HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
gfnin token ile autologin mantığı nasıl olmalı? her kick durumunda yeni token ile mi giriş yapmalıyız yoksa eski token ile mi giriş yapabilir miyiz? hangisi daha güvenli bir akış sağlar bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim. hunt2'de bu mantık nasıl işliyor?
Oyun içi kick durumunda directenter makul diğer kick durumlarında hunt sanırım mevcut keyi kullanıyorgfnin token ile autologin mantığı nasıl olmalı? her kick durumunda yeni token ile mi giriş yapmalıyız yoksa eski token ile mi giriş yapabilir miyiz? hangisi daha güvenli bir akış sağlar bilen varsa aydınlatırsa çok sevinirim. hunt2'de bu mantık nasıl işliyor?
directenter kullandığım anda redban yiyorum. bugün token ile denedim 6 7 saat sonra tekrar red yedimOyun içi kick durumunda directenter makul diğer kick durumlarında hunt sanırım mevcut keyi kullanıyor
bypass'tan kastınız nedir?gf direct login yapsak ve bypasslayabilsek redbana çözüm olur mu
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)
Benzer konular
- Cevaplar
- 27
- Görüntüleme
- 3K
- Cevaplar
- 2
- Görüntüleme
- 86
- Cevaplar
- 3
- Görüntüleme
- 69
- Cevaplar
- 182
- Görüntüleme
- 12K
