Konu
- 1,027
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 36,853
- DevLira
- 110
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Crimson Desert: Starlight Kılıcı Nasıl Alınır?
Crimson Desert'ın 1.04.00 güncellemesinde yer alan Starlight Kılıcı, oyunun en sıra dışı sırlarından biridir. Öldürecek bir zindan patronu veya karşıya çıkacak bir sandık aramanıza gerek yoktur. Bu bıçağı, tüm dünya haritasında gece gökyüzünü okuyarak kazanırsınız. Süreç biraz uzun, tek bir karaktere kilitli ve sonunda iyi istatistiklere sahip bir silah elde edersiniz.1- Gereksinimler ve Ön Hazırlıklar
Göreve başlamadan önce iki zorunlu koşulu yerine getirmelisiniz. Birincisi, oyununuzun 1.04.00 veya daha yeni bir sürümde olmasıdır. Scholastone Enstitüsü görev tetikleyicileri daha önceki sürümlerde bulunmaz. İkincisi, Damiane karakteriyle oynuyor olmanızdır. "Yıldızlar Geride Kaldı" görev zinciri Damiane'ye özel olarak kodlanmıştır. Enstitüye Kliff veya Oongka ile giderseniz gerekli diyaloglar açılmaz ve bu karakterler kılıcı donatamaz. Hernand Faction görevlerine başka bir karakterle başlarsanız zincir tetiklenmez, bu yüzden mutlaka Damiane'ye geçiş yapın.2- Starlight Kılıcını Alma Adımları
Görevi tamamlamak için adım adım takip etmeniz gereken yollar şunlardır:Adım 1: Scholastone Enstitüsü zincirini başlatın: Hernand'daki Scholastone Enstitüsü'ne gidin ve yerel Fraksiyon Görevlerini tamamlayın. Sonunda bir NPC size "Yıldızlar Geride Kaldı" görevini verecektir. Görev zincirindeki hiçbir hizip görevini atlamayınız.
Adım 2: Takımyıldız Miğferini (Constellation Helm) Donatın: Görevi kabul ettiğinizde size bir miğfer verilir. Bunu fiziksel olarak donatmanız gerekir. Donatmazsanız yıldız desenleri sıradan yıldızlar gibi görünür ve etkileşim istemi çıkmaz. Gözlemler arasında miğferi çıkarmayın, yoksa ilerlemeniz sıfırlanabilir.
Adım 3: 13 Takımyıldızının tümünü bulun ve gözlemleyin: 13 gözlem noktası kuzeydeki karlı zirvelerden güneydeki bataklıklara kadar haritaya yayılmıştır. Gece saatlerinde (21:00 - 04:00 arası) gözlem yapmalısınız. Hava yağmurlu veya sisliyse yıldızlar görünmez; bu durumda kamp ateşi ile zamanı ilerletin. Beyaz Dağlar'daki takımyıldız için fırtınanın geçmesini bekleyiniz.
Adım 4: "Gecenin Haritaları Ortaya Çıkarıldı" görevini yapın: 13 takımyıldızını tamamlayıp Enstitü'ye dönün. Akademisyenler size zincirin son görevini verecektir.
Adım 5: Jijeong Tapınağı Pagoda'da kılıcı toplayın: Demeniss'in güneyindeki Serpent Bataklığı'na gidin ve Jijeong Tapınağı Pagoda'yı bulun. Taş sütuna "Gecenin Haritaları Açıldı" görevi ile yaklaşın, kılıç Damiane'nin envanterine otomatik olarak eklenecektir.
3- Starlight Kılıcı Buna Değer Mi?
Görevin sonunda elde ettiğiniz silahın detaylı özellikleri ve sunduğu imkanlar şu şekildedir:Saldırı Gücü: Başlangıçta 17 olan değer, tamamen yükseltildiğinde 27'ye ulaşır.
Saldırı Hızı: Başlangıçta Lv 5 olan seviye, tamamen yükseltildiğinde Lv 6 olur.
Abyss Dişli 1: Dayanıklılık Sifonu (Stamina Siphon) Lv 2 sağlar.
Abyss Dişli 2: Saldırı Hızı 3.
Abyss Dişli 3: Yürüteçlere (Walkers) %40 ekstra hasar verir.
Kılıcın saf istatistikleri ortalama düzeydedir, ancak asıl avantajı Stamina Siphon Lv 2 özelliğini barındıran Abyss Dişlisidir. Bu, oyunda bu özelliğe sahip tek silahtır ve Damiane'nin yüksek hareket kabiliyeti için kritik öneme sahiptir. Kliff ile oynasanız bile kılıcın Abyss dişlisini söküp Kliff'in silahına aktarabilirsiniz.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Eline sağlık.
- Konular
- 1,281
- Çözüm
- 91
- Online süresi
- 3mo 26d
- Reaksiyon Skoru
- 4,056
- Altın Konu
- 566
- Başarım Puanı
- 274
- MmoLira
- 136,792
- DevLira
- 450
Eline sağlık.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)