Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Client taraflı build alırken bu hataları almaya başladım
ilk build aldığımda sorun yoktu oyuna giriş yaptıktan sonra iconların olmadığını farkettim biraz araştırma yaptıktan sonra
#include "../UserInterface/Locale_inc.h"
ekli olmadığı için gelmediğini öğrendim bir kaç konudan textTag.h - GrpTextinstance.h - StdAfx.h dosyalarına ekledim ve tekrar build almaya çalıstığımda bu hataları almaya başladım
Çözümü : textTag.h - GrpTextinstance.h - StdAfx.h #inc#include/UserInterface/Locale_inc.h" ekli olmasına rahmen bu hatayı aldığımda kontroller sonrasında GrpTextinstance.cpp dosyasının içerisinde hata veren satırların yanlış yerde olduğunu farkettik ondan kaynaklı hata veriyordu (arabic) kısmında olduğundan kaynaklı hata verdi. yerini değiştirdik fix.
#include "stdafx.h" veya sistemin .h dosyası ekli mi? eksik dosya var gibi duruyor.
Hata listesine çift tıkla Visual Studio seni direkt hata veren satıra götürecektir onu bi gönder bakayım.
Çözümü : textTag.h - GrpTextinstance.h - StdAfx.h #inc#include/UserInterface/Locale_inc.h" ekli olmasına rahmen bu hatayı aldığımda kontroller sonrasında GrpTextinstance.cpp dosyasının içerisinde hata veren satırların yanlış yerde olduğunu farkettik ondan kaynaklı hata veriyordu (arabic) kısmında olduğundan kaynaklı hata verdi. yerini değiştirdik fix.