Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

JinHu

www.jinhu.com.tr
Uzman Moderatör
Dergi Editörü
Admin
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
322
Online süresi
28g 21571s
Reaksiyon Skoru
923
Altın Konu
145
Başarım Puanı
182
TM Yaşı
2 Yıl 5 Ay 27 Gün
MmoLira
39
DevLira
9

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Frostcursed Zırh Seti Konumu

Crimson Desert’taki tam Frostcursed Zırh Seti, buz biyomlarını keşfederken size buz direnci sağlayan kullanışlı bir zırh setidir. Eğer tam Frostcursed Plate Armor Set’in parçalarını nereden alabileceğinizi merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz.

Frostcursed Plate Pelerin

Kör Edici Işık Yeteneği

image-31-94.jpg

Sanctum of Expiation

İlk olarak, aşağıda gösterilen konumda bulunan Sanctum of Expiation’a gidin. Bu sanctum, Demeniss’in kuzeyinde yer alıyor.

image-31-93.jpg

Sanctum’a ulaştıktan sonra içeri girin ve aşağıda gösterilen noktaya ilerleyin.

image-31-95.jpg

Küçük kemerli geçitte, dar bir girişin kapalı olduğunu göreceksiniz. Yolu açmak için Kör Edici Işık yeteneğini kullanın.

image-31-96.jpg

Frostcursed Plate Pelerin

Kemerli geçidi temizledikten sonra eğilerek ilerleyin ve bir hazine sandığına ulaşana kadar yolu takip edin. Pelerin bu sandığın içinde olacak.

image-31-97.jpg

image-31-98.jpg

Frostcursed Plate Miğfer

Fısıldayan Kayalıklar

Plate Miğfer için, Sanctum of Expiation’ın doğusunda bulunan Fısıldayan Kayalıklar’a gidin. Konum aşağıda gösterilmiştir.

image-31-99.jpg

Miğferi bulmak için yine Kör Edici Işık yeteneğine ihtiyacınız olacak.

Frostcursed Plate Miğfer

Fısıldayan Kayalıklar’a ulaştığınızda, aşağıda gösterilen sarmaşıklarla kaplı noktaya gidin ve sarmaşıkları temizleyerek geçit açmak için Kör Edici Işık yeteneğini kullanın.

image-31-100.jpg

Yolu açtıktan sonra odaya girin. İçeride, Frostcursed Plate Miğfer’in bulunduğu bir hazine sandığı bulacaksınız.

image-31-101.jpg

Frostcursed Plate Eldiven

Şelale

Aşağıda gösterilen konumda, Tariv’in batısındaki şelaleye gidin.

image-31-102.jpg

image-31-103.jpg

Eldivenleri Alın

Şelaleye vardığınızda, güçlü akıntıyı geçmek için Saplama yeteneğini kullanın ve içinde Eldivenler bulunan hazine sandığına ulaşana kadar yolu takip edin.

image-31-104.jpg

image-31-105.jpg

Frostcursed Plate Botlar

Frostcursed Plate Botlar, Tariv’in kuzeyinde, aşağıdaki haritada gösterilen konumda bulunabilir.

image-31-106.jpg

Şelale

Bu noktada başka bir şelale göreceksiniz. Güçlü akıntıyı geçmek için Saplama yeteneğini kullanın.

image-31-107.jpg

Botları Alın

Şelaleyi geçtikten sonra, mağaranın içindeki yolu takip edin ve içinde Botlar bulunan hazine sandığına ulaşın.

image-31-108.jpg

Frostcursed Plate Zırh

Mistshard Mağarası

Zırh parçası için, aşağıda gösterilen konumda bulunan Mistshard Mağarası’na gidin.

image-31-109.jpg

Konuma ulaştığınızda bir şelale göreceksiniz. Şelalenin arkasından geçmek için Saplama yeteneğini kullanın.

image-31-110.jpg

Şelaleyi geçtikten sonra yolunuzu kapatan kayalarla karşılaşacaksınız. Mağaraya geçit açmak için Güç Darbesi yeteneğini kullanın.

image-31-111.jpg

Zırhı Alın

Şelaleyi geçtikten sonra mağaradaki yolu takip edin ve içinde zırh parçasının bulunduğu hazine sandığına ulaşın.

image-31-112.jpg

Oyundaki tam Frostcursed Plate Armor Set’i bu şekilde elde edebilirsiniz. Herkese iyi oyunlar!​

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri