HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
I need to buy a fish bot for the old classic fishing system that catches only clams
Send Your dcI need to buy a fish bot for the old classic fishing system that catches only clams
I need to buy a fish bot for the old classic fishing system that catches only clams
FREE MT2 Fish Bot | Multi-client | GF
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bana ait değil sadece kullanmak isteyen arkadaşlar olur diye paylaşıyorum. Özellikler: Aynı anda 8 istemciyi destekliyor (donanıma bağlı). Sadece görsel işleme (Tespit edilemiyor). Klasik veya yeni balıkçılık sistemi olan herhangi bir sunucuda çalışıyor...
the bot works well on the classic system, but when the clam -catching indicator appears, the character stops fishing and the bait gets wasted. What could be the issue?![]()
FREE MT2 Fish Bot | Multi-client | GF
Öğeyi görmek için üye olmalısınız. Bana ait değil sadece kullanmak isteyen arkadaşlar olur diye paylaşıyorum. Özellikler: Aynı anda 8 istemciyi destekliyor (donanıma bağlı). Sadece görsel işleme (Tespit edilemiyor). Klasik veya yeni balıkçılık sistemi olan herhangi bir sunucuda çalışıyor...forum.turkmmo.com
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)