ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyun içinde bulunan bazı pack dosyalarını ( root.epk-eix,locale_tr.eix-epk ) kilitlemek ve ben dışında ( işin ehli olmayan ) kişiler erişemesin istiyorum nasıl yapabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ayrica hesap kayit edince hesap1.cfg tarzında oluşan dosyaları da packten kaldırıp farklı bir klasöre oluşturmayı da bilen varsa cok makbule gecer.
Günümüz şartlarında dünyanın en iyi kilitlemesinide yapsan yine unpack ederler o yüzden bu kadar dert etmene gerek yok.
Ama ben yinede yapayım ne olur ne olmaz diyorsan martysama cython pack sistemini kullanabilirsin kod bilgin eklemede zorlanırsın.
Hesap kayıt olayına gelirsek bunu niye farklı bir yere taşıma gereği duydun ? Kişi kendi bilgisayarında hesabını kayıt eder o dosya sadece o bilgisayarda gözükür kimse kimsenin bilgisayarını veya şifresini o dosyadan dolayı görmez veya kimse görüntü kirliliği yapıyor diye sürekli oyunun kuruluğu klaksörünü açıp tribe girmez. Ama değiştirmek istersen ilgili root dosyasında intrlogin.py veya başka bir dosyada olur en fazla dosya yolunu ilgili .exe klaksörüne değilde lib klaksörüne taşırsın /lib/hesap1.cfg