Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar söz konusu bot bana ait
kendisi de eski müşterim bot söylenildiği gibi stabil değil bu yüzden satışını durdurdum zaten hadi crackledin bari bi arayüz falan değiştirseydin dlfkhfd
kendisi güvendiğim eski müşterilerden olduğu için şifreleme olmayan kendi kullanıp test ettiğim buildi vermiştim yakışmadı neyse yetkili arkadaşlar konuyla ilgili yardımcı olursa sevinirim
Açılan satış konusu incelenmiştir. Satışı yapılan botun, konuyu açan kişi tarafından geliştirilen veya hak sahibi olunan bir ürün olmadığı; üçüncü bir şahıstan temin edildiği anlaşılmıştır. Yapılan kontroller sonucunda, botun asıl sahibinin bu satışa açıkça izin vermediği tespit edilmiştir.
Bu sebeple, yetkisiz satışa konu olan içeriklerin forum kuralları gereği paylaşımı ve ticareti yasaktır. Hem içerik sahibinin haklarını korumak hem de olası mağduriyetlerin önüne geçmek adına konu tarafımca kapatılmıştır.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)