5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler
biri mysql ve game tar atabilir mi ? kuruyorsunuz kanıt atıyorsunuzda mysql game tar paylaşan hiç yok. rica ediyorum paylaşır mısınız yok mu atacak bir babayigit

Son düzenleme:
game mysql pliz

Thanks
hani game hani mysql hani eşitlik
Demi
İnanıyorum bu gün sql ve game paylaşılacak
Olur ya birgün
paylaşım için teşekkürler. hoş
Rica ederim
Güzel alt yapı kullanılır
aha bunu da paylasıyoru musun
Paylaşır ne olacak

Functional structure unrelated to server-side game files.
Are we sure?

Congratulations

biri mysql ve game tar atabilir mi ? kuruyorsunuz kanıt atıyorsunuzda mysql game tar paylaşan hiç yok. rica ediyorum paylaşır mısınız yok mu atacak bir babayigit
I’ll organise a proper protest for you, Ali

Ekrana 2 saat baksam renk körü + renk patlamasından dolayı en yakın göz hastanesine yatabilirim. Böyle metin2 mi olur . Paylaşım için teşekkürler.

Dosyaları kurmaya çalışırken ciddi bir süreçten geçtim, yaşadığım problemleri ve gözlemlerimi paylaşmak istiyorum ki benim gibi uğraşanlara yol gösterici olsun.

Öncelikle paylaşım tek başına “çıkar çalıştır” bir paket değil. Client ve source mevcut ancak server tarafı (özellikle database/data kısmı) eksik veya tamamlanmamış durumda.

Bazı dosyaları marysama5.8 tam etmeye çalıştım fakat tam çözümü bulamadım;

Karşılaştığım başlıca sorunlar:
  • MariaDB server kurulu değildi (sadece client vardı)
  • İlk kurulumda birçok tablo eksikti (örnek: biolog_missions)
  • Locale DB ile files uyuşmuyordu (LOCALE = europe, files = germany)
  • item_proto ve mob_proto ayrıca import edilmesi gerekiyor
  • En kritik problem: shop ve shop_item tabloları boş geliyor → bu yüzden db init aşamasında düşüyor
  • start sistemi db’yi her zaman doğru şekilde başlatmıyor (reboot sonrası tekrar “connect refused” hatası alınabiliyor)
Özetle:
✔ Source derleniyor
✔ DB bağlantısı kurulabiliyor
✔ Proto yüklenebiliyor

Ama:
Shop datası eksik
Start sistemi stabil değil
Paylaşımda tam database dump yok

Bu yüzden direkt kurulumla çalışan bir server elde etmek mümkün olmuyor, ek müdahale gerekiyor.

Yine de paylaşım için teşekkürler, özellikle source tarafı değerli Ben Başarılı Giriş Gerçekleştiremedim. Mysql ve Game Tar paylaşılsa çok iyi olurdu gerçekten çok dua ederdim.

@Best Studio

tşk ederim öyle ise takipte paylaşılmasını bekliyorum.. geceden beri bekliyorum ugraşıyorum fakat sonuc alamadım. mysql ve game tar.gz çok iyi olurdu benim için. ben birseyleri karıştırdımda hayırlısı olsun. mysql ve game tar için şimdiden çok tşk ederim ve minnetarım

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 7, Üye: 5, Misafir: 2)