Yakuzacann Level 1 Katılım 25 Şub 2026 Konular 1 Mesajlar 1 Online süresi 14019s Reaksiyon Skoru 0 Altın Konu 0 Başarım Puanı 5 TM Yaşı1 Ay 22 Gün MmoLira 110 DevLira 0 1 Nis 2026 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Merhaba, Uzun süredir Metin2 altyapısı üzerine çalışan bir yazılımcıyım. Client, server ve web tarafında aktif olarak projeler geliştiriyorum. Hizmetlerim: Özel sistem geliştirme (unique systemler) Var olan sistemlerin düzenlenmesi / fixlenmesi Yeni sunucu kurulumu & altyapı hazırlanması Client düzenlemeleri (UI, Python, root) Server tarafı geliştirme (C++, quest, core düzenlemeleri) Bug fix & optimizasyon Performans iyileştirme Web Hizmetleri: Metin2 server tanıtım web sitesi Admin panel & kullanıcı paneli geliştirme Ödeme sistemleri entegrasyonu Özel tasarım + responsive site API & veritabanı entegrasyonu Kullandığım Teknolojiler: C++ Python (Metin2 client) MySQL Lua (Quest sistemi) HTML / CSS / JavaScript / PHP Daha önce yaptığım bazı çalışmalar: Özel PvP sistemleri Gelişmiş envanter & ekipman sistemleri Boss & event sistemleri Web tabanlı kontrol panelleri Otomasyon sistemleri İletişim: Discord: (guclukal) Özel mesaj: Aktif İşlerimi temiz, optimize ve sürdürülebilir şekilde teslim ederim. Referans ve örnek çalışmalar istek üzerine paylaşılır. Ciddi projeler için ulaşabilirsiniz.
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Merhaba, Uzun süredir Metin2 altyapısı üzerine çalışan bir yazılımcıyım. Client, server ve web tarafında aktif olarak projeler geliştiriyorum. Hizmetlerim: Özel sistem geliştirme (unique systemler) Var olan sistemlerin düzenlenmesi / fixlenmesi Yeni sunucu kurulumu & altyapı hazırlanması Client düzenlemeleri (UI, Python, root) Server tarafı geliştirme (C++, quest, core düzenlemeleri) Bug fix & optimizasyon Performans iyileştirme Web Hizmetleri: Metin2 server tanıtım web sitesi Admin panel & kullanıcı paneli geliştirme Ödeme sistemleri entegrasyonu Özel tasarım + responsive site API & veritabanı entegrasyonu Kullandığım Teknolojiler: C++ Python (Metin2 client) MySQL Lua (Quest sistemi) HTML / CSS / JavaScript / PHP Daha önce yaptığım bazı çalışmalar: Özel PvP sistemleri Gelişmiş envanter & ekipman sistemleri Boss & event sistemleri Web tabanlı kontrol panelleri Otomasyon sistemleri İletişim: Discord: (guclukal) Özel mesaj: Aktif İşlerimi temiz, optimize ve sürdürülebilir şekilde teslim ederim. Referans ve örnek çalışmalar istek üzerine paylaşılır. Ciddi projeler için ulaşabilirsiniz.