Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ITJA GIF FULL SYSTEM (PNG.jpg.css.tga.psd.hdr.PIC.pnm.pgm)

kaya4572

ITJA
TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Developer
TM Üye
Konular
57
Online süresi
1ay 77198s
Reaksiyon Skoru
190
Altın Konu
0
Başarım Puanı
149
TM Yaşı
15 Yıl 10 Ay 4 Gün
MmoLira
4,530
DevLira
36

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

KANIT:

DİPNOT KÜTÜPHANE

(PNG.jpg.css.tga.psd.hdr.PIC.pnm.pgm) Destekliyor yani bu şekilde filesiniz de kullanabilirsiniz

Birde zırt arkadaş çıktı kardeşim ne kandırıyorsun milleti .gif sistemi eklenemez metin2 ye oyun motoru 2004 den kalma olmayan şeyi yapmaya çalışıyorsun boşboş dosyalar atıyorsun diyor bana.

ya dedimki ben mantık dosyalarını atayım millet eklesin. yo kanka ben bu kadar bilgisizlik görmedim bilerek kanıt atmadım millet emek versin diğer eksik dosyayı eklesinler yok abe bu piyasa insanı deli eder bu tür adamlara özel paylaşıyorum emeksiz direk kursunlar

.gif sistemi bütün işlemlerde kullanabilirsiniz. (GİDİP NPC YİDE .gif e bağlamayın okadarda değil)

panellerde silah icon vb. itemler textboxlar geçişler mecişler yazılar mazılara kadar logo loading ekranlarında kullanın hepsi entegreli dosyaları atıyorum

AÇIKLAMA:
Metin2'nin varsayılan halinde ".gif" uzantılı dosyalar yüklenirken DirectX 8 (D3DX) GIF animasyonlarını orijinal olarak desteklemediği için "Cannot create texture" hatası vermektedir. Aynı zamanda ResourceManager, animasyon objelerini normal resim gibi algılayarak "Type Mismatch" hatasına yol açar.
Bu sistem "stb_image.h" kütüphanesi yardımıyla GIF karelerini bellekte parçalayarak hatasız D3DFMT_A8R8G8B8 kaplamalarına dönüştürür.

--------------------------------------------------------------------
TAM GIF SİSTEMİ (ITJA_GIF_SYSTEM) - ETKİLENEN TÜM C++ DOSYALARI
(Mevcut sistemin makineye eksiksiz aktarılabilmesi amaçlı listeler)

(DEĞİŞİKLİK VEYA YENİ EKLENEN DOSYALAR KÜTÜPHANELER)

-> Yeni Eklenen Yardımcı Kütüphane:
1. EterLib/stb_image.h

-> C++ EterLib (Core / Çekirdek) Dosyaları:
2. EterLib/GifImage.cpp
3. EterLib/GifImage.h
4. EterLib/GifImageInstance.cpp
5. EterLib/GifImageInstance.h
6. EterLib/ResourceManager.cpp

-> C++ EterPythonLib (UI / Arayüz) Dosyaları:
7. EterPythonLib/PythonGifImageBox.cpp
8. EterPythonLib/PythonGifImageBox.h
9. EterPythonLib/PythonWindow.cpp
10. EterPythonLib/PythonWindow.h
11. EterPythonLib/PythonWindowManager.cpp
12. EterPythonLib/PythonWindowManager.h
13. EterPythonLib/PythonWindowManagerModule.cpp
14. EterPythonLib/PythonSlotWindow.cpp
15. EterPythonLib/PythonSlotWindow.h

*NOT: Eğer bu sistemi tamamen çıkartmak/başkasına vermek isterseniz yukarıdaki EterLib ve EterPythonLib dosyalarındaki "#ifdef ITJA_GIF_SYSTEM" veya "CGifImage" bloklarını kopyalayabilirsiniz.*

SADECE "TYPE MISMATCH VE TEXTURE FAIL" HATASINI ÇÖZEN DEĞİŞİKLİKLER:
Bu dosyalar, eğer sizde sistem var ama oyunda "Cannot create texture" veriyorsa değiştirdiğimiz 3 ana base dosyadır. (stb_image indirip yanına atıp buralara ekleyin)

- EterLib/GifImage.cpp
#include "stb_image.h" makrosu eklendi. OnLoad d3d8 pointer'ı iptal edildi ve stbi decoderine bağlandı. DWORD tiple#includevr#includei#includege.h
Sanal tablolar (vtable) hatası için "protected:" olan GetType, "public:" üzerine çekildi. DWORD->TType yapıldı.
- EterLib/ResourceManager.cpp
GetResourcePointer, Register func. vb. içine CGraphicImage overrideını kaldırmak için hardcode `.gif` koruması (CGifImage::New) eklendi.

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri